Om kjerringer og yoghurt naturell:)

Reklame | CURLI, Iviskin og Neatsvor

Rabattkoder:  AK15 – 15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3Allan10 – 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.

I dag skal det handle om kjerringer og gode råd i allansverden, altså såkalte kjerringråd.  Dette er smarte ting som kan gjøre livet bedre og enklere, og det kan tyde på at det fra gammelt av har vært en oppfatning at gamle kjerringer har hatt mye ervervet klokskap, lure ferdigheter og denslags, slik sånn at sånne smarte tips eller lifehacks har blitt kalt for kjerringråd.

Da vi var i syden tidligere en gang, klarte jeg å bli solbrent på bloggerkroppen min, ytterst kjedelig, og etter å ha forlatt svømmebassenget og kommet innendørs, gjorde jeg meg klar for å smøre meg inn med noe sånn tradisjonell after sun aloe vera-salvelignende ting.  Men det er da at kjærri……ehhh bloggerfuen kommer meg i forkjøpet og insisterer på at jeg må smøre meg inn med noe annet før jeg smører meg inn med aloe vera.  Dette skal smøres på først et tynt lag, så tørke inn, og så smøres på et skikkelig tykt lag som så skal være på minst 20 minutter, før man dusjer, tørker seg og smører på aloe vera eller after sun.  Jeg blir selvsagt litt nysgjerrig hva det er bloggerfruen har tenkt at jeg skal smøre på bloggerkroppen, og jeg begynner å ane tegninga når bloggerfruen er inne i kjøleskapet og fisker ut et stort beger med yoghurt naturell, handlet inn på det lokale supermarkedet i Alanya i Tyrkia der vi den gangen var på ferie.

Ja, så mener altså bloggerfruen at det er yoghurt naturell jeg skal påføre den atletiske bloggerkroppen min, og bloggerfruen skal vel bare prise seg lykkelig for at hun lever i vår opplyste tidsalder, for hadde hun levd for noen hundre år siden, hadde hun nok så utvilsomt havnet på bålet, for da brente man hekser som drev på med slike gamle kjerringråd, i tillegg til at syslet med besvergelser og turer på kosteskaft hit og dit, herunder også til Blokksberg.  Men jeg følger rådet til hek…..ehhh bloggerfruen og smører meg inn med yoghurt naturell.  Yoghurt naturell er yoghurt uten smak, altså yoghurt som smaker ingenting, og jeg spiser ikke noe som ikke smaker noen ting, så da kan jeg vel like så godt bare smøre meg inn med den smakløse yoghurten.

Jeg tar en god dæsj med yoghurt og gjør meg klar for å påføre yoghurten på min vakre, veltrente, solbrune…..eh solbrente bloggerkropp.

Yoghurten har den effekt at den kjøler veldig ned, og jeg kjenner at det er iskaldt når jeg smører på yoghurten, og det er jo bra når man er blitt solbrent, tror jeg.  Lar yoghurten være på 20-30 minutter før jeg går i dusjen og vasker av meg all yoghurten.  Tørker meg så før jeg smører meg inn med aloe vera senere.  Og det hjelper føler jeg, både yoghurt naturell som kjerringråd for å kjøle ned, og aloe vera, som det vel nok er mer vitenskapelig bevist at hjelper mot solbrenthet.  I alle fall blir bloggerkroppen etterhvert fin og perfekt etterhvert, i alle fall som følge av aloe vera’en og kanskje også ved hjelp av kjerringråd fra hek….eh bloggerfruen.

Du får velge selv om du vil prøve ut kjerringråd som dette.  Jeg vil anbefale alle å følge mer medisinske og vitenskapelige råd, noe jeg selvsagt bør si også, o stor toppblogger og influenser som jeg jo er, men om du heller ikke liker yoghurt uten smak, kan du jo også bruke yoghurten til andre formål:)  

Ha en fin dag:)   Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om lifehacks og smarte ting og sånt:  https://allansverden.no/page-37/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLow.  Denne koster til vanlig 3.500 kroner, men  er nå på tilbud til kun 2.490, og med rabattkoden Allan10 som gir ytterligere 10% rabatt, så koster den bare bittelittegranne mer enn et par tusenlapper.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om CURLI AeroFlow her eller der.  CURLI AeroFLow er best i test 2024 hos anbefaler.com, dinguide.no og bestetester.no.  Nr. 2 på to av disse testene er sagnomsuste Dyson Supersonic som koster mer enn det dobbelte!!

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Det er juli; det er sommer, og hva er vel bedre enn å nyte sommeren med med ren og pen bolig.  Og det får du hvis du kjøper robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og lar den ta seg av gulvrengjøringen-og gulvvasken. Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

 

 

2 kommentarer
    1. Kanskje ikke overraskende at denne heksa eh kjerringa her for lengst har funnet ut at yoghurt er tingen ved solbrenthet?
      Jeg lærte det av ei lokal kjerring da vi var på ferie i Kroatia.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg