Oppsummering – den store påskejakten 2024:)

Så er påsken snart over for denne gang!  Og det er trist, og det er leit!  Og når påsken snart er over, er også den store påskejakten over.  Den store påskejakten er jo denne konkurransen jeg har hatt på bloggen min i påsken.  Et påskekylling har gjemt seg et eller annet sted inne på bloggen min, og så har det vært opp til dere alle mine kjære blogglesere å prøve og finne påskekyllingen, det vil si finne bildet av påskekyllingen som har vært satt inn tilfeldig i ett av mine tidligere blogginnlegg.  Hvordan har det så så gått med den store påskejakten?  Nå skal det avsløres, hvor påskekyllingen har vært gjemt og hvem som er vinner av den store påskejakten?

Påskekyllingen har vært gjemt inn i innlegget…….trommehvirvel……..trommehvirvel………..trommehvirvel……..

Når jeg blir statsminister” (fra 17.09.2022).

 

Der var han altså, påskekyllingen, tilfeldig plassert i et tidligere blogginnlegg.  Nå som den store påskejakten er over, vil bildet av kyllingen tas bort fra dette politiske innlegget.  Jeg kan jo liksom ikke ha et bilde av en påskekylling inne på et blogginnlegg der jeg presenterer statsrådene i regjeringen Allan Kristensen.  Det blir for useriøst.  Slik kan vi ikke ha det!!

Hvem er så vinner av den store påskejakten og har vunnet slik en fantastisk flott premie som du kan lese mer om her?

Vinneren av den store påskejakten er……trommehvirvel…….trommehvirvel……….Ingen!!!!!  Ingen har klart å finne påskekyllingen.  Og det var jo litt kjedelig det, men slik er det.  Da beholder jeg den fine premien for meg selv.  Kanskje jeg gir den i gave til bloggerfruen?

Det ser nesten ut til at folk har vært opptatt med skigåing, appelsinspising og andre aktiviteteter i påsken, og det virker ikke som så mange har brukt så mye tid på å lete etter påskekyllingen på bloggen min, for hadde mange gjort det, altså klikket seg inn på masse gamle blogginnlegg på leting etter bildet av påskekyllingen, ville det ha vist seg i en voldsom økning i antall sidevisninger for bloggen min på topplista til blogg.no, og så har ikke skjedd.  Jeg har ligget stabilt på det antall sidevisninger som jeg pleier å ligge på, noe som jeg for så vidt er veldig fornøyd, men det er klart at om flere hundre hadde klikket seg inn på flere hundre tidligere blogginnlegg, så snakker vi om førsteplass på topplista, og vel så det.  Det er så jeg får vann i munnen og dollartegn i øynene:)  Men slik har det altså ikke blitt!  Og det er trist og leit at mange ikke har klikket vilt og uhemmet gjennom alle disse blogginnleggene mine på leting etter et bilde av kylling.  Men takk til deg som eventuelt har gjort det.  Synd nettopp du ikke vant!  Men samtidig har du bare deg selv å takke.  Hadde du bare klikket deg gjennom mange nok gamle blogginnlegg, så hadde du funnet påskekyllingen til slutt!!!  Og da hadde du fått premie!  Better luck next time!

Ha en fortsatt fin kveld!  Kos deg gjerne med lese masse av mine gamle blogginnlegg før du legger deg!  Det er koselig det.  I morgen blir det ikke koselig.  Da er det jobb.  Det blir blåtirsdag!!!

Håper du får en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

En bloggers påskegodter!

Reklame | Nordiska Galleriet, Iviskin og Neatsvor

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er første påskedag.  I dag blir det vel en tur ut på ski, og i kveld skal vi nok kose oss med noe godt og se på en film eller litt krim kanskje.  Klikk her for å få tips til en film eller serie som er fine å se på i påsken.

Når en blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no skal velge godterier og skal kose seg, vil han nok oftest velge litt mer eksklusive godterier og snaddergreier enn dere vanlige, ordinære mennesker vil gjøre, og i dag tenkte jeg at skulle gi dere et lite innblikk i bloggeverdenen og hva en prominent og høytflyvende blogger, uten bakkekontakt etter den derre 2. plassen, spiser når han skal kose seg skikkelig.

En påskekalender fra Pascal er en garanti for en god påske!  Denne kalenderen er også “instagramvennlig” i den forstand at den ser bra ut, og det vil sånn sett kunne passe å ta bilder og legge ut på blogg eller instagram eller liknende.  Påskekalenderen er også svindyr, men en blogger tar seg selvsagt råd til slikt:)

Kalenderen inneholder 24 minipåskeegg i sjokolade med mye godt, kokos, sitron, karamell med havsalt, pistasje for å nevne noe av alle herlighetene som skjuler seg inne i minipåskeeggene.  En blogger spiser ikke alle på en gang, men spiser en nå og da, helst litt sånn kontinuerlig:)

Påskeegg fra “Jentene på tunet” er også noe en blogger setter pris på.  Herlige smaker.  Ser fint ut og det er selvsagt ikke billig!

Og er man blogger med 2. plass på topplista til blogg.no på samvittigheten, er det bare helt på sin plass at man har enda et slikt svindyrt påskeegg med håndlagde sjokoladegreier fra sånne spesielle sjokoladebutikker som de færreste har hørt om, men som en blogger selvsagt har hørt om:)

Dette påskeegget fra “Den lille sjokoladefabrikken” inneholder alt man kan drømme om av deilige smaker og fine sjokoladegreier:)

Mange fine konfektbiter her ja, for eksempel creme brulee, valnøtt marsipan, bringebær cheesecake, nougat med karamelliserte mandler og mye mer, og alt med en touch av påske.

Kan nesten ikke vente til det blir kveld, slik at vi får kjørt i gang en film eller en påskekrim eller et eller annet og dermed smakt på noen av disse herlighetene.  Det er fint å være blogger.  Det er et godt liv!  Jeg vil nesten anbefale flere å bli bloggere, slik at dere kan tjene dere søkke rik på reklame og få råd til slike eksklusive godsaker:)  Uansett må dere alle ha en fin første påskedag!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Ha en kjempefin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-

Hvem vinner Sami Grand Prix 2024?

Reklame | Nordiska Galleriet, Iviskin og Neatsvor

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er påskeaften!  Det er i Kautokeino det skjer i kveld!  Og da tenker jeg ikke på at det kanskje er masse samer som kanskje skal ta seg en påskefest i Kauto i kveld, men jeg tenker derimot på Sami Grand Prix som går av stabelen i Kautokeino i kveld, og som blir direktesendt på NRK.  Sami Grand Prix har vært avholdt i mer enn 30 år, med artister fra Norge, Sverige og Finland, og konkurransen består av en joike-del og en sangdel, og det skal kåres en vinner i begge kategoriene.

Jeg regner nesten med at mange har ikke så god greie på hverken joik eller samisk musikk som sådan, så i dagens blogginnlegg tenkte jeg at jeg ville anmelde alle låtene og gi terningkast slik at folket kan vite hvem de bør stemme på i kveld.  Folket hørte på meg for da jeg anmeldte låtene i Sami Grand Prix 2022, og “mine” vinnere vant da også hver sin kategori den gang, men folket var sta og egen og ville ikke høre på den o store prominente i fjorårets Sami Grand Prix, da folket stemte frem helt andre vinnere, ubegripelig nok.  Nytt år, nye muligheter nå i dag, for folket til å være fornuftig og stemme rett, altså i overenstemmelse med rådene som de nå skal få av den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.

(https://www.nrk.no/presse/programomtaler/sami-grand-prix-2024—her-er-arets-artister_-1.16751245)

Det blir joik og sang i kveld.  Det er seks bidrag i hver av de to kategoriene sang og joik, og det skal altså kåres en vinner i begge kategoriene.  Før jeg går i gang med anmeldelse av joikene og låtene, med muligheter for grusomme radbrekkinger og vakre hyllester av musikalske innslag, bør jeg nevne at jeg ikke kommer til å foreta noen radbrekkinger i det hele tatt.  Jeg er livredd for å krenke noen, å terge på meg noen av artistene, spesielt disse som joiker, for jeg vet at samene er kjent for å kunne gane, altså å bruke trolldom for å påføre noen ulykke og hva som verre måtte være.  Så det kan fort bli mye hyllester av både joik og sang, for jeg vil nødig terge på meg noen, spesielt ikke disse som ser litt skumle ut og joiker, slik at det plutselig i ettertid skulle skje fæle ting, som at jeg skulle rase nedover på topplista til blogg.no uten noen nærmere forklaring, gud forby!

Så er det sagt!  Da er det på tide å gå i gang med anmeldelsene, med terningkast og hele pakken.  Jeg starter med de som joiker, og dette er usedvanlig dyktige joikere hele gjengen:)

  •  John Steinar Baal:  “Virtni borgacalbmi” (eller noe sånt)

Jeg leser på programomtalen på nettsidene til NRK at denne joiken opprinnelig ble laget av John Steinar Baals avdøde far, men at den har blitt utviklet videre og det er blitt lagt til tekst av John Stone Fire som han er oversatt til på en annen nettside jeg kom over.  Tøft navn forresten!  John Stone Fire ser på den videreutviklede joiken som en fortelling om en driftig reindfriftsutøver.  Litt smårockete joikestil. John Stone Fire er sikkert en snill og hyggelig mann, men han kan se litt skummel ut og jeg undrer meg umiddelbart på om han behersker den gamle ganekunsten?  Jeg tar ingen sjanser.  Jeg elsker denne joiken.  Terningkast 6, minst!!!

  •  Lavre Johan Eira:  “Mahtte Issat”

Lávre joiker sin onkel-gudfar Máhtte Issát, som også har oppmuntret ham til å delta i Sami Grand Prix med nettopp denne joiken.  Jeg synes vel dette er en sånn koselig joik i grunnen, men jeg lar meg ikke begeistre vilt og uhemmet, og det er sjelden jeg gjør av joik, såfremt jeg ikke blir vettskremt!  Men Lavre ser ikke så kjempeskummel ut.  Jeg tar sjansen og smeller til meg terningkast 3.

  •  Maret Inger Gaup Skum:  “Mikkel Heandarat”

Maret Inger Gaup Skum joiker sin to år gamle sønn, Mihkkal Heandarat, en joik inspirert av joiken til svigermora hennes.  Jeg har forresten selv aldri hørt min egen svigermor joike, og det har sånn sett aldri vært et savn, og jeg er usikker på om det hadde inspirert meg til å smelle til med noe mgp-deltakelse om så hadde skjedd.  Det er forresten ingen som har joiket den den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, så hvis svigermor mangler noe å joike om kunne jo det vært en joik hun kunne tatt.  Ja, så er det frøet sådd så får vi se:)  Når det gjelder joiken til Maren Inger Gaup Skum så er den fin og trivelig og hyggelig og alt det derre der.  Men jeg lar meg heller ikke nå begeistre vilt og uhemmet, og jeg synes Maren Inger Gaup Skum ser ut som en søt og snill jente.  Jeg er ganske sikker på at hun ikke kan gane, men man skal aldri skue hunden på hårene, så jeg tør selvsagt ikke smelle til med noen radbrekking i så måte.  Det blir terningkast 3.

  •  Maret Ravna:  Piera Niillas Wigelius

Maret Ravna joiker sønnen sin, en joik som kom til henne under en fjellvandring leser jeg på programomtalen på NRKs nettsider.  Maret Ravna hørte her en kvinnestemme joike, og til slutt joiket hun denne inn i mobilen sin, og derfra er den nå kommet til finalen i Sami Grand Prix.  Jeg har også vært på fjelltur, for eksempel til Middagssteinen, men der oppe i fjellet hørte jeg ingen kvinnestemme joike, så bloggerbarna har foreløpig ikke fått noen egen joik, men det kan jo hende at de får det etterhvert.  Time will tell!  Maret Ravna leverer en helt fin joik synes jeg.  Det får bli terningkast 3 til nok en joik.

  •  Nils Ove Kuorak:  “Njealjecalmmat” (hvis jeg fikk alle bokstavene rett da)

Nils Ove Kuorak har ikke joiket særlig mye offentlig før, men nå smeller han til i Sami Grand Prix og joiker sin fetter Máhtte Ánte, som er en driftig reindriftsutøver som Nils Ove beundrer.  Jeg leser også på programomtalen på nettsidene til NRK at at de fleste joikene til Nils Ove Kuorak oppstår mens han er ute og kjører snøskuter.  Det gir sikkert inspirasjon med litt skuterkjøring.  Jeg har imidlertid ikke snøskuter så det blir nok dårlig med joiking på meg selv er jeg redd.  Jeg synes ikke Nils Ove Kuorak ser spesielt skummel ut, snarere som en helt vanlig mann.  Jeg tviler på at han kan gane.  For å være på den sikre siden smeller jeg til meg terningkast 5.  Dette er en fin joik, tradisjonell, fin stemme:)

  •  Simon Issat Marainen:  “Iezzahuvvan aiggit” (skjønner ikke bæra av den tittelen)

Simon Issat Marainen lirer av seg en joik med en god del tekst, og denne joiken har et politisk budskap med kamp for samers rettigheter som tema.  Dette tør jeg absolutt ikke kødde med, og Simon Issat Marainen ser ganske streng og skummel ut på bildet på den allereden nevnte programomtalen, så her blir det terningkast 6 for alle penga.  Nydelig joik!  Er så enig med alt han joiker om rettigheter og sånt, og jeg sier bare “Mona helvi birro datsje” sånn for sikkerhets skyld, så håper jeg Simon Issat Marainen blir tilfreds så jeg ikke blir ganet, men at ting kan gå meg godt så jeg kan leve lenge i landet:)

Så var det kategorien sang, selv om noen av sangerne også joiker og traller og freser, noe jeg vil komme tilbake til, men i all hovedak så er det sang vi får høre i denne sangdelen av Sami Grand Prix.  La oss se litt nærmere på bidragene.  Jeg har terningen klar.

  •  Cecilie Dyrøy:  “Mannem åajaldahteme”

I programomtalen på nettsidene til NRK at oppdaget Cecilia Dyrøy for noen år siden at hun kan synge.  Om det  ikke er helt på linje med Columbus’ oppdagelse av Amerika, så er det en flott oppdagelse Cecilia Dyrøy har gjort.  Jeg har forresten oppdaget for lenge siden at jeg kan synge, men jeg er usikker på om det høres så fint ut.  Dog hører jeg at Cecilia Dyrøy er en flinkere sanger enn meg, og det er ikke verst bare det, ettersom jeg jo er prominent toppblogger som har vært på 2. plass på topplista til blogg.no, og da bør hun være ganske fornøyd med at hun i det minste synger bedre enn meg.  Tittelen på låten til Cecilia Dyrøy er vanskelig synes jeg.  Jeg måtte flere ganger sjekke om jeg hadde skrevet “Mannen åajaldahteme” riktig, og det kan jo også tenkes at det er en strek eller to over en bokstav her og der.  Jeg husker ikke helt.  Hun kunne for min del gjerne ha valgt en lettere og kortere tittel som ville gjort det enklere for oss som skal anmelde disse låtene.  Det trekker litt ned.  Ellers er låten helt ok.  Fin pop låt i grunnen, men jeg tar ikke helt av heller når jeg hører “Mannem aåaasgtsatgs” eller noe sånt.  Jeg leser at Cecilia Dyrøy snakker ikke samisk, og at dette er den første sangen hun har skrevet på samisk.  Da kan jeg vanskelig forestille meg at hun kan gane heller, så det betyr at dette blir ikke terningkast 6.  Jeg lander på terningkast 3.

  •  Hanna Nutti:  “Ahpi”

Et stort pluss for en kort grei tittel som var grei å skrive på bloggen, og takk for det, i motsetning til visse andre artister som har fryktelig lange og vanskelige titler.  Jeg elsker tittelen “Ahpi” som er navnet på sangen til Hanna Nutti.  Merk dere alle sammen at «Áhpi» er et kamprop av en sang, og den handler om at på tross av alle utfordringer samer er blitt utsatt for gjennom tidene, står det samiske folket stødig og sterkt.  Vil det sømme seg for meg å smelle til med et lavt terningkast for et slik kamprop av en sang med fare for å krenke hele den samiske nasjon og kanskje terge på meg John Stone Fire og Simon Issat Marainen?  Aldri i verden.  Terningkast 6 til Hanna Nutti.  Ingen som helst tvil!

  •  Inga Maiia:  “Giitusat”

Sangen til Ingá Máiiá forteller om hvor takknemlig hun er over at de som levde før henne har tatt vare på naturen. Den uttrykker også kjærligheten og nærheten hun har til sin bestemor.  “Giitusat” er en fin liten ballade.  Jeg liker den ganske godt.  Terningkast 4.

  •  Anndaris Rimpi:  “I goassak vuollana”

Ánndaris Rimpi har jobbet med musikk i over 30 år, og har således masse erfaring fra musikkbransjen i så måte.  Han bor i Stockholm, men har røttene sine fra Luleå-området i Nord-Sverige, og sangen “I goassak vuollana” er skrevet fordi det finnes så lite musikk på lulesamisk, og hvis jeg da forstår det rett så synger da Anndaris Rimpi på lulesamisk.  Så spennende!  Tenk at det finnes noe så eksotisk som lulesamer!  Jeg har jo vært på ferie i Luleå og Piteå og der borte i Norrbotten, men jeg kom aldri over noen sånne lulesamer.  Men det finnes sikkert ikke så mange, og hvem vet om de kanskje lusket rundt i de svenske skogene med pil og bue uten at jeg fikk det med meg.  Jeg håper de er fredelige.  Jeg tror det.  Anndaris Rimpi ser i alle fall ut som en hyggelig mann.  Og låten hans “I goassak vuollana” er kruttsterk!  Det er noe sånn technopop vil jeg tenke, med rytme-og temposkifter hvis det er det som det kalles for.  Jeg liker det i alle fall.  Jeg liker det så godt at jeg likesågodt dundrer til med terningkast 6.  Heia, heia alle dere lulesamer!!

  •  Johannes Nutti Lampa:  “Cahci” (med noen streker over et par av bokstavene)

Samisk rap!  Og rap er jo en sjanger for den som ikke har det så bra og som er litt sinte og forbannede på samfunnet og andre saker og ting.  Og jeg skjønner godt at samer rapper, for det kan vel ikke være så trivelig å bo i lavvoer oppe på denne vidda langt der oppe i nord i lag med masse digre dyr med horn, langt borte fra vår sivilisasjon med premierefester, champagne, kanapeer og andre fine ting.  Jeg tror også jeg hadde begynt å rappe hvis jeg hadde hatt det slik, men det har jeg heldigvis ikke.  Låten “Čáhci” er tøff.  Det er ikke bare rap, det er en joik der i midpartiet og så er det litt engelske fraser her og der, og litt fresing, antakelig for å forsterke hvor forbannet artisten egentlig er.  Det er ikke uvanlig å frese hvis man er sint.  Felix Askeladden gjør i alle fall det hvis noen tvangskoser med han eller hvis han er forbannet på nabokatta.  Jeg faller ikke helt for denne rappen.  Jeg vet ikke helt hvorfor, men man kan jo ikke like alt heller, og man må vel ikke alltid ha en begrunnelse for hvorfor man ikke liker alt mulig rart.  Terningkast 3 til Johannes Nutti Lampa med låten “Cahci”.

  •  Sivvu Milla Pulska og Armas Aschberg:  “Govddun”

Veldig enkel og grei tittel!  Jeg liker det.  Låten handler om å lære seg å leve i øyeblikket, og hvordan man må endre seg for å klare det.  For å leve i øyeblikket må man kanskje bare hive seg rundt og handle nå og ikke utsette ting med masse fjas og babbel.  Terningkast 4!

Da har vi vært gjennom alle joikene og alle sangene, og tiden er inne for å oppsummere og komme med en endelig anbefalning om hvem folket bør stemme på i Sami Grand Prix 2024.  Og nå har jeg fjaset en masse i mine anmeldelser av bidragene, så i denne oppsummeringen skal jeg prøve å fatte meg i en viss korthet, så langt jeg kan.  Best joiker?  John Steinar Baal med joiken “Virtni borgacalbmi”.  Han ser dritskummel ut på bildene jeg har sett av han på programomtalen, og jeg vil absolutt ikke terge på meg John Stone Fire ved å ikke utpeke han som vinner.  Jeg håper han er fornøyd nå så det kan gå meg godt og jeg kan leve lenge i landet.  Beste sang?  Enkelt!  Det må bli Anndaris Rimpi med “I goassak vuollana”.  Det oser kvalitet og originalitet av bidraget, i en klasse over alt det andre!!

Så er mine råd og anbefalninger gitt.  Og så er resten opp til folket, og kjenner jeg folket rett, så driter de i velmente råd fra den o store prominente toppbloggeren og skjønnhetsbloggeren slik de pleier å gjøre når jeg kommer med råd om hvem som bør få stemmene i Melodi Grand Prix og Eurovision!  Ha i alle fall en fin kveld med Sami Grand Prix.  Jeg skal i alle fall kose meg, kanskje med noen joikakaker og noe godt i glasset!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Her kan du lese flere blogginnlegg om samer og sånt:  https://allansverden.no/page-57/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allan kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

(Kilde:  https://www.nrk.no/presse/programomtaler/sami-grand-prix-2024—her-er-arets-artister_-1.16751245)

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Hvordan få ren og pen bolig til påske?  Skaff deg robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Den fikser mens du kan sitte i godstolen og slappe av.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Smeg Cooker Dolce & Gabbana:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/3746212

Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana er en del av det siste samarbeidet mellom Smeg og Dolce & Gabbana. Det er en prisbelønt kjøkkenassistent som inngår i den populære retroserien med 50-tallsstil fra Smeg og er laget av støpt aluminium, men med et ergonomisk design. Den polerte bollen i 4,8 liter rustfritt stål dekker de fleste bruksområder og er utstyrt med et håndtak som forenkler plassering og fjerning. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har ti hastigheter, en planetarisk miksefunksjon og sikkerhetsstopp som utløses når motorarmen heves eller ved overbelastning. Den har en innebygd kabelsnelle og gummiføtter som gjør at maskinen står stødig.Sicily is my Love er en fargerik samling basert på retroserien i 50-tallsstil og dekorert med mønstre og motiver inspirert av Sicilia, samt kysten og landskapet i Sør-Italia. Gylne sitroner, sitrusfrukter, fikenkaktus og knallrøde kirsebær innrammet i trekantede motiver, såkalte crocchi, er bare noen av dekorasjonene som er utviklet sammen med sicilianske kunstnere. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har 5 års garanti.  Effekt: 800 W.  Standard tilbehør:  Trådvisp av rustfritt stål, flat mikser av aluminium, deigkrok av aluminium, plastlokk til bolle.

Hvilket bilde skal man henge på veggen på hyttedassen?

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skal det handle om utsmykking og interiørsaker og ting og tang i allansverden.  Det er sikkert ikke alltid så lett å vite hvordan man skal gjøre det fint og koselig hjemme eller på hytta i forhold til hva som ser estetisk bra ut, og da spesielt hvilke bilder som passer her og der.  Så da tenkte jeg at jeg ville hjelpe dere med et lite råd eller tips angående valg av bilder, og jeg tenkte jeg ville si noe om hva slags type bilder som kan passe å henge på veggen på hyttedassen!!!  

Jeg har sett mye rart på do!  Ja, nå tenker jeg på bilder altså, og det er dessverre ikke alt som er like bra av det jeg har sett.  Det skal gudene vite!  Og jeg har sett det meste, dessverre.  På noen do er det ingen bilder satt opp, og det kan vel for så vidt være greit og fungere ok.  På andre do igjen er det hengt opp bilder av kongen eller dronningen eller hele kongefamilien, noen ganger tidligere regenter eventuelt med familie, og det tar seg i anstendighetens navn ikke helt bra ut.  Hvis man på død og liv skal ha bilde av kongen, bør man finne et annet rom til kongebilder enn å henge opp kongebilde på do.  Jeg vet ikke hvorfor kongen noen ganger havner på do, men på do bør det være en annen type bilde.  Og det er ikke bilder av de kongelige, det sømmer seg ikke, såfremt en ikke er ihuga republikaner da.  Skal du utsmykke dassen med bilde, bør du velge et bilde som dette bildet som pryder dassen vår oppe på Månetoppen 38d.

Dette er et perfekt bilde å ha på do.  Det er forresten ikke meg på bildet, selv om mobiltelefonen til han karen på bildet ligner ganske mye på min mobil.  Synes dere forresten det er noen på bildet som ligner på en fremtidig bloggkonge?  Slik ser jo bloggkongen ut….

Nei, på do-bildet er selvsagt ikke bloggkongen.  Hvis vi ser nærmere på do-bildet, så ser vi at han der karen på bildet har ingen kongekrone, så det er ikke meg, selv om han altså antakelig har samme mobiltelefon som meg.  Så da er det herved avklart, med sløyfe på.   

Og når en studerer do-bildet litt nærmere ser vi jo at han karen på bildet er ingen ringere enn do-trollet.  Og han passer fint å ha på do.  Bilde av konger, om det så er regenter eller bloggkonger, skal ikke henge på do!  De bør henge på mer fornemme plasser i boligen eller på hytta.  Og hvis du har bilde av kongefamilien hengende på do, eller har skrevet ut et bilde av bloggkongen og hengt på do i en fin og fornem bilderamme, er det på tide å få hengt de kongebildene et annet sted.  På do kan do-trollet få holde til:)

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp Neatsvor her og Iviskin der.  Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro både her og der.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Vil du vite mer om Iviskin IPLG3 kan du klikke 3 her eller der.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.

 

Hvilke hodeplagg kan anbefales til afterski i påsken?

Reklame | Nordiska Galleriet, Iviskin og Neatsvor

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er påske!  Det er appelsin og kvikklunsj, og det er ski, herunder bortoverski, nedoverski og afterski.  Og det er det siste som det skal handle om i allansverden i dag, afterski altså.  Og dette med afterski har det handlet om før i allansverden også.  Jeg har sett på hvordan du lager det perfekte afterski, og jeg har kåret de 10 beste afterski-låtene, og i dag skal jeg se på en annen viktig ting knyttet til afterski.  Hva har man på hodet når man skal på afterski i påsken?  Det skal altså handle om luer, hatter, hodeplagg som man kan sette på hodet når man skal på afterski.  Hva sømmer seg?  Hva sømmer seg ikke?  Hvilke hodeplagg kan anbefales til afterski i påsken?

Noen sier at jula varer helt til påske.  Hvis du fortsatt ikke er lei julemarsipan, julegrøt, ribbe, pinnekjøtt og surkål og rosettbakkels, så er det bare å hive på seg en nisselue og dukke opp på afterski i påsken.  Det lager sikkert uansett bare god stemning.

Hette over hode kan sikkert også fungere på afterski, i alle fall hvis du er rapper:)

Hjelm!!!  Kan man komme i alpinhjelm på afterski i påsken?  Selvsagt kan man det.  Det er rom i herberget og i skipubene for det meste……

Rar greie på hodet……kan man gå med dette på hodet på afterski…..?  Selvsagt kan man det tenker jeg!  Det kan man selvsagt ikke, sier bloggerfruen, og sier nei og ønsker ikke å vise seg offentlig med en mann som har noe slikt på hodet.  Sa da blir festbremsen hjemme og jeg går på afterski:)  Det funker det også:)

 

En lue vil kunne funke fint……

Denne er helt grei……

Gul lue med lilla elefanter funker også fint på afterski.  Og hvis du utover kvelden begynner å skimte ekte lilla elefanter rundt omkring i skipuben, er det et tegn på at det er på tide å gå hjem, sier bloggerfruen.  Hun om det!!!

Også en helt grei lue å bruke……

Denne også……

En slik gul påskelue passer fint å ha på seg på afterski i påsken, men denne blir for litt for liten for mitt kloke hode….

Buff går man ikke på afterski med, sier bloggerfruen.  Hun får være hjemme da…….

Nå begynner vi å snakke ordentlig afterski-lue her.  Denne afterski-lua med teksten “Afterski” er som skreddersydd å ha på seg på afterski i påsken.  Denne liker også bloggerfruen.

Kvikk lunsj-lue……kan det blir mer påskete enn dette?  Nei, det skal vel vanskelig la seg gjøre.  Men kvikk lunsj-lue er aldri feil å komme på afterski med.  En liten klassiker i grunnen!!!

Man kan starte afterski hjemme med en kopp kaffe eller en karsk!!!

Påskelue!  Passer perfekt for afterski i påsken.  Og fytterakkern for en stilig mann tenker sikkert bloggerfruen!!!  Jeg kan ikke si meg uenig, o stor prominent topppblogger og skjønnhetsblogger som jeg er, som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og som er blitt så høy på meg selv at jeg driver og skryter av hvor stilig jeg er.  Fytterakkern for en ufyselig og uspiselig toppblogger jeg er blitt, selv om jeg jo selvsagt har helt rett i det jeg skriver:)

Enda en påskelue!  Dette er nok min personlige favoritt.  Flott påskelue, med klaffer for å ha på siden av ørene.  Og øyne som vil kunne vise vei hjem etter afterskiet er ferdig en eller annen gang……..

Ha en god påske alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-

Hvem har knabbet melka?

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er på påskeaften det skjer!  Ja, jeg tenker selvsagt på at det store påskemysteriet på melkepakkene til Tine skal avsløres.  Jeg har prøvd å løse påskens store påskekrim-gåte, med god hjelp av bloggerfruen og bloggerbarna, og jeg tror egentlig jeg kjenner identiteten til morde…….ehh…..nei, det har ikke vært begått noe mord på noen melkepakker i årets melkepakke-krim, heldigvis.  Fullt så alvorlig er det ikke, men det er ikke langt ifra.  Noen har nemlig vært i kjøleskap og knabbet melka som skulle vært brukt til å lage pannekaker til inntekt for foreningen konglenes venner.  Her skulle Tine-kyllingen, Hanne Hare, Terje Tiur og Runar Rådyr steke pannekaker.  Alt var klappet og klart i pannekakebua.  Tine-kyllingen skulle bare i kjøleskapet for å hente melka, og så viser det seg altså at melkepakken er tom.  Noen har vært og forsynt seg, men hvem?  Jeg har en anelse.  Det blir spennende å se om jeg har rett.  Påskeaften blir alt avslørt.  Har du også løst påskens store gåte?

Fortsatt god påske!  Ha en kjempefin dag alle sammen!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-

Bli med på den store påskejakten i allansverden!!!

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

I dag blir det konkurranse i allansverden, påskekonkurranse, i år som i fjor!  Det er jo veldig vanlig med konkurranser i påsken.  Det er påskenøtter på tv.  Det er sånn konkurranse på radio med han nordlendingen som hele tiden maser om “kor ska vi reis”, for siste gang i år faktisk, og det er isfiskekonkurranser her og der for den som måtte like og sitte på isen og fryse med en pilkestang i handa time etter time og kanskje få en liten mort av en fisk til slutt.  Og det er sikkert bare for å nevne noen påskekonkurranser!

Og her kommer jammen en til, og det er den store påskejakten i allansverden.   Ja, jeg har konkurranse på bloggen min i påsken, og DU kan være med.  Ja, nettopp DU kan være med.  Og du kan vinne fin premie.  Hørtes ikke det spennende ut.  Jo, det skulle jeg ville tro.  Kom og bli med på den store påskejakten!  Jeg skal forklare hva det hele går ut på:)

I den store påskejakten skal deltakerne, altså dere blogglesere, lete etter den forsvunne påskekyllingen.  Den ser dere på bildet under.

Påskekyllingen på bildet er nemlig blitt borte, og dere skal prøve å finne han.  Men hvor er er han blitt av?  Det er det store spørsmålet.  Jo, påskekyllingen er et eller annet sted inne i allansverden.  Og det betyr at bildet av påskekyllingen er lagt inn i et eller annet blogginnnlegg, nytt eller gammelt, der det ikke hører til.  Dere skjønner kanskje tegninga?  Det gjelder å pløye seg gjennom blogginnlegg etter blogginnlegg på leting etter bildet av påskekyllingen, og når du har funnet bildet av påskekyllingen så skriver du inn på kommentarfeltet til dette innlegget datoen på innlegget der du fant bildet av påskekyllingen.  Enkle regler egentlig!  Verre er det ikke!  Jeg håper reglene var forståelig.

Og premien til vinneren er som seg hør og bør et signert bilde av meg selv, bildet under faktisk!

Jeg skriver ut bildet og sender i posten til vinneren.  På baksida skriver jeg “god påske” og signerer med underskriften til meg selv, den o store altså. 

Et lite tips!  Jeg har skrevet ca. 900 blogginnlegg, og påskekyllingen er altså et eller annet sted inne i allansverden.  Det kan være lurt å gå inn “arkiv” inne på allansverden.blogg.no og så gå systematisk gjennom alle blogginnleggene.  Ett eller annet sted er bildet av påskekyllingen tilfeldig lagt inn.  God leting og lykke til!  Og måtte mange av dere lete lenge og mye.  Hvis jeg anslår at 500 deltakere leter inne på 400 sider etter den derre kyllingen, så betyr det at jeg vil få……jeg må finne frem kalkulatoren for det kan bli mye nuller dette……200.000 sidevisninger!!!!!!  Herregud, for en tanke!!!  Det betyr at jeg kommer til å knuuuse alle rekorder på topplista til blogg.no.  Nå ligger tomsmatprat på toppen med noen titalls tusen sidevisninger.  Helledussen altså!!!  Kanskje får vi en ny bloggkonge på blogg.no i løpet av påsken.  Nei, nok prat og skriving.  Nå må dere få begynne letingen.  Dere har noen dager på dere.  Innen første påskedag klokken 1600 må påskekyllingen være funnet.  

Jeg nevnte vel så vidt i begynnelsen på dette innlegget at jeg hadde en sånn påskejakt i fjor også.  Da ble ikke påskekyllingen ikke funnet, og jeg fikk ikke delt ut noe premie.  Påskekyllingen hadde da gjemt seg inne i et innlegg om en blogger og hans matboks, og det kan du lese her.  Har kyllingen gjemt seg på samme sted i år, eller har han funnet seg et nytt gjemmested? That’s the question.  Det er fire dager til første påskedag om jeg ikke har telt feil, blir sånn cirka litt under 250 innlegg pr. dag å pløye gjennom i leting etter kyllingen, men hvis du finner han før blir det jo færre.  Dette kan du klare.  Og da sikrer du deg altså det flotte bildet av den o store prominente himself.  Hvem vil vel ikke ha et sånt fint bilde av en slik flott påskemann?  Lykke til med letinga!!!

Ha en fin dag!  Takk for at du besøker bloggen min!  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-

Hvilke filmer og serier bør man se i påsken?

Reklame | Nordiska Galleriet, Iviskin og Neatsvor

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Man kan jo ikke bare gå på ski og spise appelsin og spise påskemarsipan og spille brettspill og være på afterski i påsken.  Det kan jo være greit å gjøre andre ting også.  Når kvelden kommer, er det perfekt å runde av en flott påskedag med en film eller en serie.  Og det finnes mange fine filmer og serier som er verdt å se.  Jeg har noen favoritter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere.  Dette er virkelige klassikere som jeg har på dvd, men de kan vel også finnes på en eller annen tv-kanal eller strømmetjeneste eller noe sånt(?). Finn frem potetgullposen og en solobrus – her følger noen virkelige godbiter man kan se på tv’en i påsken:)

  •  “Rød snø”.

“Rød snø” er en gammel påskekrim fra yngre steinalder eller deromkring, det vil si 1980-tallet, før internett og verden slik vi kjenner den i dag.  Dette er en skikkelig thriller, spennende greier, og det er en serie, så man kan ha det spennende flere kvelder i påsken hvis man fordeler episodene på flere kvelder.  Handlinga er lagt til grensetraktatene mellom Norge og Sverige under 2. verdenskrig. Norske Anne Eriksen drar fra Gøteborg til Dalsland for å besøke noen venner, og på veien tar hun inn på Linds pensjonat.  Her tas hun godt imot av Ruth Lind, hennes sønn og gjestene på pensjonatet. Det er fred og idyll på pensjonatet, men men nærheten til det okkuperte Norge gjør harmonien og roen på pensjonatet noe skjør, og det blir selvsagt drama når et lik dukker opp, som det gjerne gjør i en god påskekrim.  Dette er en skikkelig bra påskekrim, en virkelig klassiker, og med en imponerende rolleliste…Kjersti Holmen, Thomas von Brømssen, Sven Nordin, Ingvor Wennberg, Bjørn Sundquist.  Anbefales!

  •  “Malstrøm”

*Malstrøm” er skumle greier.  Dette er også en BBC-serie, fra midten av 1980-tallet.  En engelsk kvinne arver et hus på et nokså grisgrendt område på Sunnmøre.  Ene huset ligger på ei lita isolert øy like ved fastlandet.  Denne engelske kvinnen oppdater at det skjer mystiske ting der nattestid og bestemmer seg for å undersøke saken nærmere.  Det er skumle greier!  Har du lyst til vite mer om det som skjer, kan du se serien.  Hvis ikke, kan du bare la være, og beholde nattesøvnen!

  •  “Mord på orientekspressen”

“Mord på orientekspressen” er en virkelig klassiker, filmatisering av Agatha Christies roman med samme navn.  Vi er tilbake på 1930-tallet, på reise med orientekspressen.  Det blir uvær, toget blir stående fast i et pass på grunn av snø, og det blir drap.  Det blir en sak for Hercule Poirot!  Finnes vel mange filmatiseringer av “Mord på orientekspressen”.  Denne fra 1974 er den beste, med et voldsomt stjernespekter av skuespillere.  Anbefales for å komme i ordentlig krimstemning!

  •  “Døden på Nilen”

“Døden på Nilen” er nok en Agatha Christie-klassiker.  En ung, rik kvinne på Nilen-cruise i Egypt blir funnet drept.  Noen og enhver, og dem er det mange av, kan vise seg å være morderen.  Men hvem?  Det er selvsagt en sak for mesterdetektiven Hercule Poirot!  Flott film å sette på en sen kveld i påsken mens man drikker en god kopp påskete:)

  •  “Fjols til Fjells”

Påsken kan jo ikke bare handle om drap, mordere og påskekrim.  Man skal vel også ha det litt gøy, og den ulitmate påskekosemose-filmen må jo være “Fjols til fjells”.  Den originale “Fjols til fjells-filmen” er jo denne gamle klassikeren fra 1957 med Leif Juster i hovedrollen som hotellbestyrer Poppe som sammen med piccoloen Rudolf (Unni Bernhoft) forsøker å hjelpe gjestene sine ved Hurlumhei Høyfjellshotell.  En herlig situasjons-og forvekslingskomedie!

En nyere “Fjols til fjells” fra bare noen få år tilbake er inspirert av originalfilmen fra 1957, men det hele utspiller seg i den moderne norske fjellheimen der den unge og serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe sånn helt over natten må ta ansvaret for hele hotellet gjennom en hektisk påskeuke.  “Fjols til fjels”, gammel og ny, gir påskestemning så det holder:)

Ja, mye bra filmer og serier å velge mellom.  Er lenge siden jeg har sett “Rød snø” og “Malstrøm”, så jeg har faktisk glemt hvem morderne er, så kanskje blir det god gammel påskekrim med en av disse seriene i påsken.  Da blir det det dempet belysning, tente stearinlys og påskete.  Koselig og litt skummel kveld med andre ord.  Gleder meg:)  

Ha en kjempefin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-

Blogginnlegg som er fine å lese i påsken:)

Reklame | Blivakker, Iviskin og Neatsvor

I dag skal det handle om påske i allansverden.  Ja, i dag også.  Det har jo handlet om påske i allansverden i mange dager allerede, og som ikke det var nok, så er det det som det skal handle om i dag også, påske altså.  Ingen påske uten påskelektyre, er det noen som sier.  Noen skal absolutt lese bøker i påsken, gjerne krim, og det kan vel være trivelig og hyggelig og greit, men jeg vil tenke at det må være flott å lese blogg i påsken også, så i dag skal jeg dele med dere noen blogginnlegg som jeg kan anefale dere å kaste dere over i påsken.  Man må jo ikke bare lese krimbøker i påsken og glemme alt av blogg, så her kommer noen fine kvalitetsblogginnlegg dere kan lese i påsken, attpåtil med påske som tema.  Kan det bli bedre?  Nei, det tror egentlig ikke at det kan bli.  Kos dere også med blogg i påsken:)

Hårfjerneren Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 her eller der.

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Ha en god påske alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Flotte kremer og sånt fra Blivakker for den som vil ta vare på huden sin:)

Ren Clean Skincare

Bio Retinoid Youth Serum 30 ml

https://blivakker-no.mtpc.se/4011524

Bio Retinoid Youth Serum er et konsentrert og lett serum med klinisk dokumentert effekt mot synlige, fine linjer og rynker. Inneholder Bidens pilosa, et planteutvunnet alternativ til retinol, for å redusere synlige, fine linjer og rynker. Ceramider (lipider) fra hveteekstrakt er avgjørende for hudens barrierefunksjon. Nikotinamid bidrar til å jevne hudtonen og gi glød.

Bio Retinoid Youth Serum er et dokumentert fuktighetsbevarende, oppstrammende og utfyllende serum, som gir en glattere, sunnere og mer ungdommelig hud. Produktet egner seg til veganere, og emballasjen er laget av resirkulert plast.

 

Lumene

Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Moisturizer 50 ml

https://blivakker-no.mtpc.se/4011522

Lumo Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Moisturizer er en dagkrem som tilfører huden fuktighet og får den til å se fastere ut og reduserer rynker. Huden ser jevnere, fyldigere og naturlig ungdommelig ut. Sammensetningen er beriket med det innovative Nordic Berry Pre-Retinol-komplekset og Lumenes patenterte quercetinrike nordiske tyttebærekstrakt. Den raskt absorberende formelen passer perfekt under sminke.

 

Dermalogica

Intensive Moisture Balance 100 ml

https://blivakker-no.mtpc.se/4011520

Intensive Moisture Balance er en ultranærende fuktighetskrem for tørr hud som gjenoppretter lipidbalansen og styrker hudbarrieren. Fuktighetskremen Inneholder BioReplenish Complex – en kombinasjon av lipider som bedrer hudens naturlige forsvar og gjenoppbygger hudbarrieren. Et prebiotisk Chlorella Algae-kompleks balanserer hudens mikroflora og gir en sunn hud. Den inneholder også hyaluronsyre, kombinert med solhatt, Centella Asiatica og aloe vera som holder på fuktigheten og reduserer synligheten av fine linjer. Produktet er vegansk og cruelty-free.

 

Ole Henriksen

Banana Bright+Eye creme 15 ml

https://blivakker-no.mtpc.se/4011517

Banana Bright+ Eye Creme er em øyekrem som lysner opp og retter seg umiddelbart mot fine linjer og rynker, og gir alderstrosende resultater. Kollagen-boostet, den oppstrammer og hydrerer dypt selv om den føles deilig lett, noe som gjør dette til din beste vitamin C øyekrem som lover å hjelpe til med å gjenopplive og lyse opp hele øyeområdet over tid. Produktet passer alle hudtyper.

 

 

L’Oreal Paris
Age Perfect Golden Age Day Cream 50ml

Gå selvsikkert inn i gullalderen med L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day Cream. Ansiktskremen for moden hud gir huden din intensiv daglig fuktighet. Ingredienser som kalsium B5 og peonekstrakt gjør at huden føles fastere og fyldigere og utstråler en naturlig ungdommelig, rosenrød glød. Føl deg komfortabel i huden din og la den skinne med age Perfect!

  • Fuktighetsgivende ansiktskrem som gir moden hud en naturlig rosenrød glød.
  • Gjør huden fyldigere og fastere.
  • Gir intensiv fuktighet.
  • Beriket med kalsium B5 og peonekstrakt.
  • Føl deg vel i huden din og la den stråle med age Perfect!

 

 

Et smart egg-tips i påsken!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er påske, og egg hører jo med til påsken.  Og i dagens innlegg i allansverden skal jeg dele med dere et smart egg-tips, et egg-tips til bloggerfruen og dere andre som står over vasken og plukker skallet av de kokte eggene med det resultat at det blir masse små eggeskall-biter nedi vasken som senere en eller annen gang må plukkes opp.  Her er påskens smarte egg-tips….

Hold egget over en tallerken mens du plukker eggeskallet av de kokte eggene.

Så kan man jo ta og skylle eggene, dele dem og ha dem over på et annet fat.

Og alt eggeskallet tar man så bare fra tallerkene og koster rett ned i søpla.  Helt aldeles genialt om jeg skal si det selv, og det gjør jeg!  Det er helt aldeles genialt og jeg er svært fornøyd med meg selv over at jeg har tenkt ut noe så smart:)

Så er alt klart for frokost med kokte egg, og eggeskall nede i søppelbøtta og ikke nede i vasken.

God påske!  Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Fantastisk påsketilbud!!!  Få påskerabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Pastamaskin Atlas 150 grønn:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4011476

Pastamaskin Atlas i grønt fra det italienske merket Marcato. Atlas 150 fra Marcato er den perfekte maskinen for alle som elsker å lage hjemmelaget pasta på sitt eget kjøkken. Denne italienskproduserte maskinen har et stilig design i grønt, som lar deg skape et moderne uttrykk på kjøkkenet ditt. Kvaliteten og designet gjør at denne pastamaskinen skiller seg ut fra mengden og passer deg som elsker å lage mat. I tillegg er det et utvalg tilbehør til Atlas 150, som tilbyr ulike former for pasta som fettuccine, tagliolini og lasagne med mer. Med dette produktet kan du lage autentiske italienske retter hjemme.  Pris:  1199,-