Sjekk topplista til blogg.no!!!

Reklame | Gymgrossisten og Kicks

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

Det er nesten ikke til å tro!  Tenk å våkne opp en søndagsmorgen, være i så utrolig godt humør og føle at livet leker og verden er et fantastisk sted.  Ja, som dere skjønner har jeg ikke vært på fest i går, så langt derifra.  Det er jo Bardumartna her i helga, og var martnafest i går kveld, fest i et telt, og jeg var selvsagt ikke på fest i et telt.  En toppblogger besøker fasjonable utesteder og fester ikke inne i telt.  Og det angrer jeg såvisst ikke på i dag, at jeg ikke var på fest i et telt.  Er det forresten noen som synes at toppbloggeren under hadde passet inn på en fest inne i et telt?  Åpenbart ikke!  Hadde han derimot passet inn på en fasjonabel vinbar på Majorstua, Aker Brygge eller Bjørvika, i lag med andre bloggerkjendiser?  Jo, så absolutt!!!

Hadde jeg nå derimot vårt på fest i et telt i går, er det langt fra sikkert at jeg ville ha følt at livet leker og verden var et fantastisk sted idet jeg slo øynene opp og løftet hodet oppe fra puta.  Men, hvis jeg nå hadde funnet frem mobilen og kikket på topplista til blogg.no, ville nok livet ha lekt og verden vært et fantastisk sted uansett, selv om man hadde vært på fest i et telt kvelden i forveien, men det var jeg altså ikke!!!  For når jeg nå tar denne topplista til blogg.no nærmere i øyesyn, er det ingen tvil om at verden er et fantastisk sted og bloggerlivet leker.  Sjekk ut topplista til blogg.no i dag!!!

For på 2. plass på topplista til blogg.no er faktisk ingen ringere enn den o store prominente toppbloggeren Allan Kristensen, tro det eller ej!!! 2. plass på topplista til blogg.no!!  Det høres litt uvirkelig ut – det er nesten ikke til å tro.  Det er egentlig som å være på førsteplass, for på førsteplass i dag er Mammapaahjul, en imponerende dame og blogger, som fortjener å være på førsteplass, og som pleier å være der, og da er det helt greit å være nr. 2!!!  Det er som å være nr. 1:)  Jeg hadde egentlig tenkt å blogge om noe helt annet i dag, faktisk fortelle dere om en tur bort for å lete etter noe som er blitt tapt, eller kanskje det ikke var det likevel.  Men det må nesten vente.  Jeg må utsette det innlegget.  Når man blir nr. 2 på topplista til blogg.no, må man jo bare lage et helt innlegg viet denne fantastiske plasseringen, skryte og sole seg i glansen av seg selv, og det kjennes veldig godt å kunne gjøre det.  Du er jammen en prominent toppblogger du Allan, om jeg skal si det selv!!!  Det er helt åpenbart at en slik fantastisk plassering vil gjøre meg godt – veldig, veldig godt!!!  Jeg kommer nok til å nevne en gang iblant på innleggene mine at jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, men det betyr samtidig at jeg nå ikke lenger kommer til å skryte av at jeg har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, to ganger, og det blir det nå slutt med, og det er sikkert mange som synes det er helt ok.  Noen og enhver er sikkert lei av høre om de to 8. plassene, jeg begynner faktisk selv å bli lei av nevne det – nå skal jeg heller fortelle om denne fantastiske 2. plassen.  Tenk på det….2. plass på topplista til blogg.no.  Jeg nærmer meg toppen, jeg er på toppen, det som egentlig er umulig.  Det tar ikke så lang tid likevel, det umulige!  Fantastisk!

Herregud hvor deilig det er å være prominent toppblogger og være på 2. plass på topplista til blogg.no.  Ja, dere hørte rett…2. plass.  Og det skal dere få høre mer om, mange ganger.  Og hvor godt denne 2. plassen gjør meg!  Det blir en tur ned på Bardumartna’n senere i dag, så er det sagt, så folket vet!  Jeg tar ikke med meg penn og papir.  Det må dere selv gjøre hvis dere vil ha autografen til bloggeren som i dag er på 2. plass på topplista til blogg.no!

Ha en fin dag alle sammen.  Takk for at du er innom og leser bloggen min og har bidratt til dagens fantastiske plassering på topplista til blogg.no.  Det er vel også slik at hvis man gir folket det som folket vil ha, og det kan du lese mer om her, så blir folket fornøyd og leser blogg.  Og da er vi alle happy og fornøyde:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Estée Lauder//Estée Lauder//Clinique//Elizabeth Arden//L’Oréal Paris

6 kommentarer

Siste innlegg