Hvilken dag er det i dag????

Reklame | Lindex, Tanrevel og Elskling.no

Det er fint å starte en ny dag med en liten trall, i alle fall i dag…..tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det mandag?  Nei!!!!  Tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det tirsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det onsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det torsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det fredag?  Nei!!!!  Tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det lørdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det søndag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det blåmandag?  Nei, så laaangt derifra.  Det er sånn til de grader ikke noen jæv&% blåmandag!!!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det gladmandag?  Ja, det er akkurat det det er!  Det er gladmandag i dag!!!  Og det er sånn til de grader gladmandag!!!!!

Jeg sier som Petter Stordalen sier det i dag!  Endelig mandag!!  For mandag er for Petter Stordalen starten på en ny uke, med nye muligheter for å tjene seg enda mer søkke rik enn det han allerede er, i den grad det er mulig.  Men jeg sier altså også også “endelig mandag” i dag, for jeg har jo ferie, jeg er på ferie i syden, og her i sydenlandet er det gladmandag hver mandag, eller det er glad-dag hver eneste dag, for her lever vi et luksusliv i sus og dus, en prominent toppblogger verdig.  Det er sol og varmt og fint vær og deilig og fine omgivelser og livet leker, og at er så fjernt fra en sedvanlig blåmandag for eksempel i oktober da man gjør seg klar for å dra på den jæv&% jobben og en uendelig lang arbeidsuke venter, og det er på sin plass å klage og syte og surke over det som venter en stakkars arbeidsmaur.  Men ingen klaging og syting og surking og uffing i dag.  For i dag er gladmandag, og det er gladmandag i Alanya i Tyrkia, og da er det gladmandag med stor G, for å si det mildt.

For vi har det veldig bra her på ferie i Alanya.  Dagen starter en eller en annen gang på formiddagen med god frokost.  Så er det bading og trening utover dagen, lunsj inntas et eller annet sted, det blir mer bading og gøy og kanskje litt trening, kanskje blir det en utflukt et sted, og mot kvelden går man etterhvert inn og dusjer og gjør seg klar for å gå ut og spise om kvelden.

Det er forresten mange bra spiseplasser i Alanya og mye god mat.  Og det er gøy å prøve ut nye ting….

Helstekt sjøbrasme for eksempel.  “Sea bream”, oversatt av han eller ho google til “sjøbrasme” er en av de fiskene man kan kjøpe ute på restaurant i Alanya, og man kan også få den helstekt med hud og hår og hva mere måtte være, og med tilbehør, som poteter, french fries, salat ogvdressing.  Spennende å prøve.  Og det er sjelden at mat man aldri har smakt før er direkte stygt, og sjøbrasme er helt greit det.  Det smaker fisk, og fisk er godt det, så det er bare å teste ut sjøbrasme hvis du er på en sydenplass og hvis det svømmer sånne fisker rundt omkring der du er, og de serverer det på restaurant.  Egentlig ganske godt.  En god fiskerett!  Så god er den at ødelegger ikke en gladmandag hvis man er i godt humør, uansett av hvilken grunn.  Jeg spiser gjerne sjøbrasme, med hud og hår, og mere til.  Nam nam!!

Jeg skal sikkert spise noe annet i morgen.  Det må ikke nødvendigvis være noe med hud og hår, det kan være noe annet også.  Jeg får se hva morgendagen bringer:)

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Har kona, datter, kjæresten, samboeren eller en av elskerinnene lyst på en stripet genser med rullekrage til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

 

Ut for å prøve Barbie-meny:)

Reklame | Lindex, Tanrevel, Elskling.no, Sprhora, Babyshop, Nelly og Nordic Nest

Livet leker i sydenlandet!  Deg er bading, utflukter, olivenspising, balkongkos om kvelden, restaurantbesøk. utflukter og masse mer.  Det er ikke alt som skjer utenfor sydenlandet jeg får med meg, men jeg har fått med meg at det er kommet en ny “Barbiefilm”, tror det er liksom ikke tegnefilm, men ordentlig film, altså ordentlige skuespillere, og merkelig nok er det ikke jeg som spiller “Ken”.  De har altså funnet en annen helt perfekt mann med sixpack og vakkert ansikt, og perfekt kropp.  Godt jobbet!

Men her i sydenlandet har vi vært og testet ut Barbie-menu på kafe.  Og det var jo gøy det da!

Det var forresten på en kafe som heter King’s point, ifølge bildet jeg tok av kafeen.

Og så bestilte jeg en Barbie Limonade.  Den smakte sitron.  Helt grei egentlig.  Terningkast 4.  Solbrillene jeg har på meg meg er forresten Gucci.  Synes de kler meg bra.  Gucci kler den smukke!!!  Og så har jeg kuttet meg i fingeren.  Vær forsiktig når dere skjærer vannmelon i varmen.  Heldigvis har de plaster her nede i varmen:)  Angående Barbie-filmer, klikk her for å lese mitt blogginnlegg med rangering av den beste Barbie-filmen, før den siste “Barbie – the Movie” kom ut.  Anbefaler dere å lese dette blogginnlegget.  Det er antakelig mye bedre enn filmen “Barbie – the Movie”.

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Dagens bilde – tyrkisk eplete

I dag er det bare et bilde på bloggen min!  Men det er da noe!  Et bilde er tross alt et bilde.  Og dagens bilde viser et glass med tyrkisk eplete.  Og det drikker vi jo en del av, også det, nå som vi er på ferie i Tyrkia.  Tyrkisk eplete er jo en frisk fruktblanding som er populær i Tyrkia, nytes like god kald som varm, og man kan kjøpe lokalt i butikken og ta med seg hjem, også slike pakker med te og de spesielle glassene som tyrkerne drikker teen av.  Fin ferie-souvenir å ta med hjem fra Tyrkia-ferie forresten:)

Tyrkiske selgere er snille og tilbyr gjerne et glass eplete til oss turister når vi vandrer rundt i gatene eller på marked, selvsagt med den baktanke at vi skal kjøpe et eller annet.  Og over et glass eplete kan man diskutere pris.  Blir man invitert hjem på middag til selgeren, har man gjort et dårlig kjøp har jeg hørt.  I motsatt fall, blir man kastet ut av butikken med produktet av en illsint selger mens epleteen fyker veggimellom har man lyktes med prutingen og gjort et svært godt kjøp.  Det er mye styr når man skal handle i Tyrkia, med forventninger om pruting på hver minste lille dings.  Skal jeg ha meg et par solbriller, så betaler jeg gjerne 54 kroner for disse fremfor å bruke masse tid på å drikke eplete og prute brillene ned til 48 kroner.  Jeg har jo god råd til det.  Solbrillene er jo uansett veldig billige, ikke noe problem for en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge å betale for det.  Og så kjøper jeg med litt tyrkisk eplete også.  Blir det for dyrt med både solbriller og eplete, legger jeg kanskje solbrillene tilbake på plass, hvis jeg husker det da:)

Ha en fortsatt fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg med dagens bilde:  https://allansverden.no/page-68/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om syden:  https://allansverden.no/page-29/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Bli med opp til borgen i Alanya!

Reklame | Gymgrossisten, Røhnisch, Gina Tricot, Hickap, Miinto og Jotex

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//Gorilla Wear

Alanya er et flott sted å være på ferie.  Og det vet jeg, for jeg er jo her nå, og koser meg med bading og sol og varme.  Og er man i Alanya, er det en ting man bare må gjøre, ved siden av å kose seg med bading og sol og varme, og det er å besøke borgen.  Borgen i Alanya er litt av sted, spektakulære greier.  Kale Alanya er plassert på en 250 meter høy klippe på en steinete halvøy som stikker ut i middelhavet, og man kan gå opp, ta buss eller ta taubane.  Flott å ta taubanen fra Damlatas opp til borgen.  Fantastisk utsikt over Kleopatra-stranda og Alanya på tur oppover.

Borgen i Alanya er svært gammel, datert helt tilbake til 1200-tallet, og det knytter seg mange spennende historier til den gamle borgen.  Rundt om borgen kan man også se tre ringmurer.  Bak den innerste ringmuren bodde de rike og velstående, og hadde det vært bloggere tilbake i middelalderen hadde vi holdt oss innenfor den innerste ringmuren, for utenfor her, i den midterste ringmuren bodde masse vanlige ordinære folk, gjerne håndverkere, smeder, bakere, kjøpmenn og mer sånn middelklassefolk:)  Vi skal vel kanskje ikke gå inn på hvem som bodde bak den ytterste ringmuren, i alle fall ingen bloggere.  Vi hadde ikke trivdes der!

Fantastisk utsikt oppe på borgen!

Bloggeren himself, med bloggerfruen, oppe på borgen.  Tar man taubanen opp til borgen, kan man bare løpe ned, og hoppe i havet eller bassenget når man kommer ned.  Supert sted!  Vi trives i Alanya og oppe på borgen:)

Hyggelig at du besøker bloggen min.  Ha en fin dag videre:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om syden:  https://allansverden.no/page-29/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag kan du gjøre mange kupp på handlefronten.  Sjekk ut:

Jakke fra Røhnisch i varmende pilestoff, laget av 70 % resirkulert polyester:  https://rohnisch.mtpc.se/3278067

Off Shoulder Dress fra Gina Tricot:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3278086

Hudpleiesett fra Hickap:  https://c.mtpc.se/tags/link/3278100

Levi’s bukse til herremannen, fra motebutikken Miinto:  https://miinto.mtpc.se/3278121

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

MOSH taklampe Black mdf / metall//TENHULT//RAKEL//GULLAN//ELVIS//HULTSFRED

Toppbloggeren inntar Osman’s place!!!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Har du vurderte å skaffe deg en robotstøvsuger.  Da bør du gå for en Neatsvor X600 Pro.  Jeg er i alle fall svært godt fornøyd med min.  Enkel å bruke, og det beste er at den faktisk klarer å bevege seg under sofaen, oppå gulvtepper og over dørstokken, i motsetning til en annen robotstøvsuger vi hadde tidligere som slet fælt med matter og dørstokker.  Ja, og så kan Neatsvor X600 Pro både støvsuge og vaske, og det blir rent!  Neatsvor X600 Pro er best i test både her og der, hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2, og med rabattkoden AK15 får du nå 15% rabatt når du handler i Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Hvordan arter det seg egentlig når den o store prominente toppbloggeren er ut og spiser på restaurant i Alanya der han er på ferie?  Ja, mange har sikkert lurt litt på hvordan slikt foregår, så da er det vel bare en ting å gjøre, å lage et blogginnlegg om en kveld ute på byen med den o store, altså han fremtidige bloggkongen som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og som har vunnet pris i Gryxen Awards både i 2021 og 2022.  Og det blogginnlegget det kommer her…:)

Det er en viktig ting som må ordnes før restaurantbesøket kan starte, og det er selvsagt kroppen.  For etter en lang dag ved bassenget med bading og gøy, må man dusje og stelle bloggerlegemet, og så må man finne et passende antrekk til en kveld ute på byen med restaurantbesøk.  Siden Mick Jagger i Rolling Stones fylte 80 år i går onsdag 26. juli, så var det selvsagt helt naturlig å ikle seg litt klær i Mick Jagger-stil, altså litt sånn rockete klær, og selvsagt kan man ta noen rockebrøl mens man venter på at bloggerfruen og bloggerbarna skal bli klare til å gå ut.

Vi spaserer ut av hotellet og brøyter oss vei forbi alle innkasterne på diverse restauranter og utesteder, slik at vi etterhvert ender opp hos Osman’s place.  Her skal vi spise i kveld.

Det er en særdeles lykkelig innkaster som tar i mot oss med et digert glis på Osman’s place.  Det blir nok lønnsøkning for innkasteren her som tross alt klarte å få den o store med familie inn på restauranten.  Vi får selvsagt anledning til å fortelle hvor vi kommer fra, og alle på Osman’s place kan fortelle at de elsker Norway herfra og til månen og tilbake igjen, minst!

Vi får anledning til å bestille drikke og jammen blir det ikke en forrett også, en hyggelig gest fra restauranten til bloggerfamilien, deilig brød med kryddersmør, tsatsiki og salsa.  Nam nam!  Dette er skikkelig godt!!  En kjempebra oppvarming til det som skal komme, og det er mere mat:)

Det er mye god mat i Tyrkia.  Det tyrkiske kjøkken er kjent som et av verdens beste, og det er ikke alltid lett å vite hva man skal bestille…

Jeg har bestemt meg!  Jeg går for en chicken shish kebab, en skikkelig tradisjonsrik tyrkisk signaturrett….krydret og marinert kyllingkjøtt på grillspyd med diverse tilbehør, gjerne grønnsaker, ris og pommes frites.

Chicken shish kebab er kanskje litt sånn kjedelig og kanskje noe mange har spist før, men det er veldig godt.  Har fått denne retten servert mer spektakulært enn dette tidligere, men smaken er uimotståelig god.  Likte også dressingen som fulgte med, en slags karridressing mener tunga å huske at det var.  Skulle jeg gitt terningkast må det bli terningkast 5 for chicken shish kebab, minst.

God mat på Osman’s place, som det egentlig er vel overalt i Alanya er nå min erfaring, liten kresen som jeg egentlig er.  Resten av gjengen var også fornøyd med maten, og det var ikke rart, for de fikk også mye snaddergodt på fatet…

Tid for å forlate Osman’s place og begi seg ut i handlegata.  Bloggerfruen og bloggerbarna trives der ute i handlegata.  Jeg prøver fortvilt å finne en taxi slik at vi kan komme oss tilbake til der vi bor.

Blir vel ny kveld ute på restaurant i Alanya i kveld.  Lykkelig er den restauranten som får den o store på besøk.  Kanskje jeg forteller om flere restaurantbesøk en annen gang?  Det er sikkert mange som er nysgjerrige på hva mer slags rart jeg spiser når jeg er på ferie:)

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om syden:  https://allansverden.no/page-29/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Sliter du med uønsket hårvekst og er lei av sånne hårfjernere som mer må betraktes som torturredskaper?  Da bør du du skaffe deg en hårfjerner fra Iviskin, sier bloggerfruen som er kjempefornøyd med sin Iviskin IPL G3.  Iviskin fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Nå er tiden inne for å kaste den gamle barberhøvelen og eventuelt andre gammeldagse torturredskaper og gå over til ny moderne hårfjernere og ny teknologi.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness.   Den er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Koster drøye to tusen en sånn hårfjerner fra Iviskin, neppe mye mer enn en salongbehandling, og med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken og da blir det vel ikke så ille gærn pris egentlig for et veldig bra produkt, som virker kan bloggerfruen fortelle.  Løp og kjøp Iviskin IPL G3, eller enda enklere, klikk og kjøp, her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Nå blir det snart andre boller!!!

Reklame | Røhnisch, Gina Tricot, Hickap og Miinto

Jeg var tilbake i går, med innlegg på bloggen min, og det kan du lese mer om her, og det etter noen dagers pause som følge av feriereise og usikkerhet knyttet til kvaliteten på internett på hotellet der den o store prominente bor.  For den o store prominente trenger internett for å kunne blogge, og det må være noenlunde raskt og stabilt, og en slik god internett-løsning har vi nå fått, så da blir det blogginnlegg i dag også, og kanskje videre fremover mens jeg er på ferie.  Jeg tror det skal gå bra!  Men som nevnt i gårsdagens innlegg, så er det ferietid og det er liksom så som så med kvalitet på ting og tang, og det er dessverre ikke topp kvalitet på blogginnleggene mine som nå legges ut mens jeg er på ferie, til en forandring kunne det sømme seg å si.  Men slik er det ikke for evig og alltid!  Fra august blir det andre boller, er planen.  Da er jeg virkelig tilbake med fornyet energi og med fullt fokus på blogging fremover, tror jeg.  Gled dere til en fantastisk høst i allansverden!!  Det blir mye spennende!  Jeg tror ikke jeg skal røpe noe.  Ja, litt må jeg vel kunne si om hva som kommer.  Eller kanskje ikke?  Nei, dere må bare vente.  Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, forhåpentligvis.

Men tenk, i dag er det bare få dager til august når jeg er tilbake med fornyet bloggkraft.  I morgen er det en dag mindre, og dagen etter i morgen er det nok en dag mindre.  Er det ikke fantastisk?   Er det ikke fint å kunne ha noe å glede seg til?  Stadig nye blogginnlegg i allansverden!!  Og det blir altså andre boller fra august, og det blir noe på bloggen i morgen også, selv om det nok bare blir noe sedvanlig møl og fjas.  Men det er da noe.  Det er jo vel bedre enn ingenting, selv om det vel også kan være noe:)

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:

https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

I dag kan du gjøre mange kupp på handlefronten.  Sjekk ut:

Jakke fra Røhnisch i varmende pilestoff, laget av 70 % resirkulert polyester:  https://rohnisch.mtpc.se/3278067

Off Shoulder Dress fra Gina Tricot:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3278086

Hudpleiesett fra Hickap:  https://c.mtpc.se/tags/link/3278100

Levi’s bukse til herremannen, fra motebutikken Miinto:  https://miinto.mtpc.se/3278121

Hi folks! I’m back, raring to go, tror jeg!

Reklame | Tanrevel, Elskling.no og Gina Tricot

Hi folks!  I’m back, raring to go, tror jeg!  Ja, jeg har avbrutt bloggpausen min.  Jeg har hatt bloggpause noen dager etter at vi reiste på ferie til Tyrkia, og hadde i utgangspunktet forberedt meg på å ta en bloggpause helt til vi skulle hjem i begynnelsen av august, ettersom jeg hadde fryktet at internett på hotellet her nede kunne være ustabilt og gjøre mitt viktige bloggearbeid vanskelig, og det kan du lese mer om her.  Men nå har vi fått en bra internettløsning som er stabil og bra, så da er bloggpausen herved avviklet og jeg er tilbake, raring to go, som jeg innbiller meg at amerikanerne sier.  Vel, det er kanskje en sannhet med modifikasjoner, for jeg er tilbake med blogging igjen, men kanskje ikke med full energi og entusiasme som uttrykket “raring to go” skulle antyde.  Men det hørtes jo litt fint ut, er liksom litt schwung over “raring to go”, så da er jeg tilbake, “raring to go”, selv om jeg jo når sant skal sies er mest opptatt av å holde bloggen i livet i ferien, og ikke la den dø hen, inntil jeg jeg er tilbake i gamlelandet og kan ha fullt fokus på bloggingen igien uten å bli avbrutt og avledet av bading og soling og spising og drikking…av vann selvsagt.  Det er varmt her i Tyrkia, så jeg må ha jevn tilførsel av væske for å holde væskebalansen oppe på anstendig nivå.  Så da satser jeg på at nettet står meg bi slik at det blir litt ferieblogging fremover.  Jeg må jo ta hensyn til mine kjære blogglesere som selvsagt aldri kan få nok av allansverden og alt fjaset mitt, ej heller på fine sommerdager, og jeg må jo også passe på å holde meg attraktiv for potensielle sponsorer som sikkert synes det er bra hvis den o store lirer av seg noe møl hver eneste dag, som mange klikker seg inn på.  Så da så!  I’m back, raring to to, tror jeg!

Jeg har i alle fall fått på meg feriehatten og bloggerhatten.  Og jeg er klar for litt blogging fra det store utlandet i dagene fremover, hvis da nettet fortsatt virker som det skal.  Og gjør det det, så skal nok bloggen min holdes i live med innlegg frem til jeg er tilbake, selv om det kan nesten bli med kunstig åndedrett i dagene som kommer, ettersom jeg ikke har planlagt noen skikkelige kvalitetsinnlegg de neste dagene, bare noe fjas og møl.  Det får bli det det blir!  Kanskje ses vi morgen?  Jeg er nok tilbake med noe fjas, eller noe møl:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om syden-livet:  https://allansverden.no/page-29/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

 

 

 

 

Er det plutselig noe der i allansverden i dag?

Reklame | Blivakker, Bubbleroom, Ellos og Aimn

Det er bare å beklage.  I går var det ingenting i allansverden.  Og det var det heller ikke i forgårs, og heller ikke dagen før der igjen.  Men er det noe i allansverden i dag da?  Dette som du leser nå kan da unektelig ligne på et blogginnlegg, eller er det ikke det likevel?  Ja, nå lurer dere vel alle veldig.  Det er gått tre dager siden jeg sist lirte av meg noe på bloggen, og kanskje er det omsider noe på bloggen igjen?

Dessverre! Det er ingenting i allansverden i dag heller, bare noen får ord lagt ut for å fortelle dere at det er ikke noe på bloggen min i dag heller.  Jeg har jo tatt bloggpause, og det kan du lese mer om her, og det skyldes at jeg er på ferie i Tyrkia hvor det er svindyrt å bruke mobildata, og der det trådløse nettet på hoteller og slikt kan være tregt og ustabilt, så derfor har jeg i utgangspunktet tatt meg en bloggpause frem til begynnelsen av august da jeg jo vet at jeg er tilbake i gamlelandet, med stabilt nettverk, slik at jeg igjen kan smelle til med masse deilige, herlige, vidunderlige kvalitetsblogginnlegg, slik jeg pleier, i alle fall en sjelden gang iblant.

Og det betyr at det er ikke noe blogginnlegg i allansverden i dag, bortsett fra disse få ordene som bekjentgjør at det ikke er noe blogginnlegg fra Allan i dag, og det er uvisst om det blir noe mer før august.  Ingenting i allansverden i dag med andre ord, og det er ikke første gang det er ingenting, og hvis du klikker her, kan du se at det også tidligere har vært ingenting på bloggen til den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen.  La oss håpe at det kan være noe her i morgen, men i utgangspunktet er det ingenting på bloggen min da heller:)

Huff og huff, det er jo trist og leit at det skal være ingenting i allansverden for tiden!!!  Skikkelig kjedelig altså!

Men ha i alle fall en fin dag:)  Hyggelig at du er på bloggbesøk, til tross for at det er ingenting på bloggen min.  Velkommen tilbake!  Kanskje er det noe her en annen dag:)  Kanskje er det noe igjen i morgen?  Kanskje er nettet såpass bra at det kan bli blogginnlegg fremover nå likevel?  Eller kanskje ikke?  Vi får se!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om ingenting:  https://allansverden.no/page-50/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg disse flotte produktene til alle flotte damer:

Hettegensere fra Aimn:

Espresso Logo Sweat Hood

White Oversized Logo Hood

Black Logo Sweat Hood

Kjole “Laura” fra Ellos:

https://ellos.mtpc.se/3293915

Topper fra Bubbleroom:

https://bubbleroom.mtpc.se/3293925

https://bubbleroom.mtpc.se/3293930

https://bubbleroom.mtpc.se/3293932

https://bubbleroom.mtpc.se/3293936

Deodoranter fra Blivakker:

DKNY:  https://blivakker.mtpc.se/3293943

Elisabeth Arden:  https://blivakker.mtpc.se/3293950

Oscar De La Renta:  https://blivakker.mtpc.se/3293953

Lancome:  https://blivakker.mtpc.se/3293959

Jeg må dessverre fortelle dere noe trist i dag:(

Reklame | Tanrevel, Elskling.no og Gina Tricot

Kjære blogglesere!  Jeg må dessverre fortelle dere noe trist i dag, noe fryktelig trist.  Ja, jeg har forsåvidt antydet at jeg ville måtte fortelle dere noe trist på denne tiden i juli måned i et tidligere innlegg der jeg fortalte om mine planer for juli måned, og det kan du lese mer om her, og i dag er da denne dagen kommet da det triste skal måtte meddeles.

Jeg ber dere forberede dere mentalt på det som nå kommer, stålsette dere for hva som kommer til å skje, for nå skjer det.  Nå forteller jeg om det som er trist og leit og sørgelig, og det som verre måtte våre.  Ja, noen har kanskje en anelse hva som nå kommer.  Men de som har hatt en slik anelse har sikkert forsøkt å fortrenge det, prøvd å tenke at det kan vel ikke være sant.  Men det er det…….

Jeg tar en pause fra blogginga og allansverden.blogg.no!!!!!!!!!!!!!

Nå blir det nok sikkert mye fortvilelse, strigråting og tenners gnissel blant alle dere mine kjære blogglesere, men det er dessverre sant.  Jeg tar en pause fra bloggingen, fra i dag av og en stund fremover, uvisst hvor lenge.  Det kan bli helt frem til begynnelsen av august, men det kan være at jeg er tilbake før.  Det kommer litt an på egentlig.  Vi kommer til Alanya og Tyrkia i dag der vi skal være på ferie i to uker, og når vi har vært på ferie her tidligere i Tyrkia, har jeg smertelig erfart at internett på hotellene kan være ustabilt, og mobildata er svindyrt å bruke i Tyrkia, så dyrt at jeg kan ikke ta meg råd til å betale mobiloperatør, som ikke sponser meg og som jeg ikke husker navnet på, tusener på tusener for å bruke mobildata mens jeg er på ferie.  Så derfor har jeg bestemt meg for å ta en bloggpause mens jeg er på ferie, kanskje helt til vi er kommet oss hjem i begynnelse av august, eller så kan det bli at jeg tar en kortere bloggpause og er tilbake før, neppe i morgen, men kanskje senere en dag.  Det kommer litt an på nettet egentlig.

Men i utgangspunktet er det godt mulig at det blir bloggpause frem til august.  Jeg trenger et stabilt internett for å kunne skrive blogginnlegg.  Tenk dere at jeg sitter og skriver på et fantastisk bra innlegg, og så plutselig detter nettet ut og jeg mister alt fja…..ehh all teksten jeg har skrevet, og slik kan jeg ikke ha det.  En o stor prominent toppblogger og og fremtidig bloggkonge må ha et stabilt internett, ellers blir ikke livet noen dans på roser, og det bør vel være en dans på roser når man er toppblogger, eller i alle fall en dans på rød løper, med champagneglass og kanape og stabilt internett.  Og er det ikke det, så blir det bloggpause, og jeg forbereder dere på at det kan bli bloggpause helt frem til august, eller kortere tid hvis nettet er min venn.  La oss håpe på det beste!

Jeg vet det kan bli lenge uten å lese nye kvalitetsinnlegg i allansverden.  Men ikke fortvil altfor mye.  Ventetiden til august, eller før, kan kanskje forkortes litt ved å lese gamle blogginnlegg, og på denne linken finner du faktisk en oversikt over alt fja…..ehh alle innleggene mine som dere må gjerne må lese i påvente av mer fja……ehhh nye innlegg:  https://allansverden.no/page-6/  Ikke glem å klikke på reklamen på de gamle blogginnleggene som du leser utover sommeren:)  Husk at når du klikker på reklamen, så blir det reklamepenger til den o store slik at han kose seg ekstra masse på ferie i Tyrkia og leve det gode liv med masse god mat og hikke….eh….drikke og mer til:)

Da er det vel bare en ting å si, og det er som cowboyene pleide å si….so long!  Vi ses:)  Og vi ses i alle fall i august.  Kanskje før?  Og når jeg er tilbake, så er jeg kanskje tilbake med fornyet energi, drive, bloggfaglig kraft og vitalitet og andre fine ord, og det blir masse kvalitetsinnlegg med høy språklig, litterær og visuell kvalitet fra august av og helt inntil reklamepengekrana skrus til for godt fra blogg.no og diverse sponsorer, og måtte det bli leeenge til:)  Og hvis ikke jeg kommer tilbake med fornyet bloggkraft og alt det derre andre, så blir alt som før, alt ved det gamle altså, bare masse fjas og møl på bloggen, hver dag fra ende til annen.  Vi får se!  Det er aldri godt å si hvor haren hopper, eller hva som kommer i allansverden, om det i det hele tatt kommer noe. La oss i alle fall håpe at det kommer noe, en eller annen gang, i alle fall i begynnelsen av august, helst før, men som sagt, en vet aldri hvor haren hopper, eller når:)  Tja, det får holde med tørrprat om harer og fjas og møl nå for i dag tenker jeg.

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og besøker bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Hvor skal så egentlig den o store på ferie?

Reklame | Lindex, Tanrevel og Elskling.no

I dag reiser vi!  På ferie!  Klokka fem i ettermiddag suser vi avgårde med fly fra Bardufoss lufthavn og ut i den store verden.  Dere lurer kanskje på hvor jeg skal.  Ja, jeg har jo tidligere blogget om hvor andre store kjendiser skal på ferie, og det kan du lese her, men jeg har ikke sagt noe om hvor jeg selv skal på ferie.  Men det skal jeg gjøre i dag.  I dag skal jeg offentliggjøre for alle hvor den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen skal reise på ferie.

Alt er pakket og klart. Jeg har fått med meg det viktigste i kofferten, og det kan du lese mer om her, og i går kveld tok jeg et siste boblebad hjemme før vi reiser;)

Og ferden den går langt av sted! Det blir Tyrkia!!!  Vi ankommer Gardermoen i kveld og fortsetter så ferden i morgen tidlig mot Tyrkia og Alanya i morgen.  Alanya altså!  Ja, det blir Alanya!  Fin ferieby!  Her skal altså den o store tilbringe de neste par ukene med bading, god mat og drikke, utflukter, treningsturer, kanskje en vannpipe for det har jeg aldri prøvd før, og ellers et liv i luksus og sus og dus.  Jeg gleder meg!

I Alanya skal jeg selvsagt bo på et svindyrt, luksuriøst hotellkompleks med alskens fasiliteter, som seg hør og bør en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge.  Jeg orker ikke å offentliggjøre navnet på hotellet! Jeg vil jo ha litt privatliv der nede, sånn at jeg slipper at tyrkiske blogglesere, damer og fans og eventuelle andre kommer strømmende til for å et glimt av den o store toppbloggeren og skal ha autograf og ta selfie og alt det derre styret. Jeg skal jo ha litt ferie jeg også!

Så er det bare en ting å si til folket og fansen tilbake i gamlelandet.  Ha en fortsatt riktig god sommer:)

Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.