Hvor skal så egentlig den o store på ferie?

Reklame | Lindex, Tanrevel og Elskling.no

I dag reiser vi!  På ferie!  Klokka fem i ettermiddag suser vi avgårde med fly fra Bardufoss lufthavn og ut i den store verden.  Dere lurer kanskje på hvor jeg skal.  Ja, jeg har jo tidligere blogget om hvor andre store kjendiser skal på ferie, og det kan du lese her, men jeg har ikke sagt noe om hvor jeg selv skal på ferie.  Men det skal jeg gjøre i dag.  I dag skal jeg offentliggjøre for alle hvor den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen skal reise på ferie.

Alt er pakket og klart. Jeg har fått med meg det viktigste i kofferten, og det kan du lese mer om her, og i går kveld tok jeg et siste boblebad hjemme før vi reiser;)

Og ferden den går langt av sted! Det blir Tyrkia!!!  Vi ankommer Gardermoen i kveld og fortsetter så ferden i morgen tidlig mot Tyrkia og Alanya i morgen.  Alanya altså!  Ja, det blir Alanya!  Fin ferieby!  Her skal altså den o store tilbringe de neste par ukene med bading, god mat og drikke, utflukter, treningsturer, kanskje en vannpipe for det har jeg aldri prøvd før, og ellers et liv i luksus og sus og dus.  Jeg gleder meg!

I Alanya skal jeg selvsagt bo på et svindyrt, luksuriøst hotellkompleks med alskens fasiliteter, som seg hør og bør en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge.  Jeg orker ikke å offentliggjøre navnet på hotellet! Jeg vil jo ha litt privatliv der nede, sånn at jeg slipper at tyrkiske blogglesere, damer og fans og eventuelle andre kommer strømmende til for å et glimt av den o store toppbloggeren og skal ha autograf og ta selfie og alt det derre styret. Jeg skal jo ha litt ferie jeg også!

Så er det bare en ting å si til folket og fansen tilbake i gamlelandet.  Ha en fortsatt riktig god sommer:)

Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg