Hvordan lage det perfekte afterski?

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

Påske og skiturer hører jo sammen!  Og så hvis man er sliten etter skituren, er man fortsatt ikke ferdig med skiene, for da er det klart for afterski!  Og Afterski er alt det som skjer etter selve skituren, party altså!!  Det var vel noe som startet der nede i de franske alpene, men som etterhvert er kommet til Norge, og som seg hør og bør også har funnet vei til Penthouse Månetoppen 38D.

Det er enkelte ting man må ha på plass for å få til et vellykket afterski, og i dag skal jeg dele med dere noen tips for hvordan dere kan lage til et best mulig afterski.  Er litt sånn småtteri man bør ha plass for at afterski’en skal bli kongebra!  En blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no har selvsagt utstyret i orden, og etter skituren er tilbakelagt, og den trenger ikke nødvendigvis være lang, så finner man selvsagt frem Swix Afterski-settet, tar ut glassene og fyller opp glassene med…..solobrus, mozell eller hva det nå måtte være man må ha lyst til å fylle opp glassene med.  Det er ikke sikkert alle har godt av å vite hva en blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no fyller opp glasset sitt med, så det lar vi ligge:)

Jeg ser at den ene pingvinen har havnet i liggende stilling, slik kan fort hende når man er på afterski, men det er viktig å reise seg når man ligger nede og gå videre.  Det vitner om karakterstyrke!  Skjønt, hvis man er havnet i en slik stilling tidlig, skal man kanskje vente med å åpne Swix Afterski-settet til en annen gang.

Afterski-glassene kan fylles opp med valgfri drikke.  Husk å velge riktig farge etter hvilken farge på skismurningen man har brukt under selve skituren.  Etterhvert som afterski’en drar seg til er det fort gjort å bli litt mindre nøye med disse fargene på glassene.  Det er ikke så farlig – det blir et bra afterski uansett.

Men, og det er stort MEN!!!  Det er en ting til man må ha for å få til et bra afterski.  Man må ha musikk!  Og nå i påsken og fremover så ligger Afterski-spillelista mi åpen der ute på spotify for de som måtte ha lyst til å bruke den på sitt afterski.  Bare søk etter “Afterski Penthouse Månetoppen 38d” så burde den komme opp.  Her har jeg samlet ca. 100 herlige afterski-og party låter, så nå kan dere faktisk lytte til samme musikken som bloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Er ikke det stort da?

Masse bra låter på spillelista, både norske og svenske afterski-låter, og selvsagt herlige tyske og østerrikske låter.  Garanti for et vellykket afterski.  Ja, her er til og med et par finske bidrag, “kylliki” og “kaljalaulu”.  De er nok mine personlige favoritter.  Det kan fort gå fullstendig surr i fargene på swix-glassene når det blir afterski-musikk på finsk!

Glass må man ha!  Musikk må man ha!!  Så er alt klart for afterski!!!  Fortsatt god påske:)

Afterski i skipuben i Målselv Fjellandsby:  https://www.facebook.com/allan.kristensen.984/videos/428709309016960

Ha en fin dag:)  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livet i Penthouse Månetoppen 38d:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg