Nå kan du også lage “Bloggerens fiskesuppe”!!!

Reklame | Gymgrossisten og Indiska

ICANIWILL//Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal dere få et tips til noe enkelt, sunt og godt du kan lage til middag, og det er “Bloggerens fiskesuppe”.  Jeg har laget denne greia til middag en gang, og siden jo jeg er blogger….kremt…kremt…og en prominent sådan, så har suppa fått tittelen “Bloggerens fiskesuppe”.  Det er verken champagne eller kanapeer oppe i suppa, men den er utrolig god, ikke rart når den tross alt lages av en blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.

Her skal du få oppskrift og fremgangsmåte for hvordan du kan lage “Bloggerens fiskesuppe” til middag.  Og det er en ganske enkel rett å lage.  Jeg er sikker på at du får det til, selv om du bare er et helt vanlig, alminnelig menneske, og ikke en blogger som har vært helt oppe på toppen av topplista til blogg.no.  Slik gjør du når du lager “Bloggerens fiskesuppe”.

Du trenger litt forskjellige ting….mulig du må stikke på butikken….?…..

8 dl vann, fisk, suppeboller, en terning fiskebuljong, lapskausblanding, 2 pakker Philadelphia-ost.

Kok opp 8 dl vann i lag med krafta fra suppebollene og en terning fiskebuljong.

Hiv oppi lapskausblanding, fisk og fiskeboller og kok opp hele denne suppa av rare ting en gang til.  La det småkoke i 20 minutter.

Etter 20 minutter har du oppi to pakker philadelphia-ost.  La det småkoke 10 minutter til.

Så er det klart for servering.  Vel bekomme!

“Bloggerens fiskesuppe” er veldig godt, og det går ganske raskt å lage.  En enkel og god fiskesuppe!  Og den kan lett oppgraderes til “Den prominente bloggerens fiskesuppe” ved å ha litt reker, scampi, krabbe, tang og tare, krepsehaler, blekksprutører og annen rar sjømat oppi.  Jeg vil nok oppgradere suppa hvis en annen prominent blogger som Sophie Elise eller kokkejævelen eller fotballfrua eller pilotfrua eller alle skulle komme til middag, men sånt til hverdag funker det helt fint med “Bloggerens fiskesuppe”.  Prøv den gjerne til middag en dag:)  Det er selveste bloggerens fiskesuppe, han bloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les andre blogginnlegg med middagstips:  https://allansverden.no/page/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

American pancakes

Praktfull pavlova

Slik lager du verdens beste lasagne

Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska

Hvordan fjerne stilken på jordbærene uten å grise til bloggerfingrene?

Reklame | Gymgrossisten og Blivakker

Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Kjenner du til jordbær-trikset?  Det er jammen ikke sikkert at du gjør, og om du gjør det, så er det sikkert gøy å høre om det en gang til vil jeg tro.  Jeg hadde nemlig ikke annet å blogge om i dag, enn jordbær-trikset, så da blir det det, og intet annet.  Jordbær er jo godt, man kan spise de slik de er, i skål med for eksempel melk eller fløte, eller så kan man jo lage syltetøy.

Men uansett hva man skal bruke jordbærene til, så må man jo få bort denne grønne stilken.  Og hvordan gjør man det?  Man kan selvsagt bruke fingrene og rive stilken av, men det er ganske kjedelig å bruke fingrene til slikt, grise dem ut og få klisj og rød farge på fingrene, spesielt hvis man er blogger og er litt opptatt av å ta vare på kroppen og dens vitale deler og organer og mindre vitale deler og organer, og det gjelder selvsagt spesielt for en blogger har vært på andreplass på topplista til blogg.no!  Ikke noe gøy å grise seg til.  Man skal jo bruke fingrene senere til å skrive blogginnlegg, så da er det jo dumt å ha røde jordbær-fingre.  Man kan selvsagt bruke en kniv og kutte av denne grønne stilken, men så finnes det enda en måte å få bort stilken på, selve jordbær-trikset. Og det er like enkelt som det er genialt.  Man tar et slikt metallsugerør, som jo er svært miljøvennlige, og som man blant annet får kjøpt på Søstrene Grene der vi har kjøpt dem, og så gjør man følgende:

Stikk sugerøret gjennom jordbæret fra undersiden…..og stikk gjennom….og vipps så blir den grønn stilken fjernet.

Og dermed har man fått et jordbær uten stilk, som kan spises, bli til syltetøy, eller kanskje smoothie, eller noe annet rart.  Genialt?  Ja, jeg vet!

Jordbær-trikset er supert!  Og bloggerfingrene holder seg rene, og pene.  Og jeg er selvsagt påpasselig med å smøre hendene og resten av legemet inn med handkremer og lotioner både før og etter hvert måltid og når jeg legger meg og står opp.  Under finner du noen av mine favoritt-lotioner, fra “Blivakker”, og hvis du kjøper noen av disse, så kan du smøre hender og legeme inn med det samme som bloggeren som har vært helt oppe på andreplass på topplista til blogg.no.   Klikk og kjøp!

 

Meraki//Eleven Australia//Ecooking//Versace//Meraki//Ecooking

 

Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg med smarte tips om litt av hvert:  https://allansverden.no/page-37/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Det går så det suser!!!

Reklame | Gymgrossisten og Shopping4net

GASP//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Tiden går – bloggen min allansverden består, og det sånn til de grader også da!  August måned ligger an til å bli beste måned noensinne hva gjelder besøkstall, og det gleder jo selvsagt et bloggerhjerte.  Det går så det suser faktisk!!!  På søndag var jeg på 2. plass på topplista til blogg.no.  Det var egentlig helt umulig for meg å klare det, så jeg gjorde det!  Og jeg trives her høyt oppe på toppen av topplista.  Jeg er faktisk helt oppe på en 8. plass på topplista i dag.  Det er helt aldeles ubegripelig fantastisk bra;)

Har ellers vært på Bardumartna’n i helga.  Det var gøy, og jeg fikk kjøpt min sedvanlige spekepølse og heksehyl, som jeg pleier å gjøre på Bardumartna’n, så da må man vel kalle Bardumartna’n en suksess!

Denne uka skifter vi til september måned, og det blir litt av hvert slags rart på bloggen min.  Det kommer et spennende middagstips, og det skal bakes kake, i allansverden altså.  Gled dere til å lese om vidunderlige kulinariske saker og ting, med oppskrifter og beskrivelse av fremgangsmåter, slik at du kan lage det samme hjemme hos deg:)  Ellers kommer det til å være en god del tull og tøys og fjas og fjotteri og useriøst svada, slik det pleier å være på bloggen min, ikke så mye nytt hva gjelder innhold med andre ord.  Men kanskje blir det enda verre denne uken enn det pleier å være til vanlig, hvis det da i det hele tatt er mulig.  Vi får se:)  Ønsker dere alle en fin uke fremover.  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du forresten melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Forkle RÅ Mørk grå//Stanley JR Verktøykasse med verktøy//Yankee Candle Christmas Advent Book//Touch Of Grey – Hair Color 30 ml Medium//Olympea – Eau de parfum (Edp) Spray 50 ml//Nissemor

Sjekk topplista til blogg.no!!!

Reklame | Gymgrossisten og Kicks

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

Det er nesten ikke til å tro!  Tenk å våkne opp en søndagsmorgen, være i så utrolig godt humør og føle at livet leker og verden er et fantastisk sted.  Ja, som dere skjønner har jeg ikke vært på fest i går, så langt derifra.  Det er jo Bardumartna her i helga, og var martnafest i går kveld, fest i et telt, og jeg var selvsagt ikke på fest i et telt.  En toppblogger besøker fasjonable utesteder og fester ikke inne i telt.  Og det angrer jeg såvisst ikke på i dag, at jeg ikke var på fest i et telt.  Er det forresten noen som synes at toppbloggeren under hadde passet inn på en fest inne i et telt?  Åpenbart ikke!  Hadde han derimot passet inn på en fasjonabel vinbar på Majorstua, Aker Brygge eller Bjørvika, i lag med andre bloggerkjendiser?  Jo, så absolutt!!!

Hadde jeg nå derimot vårt på fest i et telt i går, er det langt fra sikkert at jeg ville ha følt at livet leker og verden var et fantastisk sted idet jeg slo øynene opp og løftet hodet oppe fra puta.  Men, hvis jeg nå hadde funnet frem mobilen og kikket på topplista til blogg.no, ville nok livet ha lekt og verden vært et fantastisk sted uansett, selv om man hadde vært på fest i et telt kvelden i forveien, men det var jeg altså ikke!!!  For når jeg nå tar denne topplista til blogg.no nærmere i øyesyn, er det ingen tvil om at verden er et fantastisk sted og bloggerlivet leker.  Sjekk ut topplista til blogg.no i dag!!!

For på 2. plass på topplista til blogg.no er faktisk ingen ringere enn den o store prominente toppbloggeren Allan Kristensen, tro det eller ej!!! 2. plass på topplista til blogg.no!!  Det høres litt uvirkelig ut – det er nesten ikke til å tro.  Det er egentlig som å være på førsteplass, for på førsteplass i dag er Mammapaahjul, en imponerende dame og blogger, som fortjener å være på førsteplass, og som pleier å være der, og da er det helt greit å være nr. 2!!!  Det er som å være nr. 1:)  Jeg hadde egentlig tenkt å blogge om noe helt annet i dag, faktisk fortelle dere om en tur bort for å lete etter noe som er blitt tapt, eller kanskje det ikke var det likevel.  Men det må nesten vente.  Jeg må utsette det innlegget.  Når man blir nr. 2 på topplista til blogg.no, må man jo bare lage et helt innlegg viet denne fantastiske plasseringen, skryte og sole seg i glansen av seg selv, og det kjennes veldig godt å kunne gjøre det.  Du er jammen en prominent toppblogger du Allan, om jeg skal si det selv!!!  Det er helt åpenbart at en slik fantastisk plassering vil gjøre meg godt – veldig, veldig godt!!!  Jeg kommer nok til å nevne en gang iblant på innleggene mine at jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, men det betyr samtidig at jeg nå ikke lenger kommer til å skryte av at jeg har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, to ganger, og det blir det nå slutt med, og det er sikkert mange som synes det er helt ok.  Noen og enhver er sikkert lei av høre om de to 8. plassene, jeg begynner faktisk selv å bli lei av nevne det – nå skal jeg heller fortelle om denne fantastiske 2. plassen.  Tenk på det….2. plass på topplista til blogg.no.  Jeg nærmer meg toppen, jeg er på toppen, det som egentlig er umulig.  Det tar ikke så lang tid likevel, det umulige!  Fantastisk!

Herregud hvor deilig det er å være prominent toppblogger og være på 2. plass på topplista til blogg.no.  Ja, dere hørte rett…2. plass.  Og det skal dere få høre mer om, mange ganger.  Og hvor godt denne 2. plassen gjør meg!  Det blir en tur ned på Bardumartna’n senere i dag, så er det sagt, så folket vet!  Jeg tar ikke med meg penn og papir.  Det må dere selv gjøre hvis dere vil ha autografen til bloggeren som i dag er på 2. plass på topplista til blogg.no!

Ha en fin dag alle sammen.  Takk for at du er innom og leser bloggen min og har bidratt til dagens fantastiske plassering på topplista til blogg.no.  Det er vel også slik at hvis man gir folket det som folket vil ha, og det kan du lese mer om her, så blir folket fornøyd og leser blogg.  Og da er vi alle happy og fornøyde:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Estée Lauder//Estée Lauder//Clinique//Elizabeth Arden//L’Oréal Paris

Slik lager du verdens beste lasagne!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om lasagne i allansverden.  Det er jo en pastarett som vel kommer fra Italia, og den smaker veldig godt, og helt fantastisk godt hvis man får smake på verdens beste lasagne.  Og det er det jeg skal vise dere i dag, altså hvordan man kan lage verdens beste lasagne.  Det som skiller en god lasagne fra verdens beste lasagne er at sistnevnte har mye forskjellige saker og ting oppe sausen og slikt, som gjør at smaken blir ekstra.  Men hvordan lager man så denne verdens beste lasagne?  Følg med, og scrolle deg nedover så skal jeg vise dere:)

Start med å hakke litt løk.

Fres olje og løk i en kasserolle.

Kutt gulrøtter og ha oppe i kasserollen i lag med løken.  Kok til det hele blir mykt.

Oppi med tomatpure.

Litt salt og sukker må til:)

Oppi med to bokser hakkede tomater.

Mye rart skal oppi denne kasserollen, oppi med 1 ss rødvinseddik.

Oppi med litt oksekraft – kokes en time.

Og mens kasserollen med alt dette rare oppi står og koker sånn forsiktig, kan vi fortsette med å steike kjøttdeig, sånn cirka ett kilo kanskje,

Når kjøttet er ferdig stekt, har vi det over i kasserollen med sausen noen minutter før sausen har kokt en time.

Ha krydder oppi sausen.  Vi prøver med litt chillikrydder.

En blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har selvsagt en imponerende samling med krydder.  Jeg tenkte jeg burde vise dere den ettersom det helt sikkert er av stor allmenn interesse for vanlige, ordinære mennesker å se hva slags krydder en prominent blogger har i krydderavdelinga si.  Jammen var ikke Kokkejævelen der også!!!

Nå går vi gang med å lage ostesaus.  Smelt smør og ha i mel.

Spe på med melk.

Krydre med salt og pepper og muskatnøtt!!!

Oppi med 1 ss dijon-sennep!

Ha opp i en pakke revet parmasan.

Finn frem en ildfast form.  Legg lagvis med ostesaus, lasagne og kjøttsaus blandet med kjøttdeig.

Lasagnen stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Server gjerne med salat og hvitøksbaguetter.  Snadder!!!

Velbekomme!  Prøv gjerne å lage verdens beste lasagne du også:)

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les andre blogginnlegg med middagstips:  https://allansverden.no/page/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

Laks i form

American pancakes

Praktfull pavlova

 

London Grace//essence//MAC Cosmetics//Clarins

 

Kommer bloggeren på Bardumartnan?

Reklame | Gymgrossisten og Røhnisch

Gorilla Wear//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

Denne helga er det det Bardumartna’n, og da er det helt sikkert veldig mange som lurer på om bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no vil dukke opp på martnan og kaste glans over arrangementet.  Det er jo første gang på tre år at Bardumartna’n arrangeres, da på grunn av corona, men nå er martna’n på Setermoen i Bardu kommune tilbake igjen.  Og jeg kan komme med et gledelig budskap til arrangøren og til alle utstillere og besøkende.  Jeg kommer til å besøke martna’n.  Det vil også bloggerkone gjøre, og faktisk også bloggerbarna.  Det kommer til å bli en fantastisk martna:)  Kom til Bardu i helga!

Bilde av programmet hentet fra facebook-gruppa til Bardumartna’n

Det er mye spennende som skjer under Bardumartnan.  Mannekengoppvisningen fanget jo selvsagt umiddelbart min interesse.  Jeg går ut fra at det vil være en rød løper på mannekengoppvisning.  Jeg tror jeg kommer til å kjenne min besøkelsestid, hvis jeg får tid da vel og merke.  Starter jo litt tidlig på fredag, og jeg må jo komme meg hjem fra jobb, spise middag, gå tur med Picasso Kristensen, snakke med Felix Askeladden, sjekke besøkstallet på bloggen og ordne litt sånn småting, men jeg håper jeg rekker.   Håper da selvsagt det kan vises frem noen skikkelig dyre merkeklær slik at jeg kan bli fristet til å dra bloggerkortet.

Ser det skal være quiz på fredag kveld.  Det er gøy, og jeg pleier å vinne slike kunnskapskonkurranser når jeg deltar.  Jeg har jo ikke vært nr. 8 på topplista til blogg.no for ingenting!!  Vant skikkelig fin premie på kahoot for foreldre på klasseavslutning til ett av bloggerbarna i vår, og fikk en sånn diger sjokolade som en kan være heldig å vinne på tivoli, og gledet meg til å slappe av og se litt på tv om kvelden og “kjøre” i meg sjokolade, og inni den store eska var det bare en liten snickers.  Ungene som arrangerte kahooten hadde selvsagt fjernet mesteparten av sjokoladen, og kan jo vare spekulere hva de hadde gjort med resten, og så bare lagt inn en liten sjokolade til den store vinneren av kahoot’en.  Så skal jeg delta på quiz i kveld bør det være bra premier, som gjør at en blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no kan bli fornøyd etter at han har vunnet:)

 

Ser det skal være pubkveld fredag kveld og fest i teltet lørdag kveld.  Deltar en prominent blogger på pubkveld i lag med masse helt vanlige, alminnelige, ordinære mennesker, eller på fest i et telt?  Nei, det kan jeg faktisk ikke se helt for meg.  Såfremt ikke Sophie Elise eller Jan Thomas eller noen andre prominente personer kommer og drar meg med ut, så tenker jeg at dette er ikke helt min greie:)

Jeg skal i alle fall ta meg en runde i salgsbodene på leting etter heksehyl og spekepølse.  Slike ting må man jo ha når man skal på Bardumartna’n.

Så får jeg se om jeg kan finne noe annet spennende også.  Det gjør jeg helt sikkert:)  Ta deg gjerne en tur på Bardumartna’n i helga hvis du er i området.  Det er et flott arrangement!  Og om ikke alt passer helt for en prominent blogger, så er det meste midt i blinken for folk flest!  Og jeg vil også være der innimellom for å kaste glans over arrangementet, og det vil også konemor og bloggerbarna:)

Håper dere alle får en god helg!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du forresten melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch

Finnmarksferie i bobil

Reklame | Gymgrossisten og Blivakker

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//GASP

Finnmark er Norges nordligste og østligste landskap.  Det er spesielt, vakkert, ugjestmildt, eksotisk, stort og mye annet.  I dag skal dere få tips om en kjempefin rute man kan ta for å oppleve mye av Finnmark i bobil, eller personbil, eventuelt med campingvogn, eller på (motor(sykkel, eller hva det nå måtte være.  Jeg liker jo å kjøre på hoverboard, og det kan du lese mer om her, men jeg vil ikke anbefale roadtrip Finnmark på hoverboard.  Finnmark blir rett og slett for stort!  Jeg velger meg bobil, ikke noen hvem som helst slags bobil.  Det må selvsagt bli roadtrip Finnmark med bobilen Bob.

Gjør dere klar.  Bli med Bob på tur gjennom Finnmark.  Bobilen Bob bor i Bardu i Midt-Troms, og vi starter derfra og kjører nordover mot Nordkjosbotn, og svinger der inn mot Skibotn.  Vi fortsetter nordover, passerer, Manndalen, Birtavarre, Olderdalen, Storslett, Burfjord og kommer etterhvert til Alta.  På vei oppover kjører vi over Kvænangsfjellet.  Fantastisk utsikt oppe på toppen av Kvænangsfjellet, og er noen fine stoppesteder der man nyte utsikten over havet og fjellene i Kvænangen.  Det er dog ikke alltid utsikten er like fin!

Når man er kommet til Alta, kan man velge flere ruter videre nordover.  Klikk her for å se Bob på sin ferd oppover Finnmark.  Vi går for indre Finnmark, vidda.  Vi kjører mot Maze og tar etterhvert av mot Karasjok, og i Karasjok kan man blant annet besøke Sametinget.

I Karasjok setter vi gps’en på Tana og kjører da langs Tanaelva oppover til vi kommer til Tana Bru.  Vi kjører over Tana Bru og over til Varangerhalvøya og fortsetter ferden langs den nordlige delen av Varangerfjorden.  Vi passerer Nesseby.  Nesseby kirke er fra 1858 og fikk stå urørt under nedbrenningen av Finnmark og Nord-Troms under 2. verdenskrig.

Å kjøre langs Varangerfjorden er en kjøretur mellom himmel og hav på veg mot storhavet og verdens ende.  Vi passerer Vadsø og ender opp i Vardø.  Vi kommer ikke lenger.  Klikk her for å lese mer om bobiltur til Vardø.

Det er en ting man bare må gjøre hvis man først har kjørt til Vardø!  Og det er å ta kjøreturen til Hamningberg.  Det er et must!!!  Man kan ikke reise opp til disse trakter uten å ta turen til Hamningberg.  Dermed basta!  Klikk her for å lese om bobilen Bobs tur til Hamningberg!

Vi gjør oss ferdig med besøket vårt i Vardø, og Hamningberg, og kjører tilbake langs Varangerfjorden til Varangerbotten.  Her svinger vi inn mot Sør-Varanger og Kirkenes.  Jeg anbefaler å ta en liten avstikker, eventuelt en overnatting i Bugøynes.  Bugøynes er “Lille Finland”, befolket av finske innvandrere på 1800-tallet, og er i dag eneste fiskevær i Sør-Varanger.

På vei mot Kirkenes passer vi Neiden, ei lita østsamisk bygd.  Ta deg en kaffepause ved Neidenfossen:)  Det er også verdt å besøke Sankt Georgs kapell i Neiden, Finnmarks eldste kirkehus, fra 1565, og det eldste ortodokse kirkebygg i Norge.  Dette henger sammen med at østsamene fra gammelt av var russisk-ortodokse kristne.

Kirkenes er by og administrasjonssenter i Sør-Varanger kommune.  Vi tar turen videre til Grense Jakobselv og helt inn mot grensen til Russland.  Klikk her for å lese om tur til Grense Jakobselv med bobilen Bob.  Liker man natur og mye av denslags, kan man jo ta seg tur inn til Pasvik og gå flotte turer.  Men det blir nesten for mye natur for en blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, som jo er enda mer glad i røde løpere, kanapeer og champagne, så vi kjører tilbake til Varangerbotten, selv om det ikke er så mye kanapeer og røde løpere der heller.  Så kjører vi tilbake til Tana Bru, fortsett ingen røde løpere å skimte, så vi prøver å komme oss til Alta for å sjekke om det ikke kan være mer tilrettelagt for en prominent toppblogger der.  Selveste Kokkejævelen, som jo har vært blogger, holder jo til i Alta, så det kunne være grunn til å tro at det kunne være en kanape eller to å oppdrive i “Nordlysbyen” Alta.  Men vi tar en annen rute tilbake til Alta.  Vi kjører fra Tana Bru over Ifjordfjellet ned Ifjord og så til Børselv og Lakselv.  Vi kjører videre langs Porsangerfjorden til Indre Billefjord, og litt sør for Indre Billefjord tar vi av mot Trollholmsund for å besøke trollene i Trollholmsund.  På bildet under ser vi alle trollene, og så går det en blogger der midt blant trollene.  Han er ikke mye skvetten, bloggeren, vandrer rolig og fryktløst rundt der nede, omgitt av masse troll.  Tøff blogger altså!!!

Vi kjører så videre fra Trollholmsund og fortsetter vår ferd sørover, og på tur nedover mot Skaidi er det mulig å ta avstikkere til Honningsvåg og Nordkapp, til Havøysund, og til Hammerfest.  Klikk her for å lese om Bobilen Bob som besøker byer og steder som begynner på bokstaven “H”.

Når man ankommer Skaidi følger man så E6 over Sennalandet og ned til Alta.  Og i Alta er det jo på sin plass å besøke butikken til Kokkejævelen.  Kokkejævelen har jo vært på toppen av topplista til blogg.no, altså helt på toppen, enda lenger opp enn en 8. plass, men han blogger ikke lenger, men jeg tenker at det kan være på sin plass å besøke butikken til en slik legendarisk blogger, om ikke annet for å se om han vander rundt på røde løpere omkring i butikken!  Han har i alle fall mye godt å spise i butikken, også noe man kan bruke som kanape.  Jeg forlater butikken fornøyd.

Og så fortsetter jeg kursen sørover, hjemover.  Jeg vinker farvel til Finnmark for denne gang!  Finnmark er mye!  Det er annerledes!  Og det hender det er fint vært der også.  Det er ikke mye som slår midnattsola oppe i Finnmark – magisk!!!

 

Håper dere alle får en fin dag.  Takk for at du er innom bloggen min på besøk – velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Besøk bobilen Bob på facebook og instagram:

https://www.facebook.com/bobilbobben

https://www.instagram.com/bobilbobben/

Se andre bobilrelaterte innlegg på allansverden:

Tur til Havøysund

Tindevegen

En blogger i Hamningberg

Kjøretur langs nasjonal turistvei på Senja

På besøk hos julenissen i Rovaniemi

Smarte ting å ha med på bobiltur

Tur til Nyksund

Vi besøker verdens vakreste øyrike

Med bobil til Målselv Fjellandsby

De fineste stellplatzene

Tur til Vardø

Med bobil nesten til Russland

Vierailemme muumiopeikkojen luona

På tur til byer og steder som begynner på bokstaven “H”

Hund på bobiltur

Tur til Vimmerby og Astrid Lindgrens verden

Til Nordens Paris med bobilen Bob

På tur med bobilen Bob til Nord-Tyskland

Vakre Skagen

Bobilen Bob er klar for ny sesong

Norgesferie – den ultimate ferien

Nyttige mobilapper for oss med bobil

Bobilen Bob i Skibotn

Hvilke klær trenger bobil-eller campingmannen?

Tromsø og sherpatrappa

St.Tropez//theBalm//Catrice//CLEAN

Vi har den ære og gratulere Felix Askeladden med 4-årsdagen!!!

Reklame | Gymgrossisten og Kitchentime

ICANIWILL//Gorilla Wear//GASP//ICANIWILL

Vi har den ære og gratulere Felix Askeladden med 4-årsdagen!  Og for dere som ikke vet hvem Felix Askeladden er, så er Askeladden selveste katten til bloggeren som har vært nr. 8 på toppplista til blogg.no, hele to ganger, og som har ligget stabilt inne på topp 20 på topplista en bra lang periode nå.  Felix Askeladden hadde egentlig bursdag 9. juli, men på selve dagen var Askeladden borte på potehotell, og vi var på ferie på Rhodos, så vi fikk ikke feiret “ladden” på selve dagen hans, så derfor foretok vi feiringen i går, litt på etterskudd.  Sent, men godt.  Og jubilanten var i strålende humør, som vanlig, og hadde pyntet seg for anledningen med bunad som han hadde fått lånt av Picasso Kristensen.

Picasso lånte villig bort bunaden sin til Askeladden.  Picasso er 9 år, har feiret mange flere bursdager enn Askeladden, og dermed spist litt vel mye leverpostei og alt mulig annen slags mat, og er blitt noe “rund” for å prøve å si det på en litt pen måte.  Ja, i alle fall så er bunaden blitt for liten for Picasso og magen for stor, slik at bunaden kan ikke la seg feste rundt magen.  Picasso er ikke så veldig lei seg for det, og han synes det er helt ok at Askeladden kan få låne bunaden.

Hva kjøper man så i bursdagsgave til en litt sånn prominent katt som har det meste og som har en husfar som er blogger og influenser?

Jeg gikk for trekkoppmus…..

…og reker!

Askeladden satte stor pris på gavene.  Og han likte selvsagt at bestevenn og storebror Picasso Kristensen kom i bursdagsselskapet.  Picasso Kristensen kom i slips ettersom han jo hadde lånt bort bunaden sin, og hadde med litt god drikke til festen, som han ikke kunne få åpnet raskt nok.

Når Picasso nå omsider fikk åpnet den hundeølen sin, viste det seg at han likte ikke øl i det hele tatt.  Han tok seg heller en croissant!  Man trenger såvisst ikke drikke øl for å ha det gøy på fest – man kan ha det like gøy ved å gnage på en croissant.  Det kan være noe å ta innover seg for noen og enhver:)

Så er det bare en ting å si.  Hipp hipp hurrrraaaaa for Felix Askeladden – 4 år!!!

Takk for at du er innom og besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere blogginnlegg om Felix Askeladden:

Det er forskjell på mennesker og dyr

En dag i livet til en katt

Les andre blogginnlegg om hunden Picasso Kristensen:

Legenden om den store vakthunden Picasso Kristensen

En dag i livet til en hund

Picasso på bobiltur

Hurra for bursdagshunden Picasso

Hva slags hundegodter bør du velge til hunden din?

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Leifheit//Gense//Funktion//Helios

 

 

Det kom en pakke i posten!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

“Allan, ka i guds navn e det du har bestilt”, hører jeg konemor rope nede fra stua her jeg sitter oppe på loftstua og jobber intenst med et blogginnlegg for at det skal kunne ha sin sedvanlige høye språklige og litterære kvalitet.  Skal man aldri få fred når man prøver å produsere fantastiske blogginnlegg?  Jeg kan ikke tenke meg at Ingvar Ambjørnsen, Knausgård, Hemingway eller Hamsun hele tiden ble avbrutt mens de satt og jobbet med sine tekster og bøker.   Jeg derimot!  Er det ikke konemor, så er det hunden Picasso Kristensen som vil ut og gå tur, eller katten Felix Askeladden som vil ha kos, eller så er det ett av bloggerbarna, eller begge, som vil ha tillatelse eller tilgivelse for å kjøpe eller ha kjøpt noe fint og lekkert fra Michael Kors eller Gucci, eller så er det en selger fra Telenor som ringer og vil så fryktelig gjerne at jeg skal bytte mobilabonnement, eller så ringer de fra Microsoft i Afrika et sted for å fortelle meg at jeg har virus på dataen og at den er iferd med å kollapse fullstendig og eksplodere i et vanvittig røykinferno om jeg ikke foretar meg det det rette, eller så er det et eller annet annet rart som gjør at noen finner det nødvendig å måtte avbryte bloggeren i hans viktige arbeid, og slike forstyrrelser blir han altså utsatt for bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, to ganger, og som i de siste dagene har ligget inne på topp 20 på topplista til blogg.no med stabilt høye besøkstall.  Det er jammen ikke greit å være blogger!  Man kan vel bare spekulere i hva slags innlegg han kunne ha produsert hvis han nå bare fikk litt fred og ro:)  Er det noen som tror at Knut Hamsun hadde vært i stand til å skrive “Markens Grøde” under slike betingelser!  Aldri i verden om han hadde fått det til!!!
Årsaken til at bloggeren himself denne gangen ble avbrutt under sitt viktige arbeid, var at det var kommet en pakke i posten…
….en pakke fra Hippieshop.com!!!!  Og da var det vel ikke så rart at konemor ble litt forferdet da hun så navnet på avsenderen.  Hippieshop altså!!!  Trenger han virkelig noe fra Hippieshop?  Skal han starte på en ny, mer alternativ livsstil, i tillegg til å holde på med den bloggingen, eller slutte med blogging og bare holde på med alternativ livsstil?  Ja, tankene strømmet naturlig nok gjennom hodet til konemor, og vet man ikke bedre, så kan man jo tro at man faktisk kan få kjøpt litt av hvert hos Hippieshop.com!  Og det kan man!  Man kan få kjøpt litt av hvert hos Hippieshop.com.  Og av og til så kan en blogger som liker fargerike klær trenge noe fra Hippieshop.com.  Jeg har jo ikke så veldig mye å blogge om egentlig, så hva jeg kjøpte på Hippieshoppen kan dere heller få vite en annen gang, så kan jeg lage et til innlegg og røpe hva det var.  Så kan dere heller lure litt i mellomtiden og la fantasien få fritt utløp:)
Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

disp//MAC Cosmetics//Clarins//Clinique

Det er en litt rar mandag!

Reklame | Gymgrossisten og Jotex

GASP//Gorilla Wear//Under Armour//ICANIWILL

Så var det mandag igjen!  Ny uke, det er jobb, og alt er vel egentlig som det pleier å være når det er hverdag og ikke ferie, og det er trist, umåtelig trist!  Og det aller verste av alt er selvsagt at det er mindre tid til blogging når man må drive å jobbe ved siden av, men sånn kan også hverdagen for en blogger være.  Det er ikke alle av oss som går rundt og velter oss i reklamepenger og drikker champagne og spiser kanapeer hele dagen lang.  Noen av oss må ha en jobb ved siden av fordi våre blogglesere ikke er flinke nok til å klikke på reklamen og kjøpe disse dingsebomsene som dukker opp på når en har trykket på reklamen slik at vi kan få prosenter av kjøpesummen og tjene oss såpass rike at vi ikke trenger å jobbe.  Kanskje noen fikk litt dårlig samvittighet nå….og innser at de nok ikke har vært så ivrige til å klikke på reklame og handle?  I dag er det forresten masse flotte dingsebomser fra Jotex nederst i dette innlegget.  Klikk og kjøp, gjerne den svindyre gule stolen, som jo vil gi meg ganske bra med penger siden jeg jo får prosenter av kjøpesummen.  Hadde bare sånn cirka 4.000 av dere klikket på den derre gule stolen og kjøpt den direkte fra sida som da kommer opp, hadde jeg faktisk vært millionær.  Det er ikke verre en som så.  Har du virkelig ikke lyst på en slik fin gul stol i stua?  Du fortjener å eie en slik fin gul stol:)

Tiden beveger seg fremover, i full fart. Det var en gang første dag i første klasse. I dag er faktisk første dag på ungdomsskolen for yngste bloggerdatter, og første dag på dramalinja på Kongsbakken videregående skole i Tromsø for eldste bloggerdatter.

Det kan nok bli slik at jeg får mindre tid til blogging fremover nå som jeg har begynt på jobb, men da er det bare å være effektivt og strukturert å smelle til videre med bloggingen, inntil millionene triller inn og jeg kan begynne å blogge på heltid.  Dog kan det hende at det noen ganger kan bli litt kortere innlegg enn vanlig, med litt dårligere kvalitet, hvis jeg får lite tid, men det trenger vi ikke snakke så høyt om.  Det blir forresten masse spennende som skjer i allansverden i uka som nå kommer.  Det blir feiring av et eller annet som ikke har med blogging og gode plasseringer å gjøre, jeg skal fortelle om en tur bort for å lete etter noe som er blitt tapt, eller kanskje det ikke var det, og så skal jeg lage mat, skikkelig god mat.  Og sist men ikke minst…..det som veldig mange selvsagt lurer på siden det er Bardumartna til helga…..kommer bloggeren himself til Bardumartna’n for å kaste glans over arrangementet, eller har han langt viktigere ting å beskjeftige seg med?  Det skal dere faktisk få svar på i løpet av uka, fortrinnsvis før fredag siden Bardumartna’n starter da.

Så får jeg ønske dere en god uke fremover.  Ta gjerne en kikk på den gule stolen på reklamen under her.  Den er skikkelig fin!

Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

NB:  Rett under her ser du forresten den gule stolen.  Den er virkelig fin.  Jeg synes faktisk nettopp du fortjener en slik!  Og jeg er ganske sikker på at kone, ektemann, samboer, kjæreste, elsker(e), elskerinne(r), far, mor, sønn, datter, svigermor, svigerfar, svigerbror, svirebror, svigerdatter, bestevenn, bestefar, bestemor, katta, oldemor og oldefar, onkler og tanter kunne tenke seg en slik flott stol i julegave!  Tida går fort mot jul – klikk og kjøp:)  Det er også mye annet fint og dyrt under her.  Kjøp gjerne alt – og jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen, husk nå for guds skyld på å bestille direkte fra den sida som kommer opp etter at du har klikket på bildet.  Det er kjempeviktig at du ikke gjør noe feil her:)

RUBIE//CHLEO armstol Sennepsgul//DAYTON//MANNE//ELVIS//LUIS