Hva er det egentlig vi har i vente?

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//Under Armour

Det har vært litt av en uke allansverden som nå går mot slutten.  Det har vært en uke der jeg har åpent innrømmet at jeg har publisert innlegg med lavere kvalitet enn det jeg pleier å gjøre til vanlig, og akkurat det kan du jo lese mer om her.  Jeg er ikke akkurat stolt over de innleggene jeg har lagt ut denne uka, det har ikke vært høyverdig litteratur akkurat, som det jo pleier å være, og det har nok også gitt seg utslag i noe dårligere besøkstall denne uka.  Og det er jo ikke bra!  Så da slutter jeg med det, å skrive dårlige innlegg.  Heretter blir det andre boller i allansverden!!!  Og det skal være sikkert og visst at det blir.

Det er snart ny måned.  Vi nærmer oss august, en måned som på mange måter markerer overgangen fra sommer til høst her oppe hvor jeg bor, men forhåpentligvis ikke vinter.  I morgen skjer det forresten ting i allansverden. Jeg har tidligere nevnt at ting kommer til å skje med allansverden, og det er i morgen det skjer!!!  Det skjer store ting!!  Jeg kommer til å offentiggjøre en nylansering!  Det blir stort!  Fantastiske greier!  Men dere må vente til i morgen.  I morgen kl. 0700 skjer det!  Går du inn på allansverden i morgen kl. 0700 så få du se.  Det er ikke så mange timer til.  Den som venter på noe godt, venter ej forgjeves!!!  Forkort ventetiden og ta deg litt jordbær mens du venter!  Og les gjerne noen av mine gamle blogginnlegg hvis det blir fælt lenge å vente:)

I tillegg til det “nye” som kommer i morgen, vil kvaliteten på innleggene i allansverden igjen være fantastisk bra fra nå av da.  Det blir mye spennende blogginnlegg i neste uke.  Jeg skal ikke bake boller, men jeg skal bake kake, en slags kake er det vel, og jeg skal vise dere fremgangsmåten for hvordan du også kan lage denne kaka.   Jeg skal ellers ta dere med på kafebesøk, vi skal på fjelltur og det blir spektakulært.  Så skal det også handle litt om camping og fotball, en salig blanding av mye rart med andre ord, men alle innlegg av svært høy kvalitet:)

Husk å klikke deg inn på bloggen min i morgen da.  Det blir spennende greier.  Ha en fin søndag!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

CHLEO armstol Sennepsgul//RAKEL//LUIS//BARATTI//TENHULT//HULTSFRED

Jeg tester Barebells Ice Cream Sticks Raspberry Licorice!!!

Reklame | Gymgrossisten og Jotex

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Jeg hadde egentlig ikke noe særlig å blogge om i dag heller, så da er det bare en ting å gjøre, og det er å ha en kåring av et eller annet, eller kjøre en test av noe. Og jeg gjør det siste. Jeg skal finne noe å teste.  Det er greit å teste noe man kan spise, fortrinnsvis noe godt, så da gjør jeg det i dag, og vipps, så blir det et blogginnlegg i dag også!

Jeg skal teste is.  Det har jeg gjort før, og det kan du lese mer om her, og i dag blir det mer is; og det blir skikkelig spennende is, en is jeg aldri har smakt før.  Jeg skal smake på Barebells Ice Cream Sticks Raspberry Licorice.

Flott og spennende innpakning. Jeg får umiddelbart lyst til å rive av papiret og ta nærmere i øyesyn hva som måtte skjule seg der når papiret er borte…

Og det som kommer frem når papiret er borte er denne spennende isen. Protein-is uten sukker med smak av bringebær og lakristrekk. Det er på tide å smake på herligheten…jeg gjør meg klar!!!!

Jeg har aldri smakt på bedre is uten sukker. Nydelig konsistens og smak! Jeg elsker den gode, litt søte bringebær-isen og det litt salte lakristrekket. En perfekt kombinasjon!  Så skal terningen kastes – dommen skal falle!  Det må bli terningkast 6, ingen tvil;)

Vil du ha en god is uten sukker, kan jeg anbefale denne isen. Kjempegode greier!  Men langt navn på isen – skriv navnet på isen ned, så har du en sjanse til å huske hva den heter:)  Ja, så har jeg altså fått skriblet ned noe, jeg har fått spise is, og jeg har fått til å lage et blogginnlegg i dag også.  Jeg vil kalle det for en bra dag!  Lag deg en god dag du også, om du spiser is eller ej.  Hyggelig at du er på besøk på bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

MOSH taklampe Black mdf / metall//HULTSFRED//EMMY//BARATTI//ELVIS//TENHULT

 

I dag er det dessverre bare reprise i allansverden!

Reklame | Gymgrossisten og Netthandelen NO

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om reprise i allansverden, og det betyr at jeg vil fortelle dere litt om noen tidligere blogg-innlegg, med det formål å få dere til å klikke dere inn på disse gamle innleggene slik at reklamepengene kan fortsette å strømme inn når jeg ikke har noe nytt å blogge om, eller at jeg rett og slett ikke gidder å blogge om noe.  Det er aldri godt å si.  Jo, jeg sier at jeg har ikke noe å blogge om, at hodet er litt tomt akkurat i dag, det er mer prisverdig å si det enn å si at man rett og slett ikke gidder å skrive noe nytt på bloggen akkurat i dag:)  Kanskje det er buffen som er litt trang, presser hjernecellene sammen slik at de ikke fungerer helt optimalt, og dermed svekker kreativiteten til bloggeren og det da ikke kommer nytt innhold på bloggen, men bare reprise?  Det kan kanskje ikke utelukkes.

Jeg har jo et rikt arkiv av gamle blogginnlegg, en åpen skattekiste for de som ønsker å lese om en masse tull og tøys igjen og igjen.  Men man kan også lese om spennende bobilturer igjen og igjen.  Det er et sted som bør stå på bucketlista til enhver bobilist, og i det hele tatt enhver bilfører, og det er Hamningberg.   Helt nordøst på Varangerhalvøya i Finnmark ligger dette fraflyttede fiskeværet, og det er vel ikke selve stedet i seg selv som gjør turen hit så spesiell, men det er selve kjøreturen.  Den må oppleves!  Ellers så kan du lese om den, enda en gang til:  “En blogger i Hamningberg”.

Angående spesielle kjøreturer med bobil.  Man kommer vel ikke unna Tindevegen, denne fjellvegen mellom Øvre Årdal og Turtagrø som tar en fra Sognefjorden opp til Jotunheimen.  Det er bratt, svingete, spektakulært og spennende.  Les hvordan det er å kjøre Tindevegen, “Blåmandag og Tindevegen”, og har du lest innlegget før, kan det være greit å lese det en gang til, for en god bok kan leses flere ganger, og da må man vel kunne lese et blogginnlegg flere ganger også.

Senja!!!!  Et vakkert sted.  Norges nest største øy.  Et Norge i miniatyr!  Flotte fjell, gjestfrie Senjaværinger som banner bedre og saftigere enn de fleste andre.  Anbefaler dere å besøke Senja i sommer, og først kan dere lese mitt lille reisebrev:  “Mitt favorittsted – gulldassen”.  Glem ikke å besøke gulldassen på Senja.  Det er et besøk man sent glemmer:)

Det får holde med reprise for i dag.  Jeg kan ikke bruke opp all reprisen i dag – må gjemme noe til senere innlegg, når jeg ikke gidder å blogge om noe nytt:)  Takk for at du besøker bloggen min da og ha en fin dag videre:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Besøk bobilen Bob på facebook og instagram:

https://www.facebook.com/bobilbobben

https://www.instagram.com/bobilbobben/

Se flere bobilrelaterte innlegg på allansverden:

Tur til Havøysund

Tindevegen

En blogger i Hamningberg

Kjøretur langs nasjonal turistvei på Senja

På besøk hos julenissen i Rovaniemi

Smarte ting å ha med på bobiltur

Tur til Nyksund

Vi besøker verdens vakreste øyrike

Med bobil til Målselv Fjellandsby

De fineste stellplatzene

Tur til Vardø

Med bobil nesten til Russland

Vierailemme muumiopeikkojen luona

På tur til byer og steder som begynner på bokstaven “H”

Hund på bobiltur

Tur til Vimmerby og Astrid Lindgrens verden

Til Nordens Paris med bobilen Bob

På tur med bobilen Bob til Nord-Tyskland

Vakre Skagen

Bobilen Bob er klar for ny sesong

Norgesferie – den ultimate ferien

Nyttige mobilapper for oss med bobil

Bobilen Bob i Skibotn

Hvilke klær trenger bobilisten?

MAC//MAC//MAC//MAC

Treningsklær for oss veltrente muskelbunter!!!

Reklame | Bubbleroom, Gymgrossisten og Dentaworks

JDY//JDY//JDY//JDY

Det er deilig å være i god form og ha en veltrent kropp, er det mange som synes.  I dag skal det handle om treningsklær, for det er jo greit å ha når man skal trene, og det er greit å ha litt treningsklær som passer den kroppen man har, og i dag skal jeg gi dere herremenn som måtte lese bloggen min, og det er kanskje ikke så mange, for statistisk sett er det flest damer som leser blogg, men om det nå skulle være noen, skal dere nå få tips om treningsklær som er fine å bruke når man skal trene.  Og dette er treningsklær som jeg selv liker veldig godt, ettersom det jo er klær som burde passe en blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no.

Først ut er denne flotte trenings-overdelen.  Passer enhver veltrent kropp!  Husk å klikke på linken under, da får jeg litt penger for hvert klikk, og er det mange nok som klikker, blir jeg søkke rik og kan kjøpe meg leilighet på Aker Brygge eller på Frogner og vandre rundt på røde løpere i tigerstaden.

GASP

 

Neste treningstøy er en slik treningsoverdel med korte armer.  Jeg har flere slike.  Det er greit at de har korte armer slik at man kan få fremhevet muskelmassen i nedre del av armene:)  Husk å klikke på bildet!

GASP

Noen ganger trenger man en treningsoverdel med korte armer uten noe skrift eller pynt eller denslags.  En enkel brun/burgunderrød treningsoverdel er grei å ha:)  Damer som liker veltrente karer kan bare klikke på han karen under – kanskje det skjer noe spennende?  Klikk og sjekk ut:)

GASP

En veltrent kropp kan trenge en treningsjakke for å pakke inne alle musklene hvis det er litt kjølig.  Jeg vet!  Det er ofte kjølig her jeg bor!

Gorilla Wear

Flotte treningsklær!  Ikke sant?  Det er viktig med gode treningsklær, og du burde absolutt sjekke ut disse treningsklærne nærmere.  Og det gjør du ved å klikke på dem:)  Lykke til med trening og klikking!  Ha en fin dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Dentaworks Plus med Tandblekningspenna

Tid for å gjøre opp status!

Reklame | Gymgrossisten og Blivakker

ICANIWILL//GASP//GASP//ICANIWILL

Noen ganger kan det være greit å stoppe og gjøre opp status, for å se hvordan det går, evaluere ting, justere på ting, se litt på veien videre.  Og i dag tenkte jeg at jeg skulle gjøre opp status for allansverden og denne bloggingen min.  Jeg nevnte i et innlegg tidligere i sommer, som du kan lese her, at jeg hadde tenkt å være litt lat i sommer og ikke gidde og blogge hver dag, kjøre på med masse reprise-innlegg i sommer, men heller komme sterkere tilbake fra august.  Hvordan har det egentlig gått med disse planene?  Tja, det har vel gått delvis heller dårlig med de planene, for jeg har ikke fått til å være så lat som jeg hadde tenkt å være, og har faktisk lagt ut innlegg på bloggen min hver dag i sommer likevel.  Jeg fikk plutselig ånden over meg og har lagt ut daglige innlegg som før.  Det skyldes selvsagt at jeg fikk dårlig samvittighet overfor mine trofaste blogglesere som jeg ble redd for å skuffe, og det skyldes selvsagt ikke at jeg tapte reklamepenger på å ikke legge ut noe hver dag.  En blogger bryr seg om ikke om penger, et liv i luksus, lekre og vakre ting, men han bryr seg om sine blogglesere:)  Derfor har det faktisk kommet noe i allansverden hver i dag, i sommer også:)  Jeg har tenkt på nettopp dere kjære blogglesere!

Jeg får kanskje nevne at jeg i sommer også har lagt ut noen innlegg med reprise av tidligere innlegg, og det har vært såpass høy litterær kvalitet på disse innleggene at jeg kommer til å fortsette med noen reprise-innlegg fremover også.  Gled dere til alt det flotte som vil komme, men gled dere ikke akkurat til neste uke:)

Vi går nå inn i siste uke i juli.  Vi er kommet hjem fra ferie på Rhodos, vi har hentet katten Felix Askeladden på potehotellet, og vi har hentet hunden Picasso Kristensen, som har vært på sommerferie i Øksfjord i Finnmark.  Så nå er vi fulltallige hjemme igjen, og vi blir nok en del hjemme fremover, men kommer også til å ta noen små turer hit og dit, kanskje med bobilen Bob, uten at vi nå helt har lagt konkrete planer i så måte.

Hva så med allansverden fremover?  Den uka som vi nå går inn i kommer til å bli en skikkelig drittuke i allansverden.  Jeg kommer kanskje ikke til å blogge hver dag, og de innleggene jeg likevel legger ut kommer til å være dårlige, til en forandring.  Jeg har tidligere bare lagt ut innlegg av svært høy kvalitet, både litterært og visuelt sett, som for eksempel dette innlegget som du kan lese her, og har aldri lagt ut skikkelig dårlige innlegg.  Så det tenkte jeg at jeg ville prøve nå, å legge ut skikkelig dårlige innlegg altså, for å teste ut hvordan disse blir mottatt.  Som blogger er det viktig å skille seg ut, gjøre ting annerledes, bli lagt merke til, for slik å få bra besøkstall, så man kan tjene seg søkke rik på reklameinntekter.  Så da prøver jeg en uke med dårlige innlegg for å se hvordan responsen blir på det.

Jeg starter i morgen med en test av et eller annet.  Det blir egentlig bare fjas og tull!   Så blir det også noe produktreklamer og noe reprise.  Men hvor dårlig kan jeg klare å få disse blogginnleggene? Det blir spennende å se.  Jeg er selv veldig spent på hvor dårlig det kan bli.  Og er du også nysgjerrig hvor dårlige innlegg jeg kan klare å prestere å skrive, er det bare å klikke seg inn på allansverden hver dag for å sjekke ut, om det i det hele tatt er noe der, og hvor dårlig det egentlig er.  Selv tror jeg det kan bli så dårlig at det kan bli litt komisk faktisk!

Fra august måned skjer det imidlertid ting i allansverden.  Det skal jeg komme tilbake til når det begynner å nærme seg august enda mer.  Men det er store ting!  Jeg tror ikke jeg skal røpe mer av det nå, men spenne dere på pinebenken noen dager til. Det kan være greit å tilbringe noen dager på en pinebenk, å stå i det ubehagelige littegranne, ha det litt kjedelig, og noe av det kan du faktisk lese mer om her, for da kan det fort være at man setter mer pris på å ha det gøy når man er kommet seg bort fra denne pinebenken.  Kommende uke blir en jævli uke i allansverden, en skikkelig drittuke, dårlige innlegg, hvis det i det hele tatt er noe der, men alt kommer til å bli bedre.  Fra 1. august satser jeg alt, hus og hjem, bil og båt  (båten “elvegrisen” altså), og jeg smeller til for å nå toppen av topplista til blogg.no, ved hjelp av en ny “greie”, en ny “ting”.  Og som dere leser, har jeg nå allerede begynt å senke kvaliteten på det jeg skriver, idet jeg omtaler mitt nye hjelpemiddel for å nå bloggetoppen som en ny “greie” eller en “ting”,  noe som vel er nokså dårlig og upresis språkbruk.  Og verre kan det komme til å bli:)  OK!  La oss gjøre oss klar for noen dager med dårlige, gørrkjedelige blogginnlegg, skikkelig ørkenvandring altså, men ting blir bedre, snart!

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Ha en fin uke!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Four Reasons//Benton//RMS Beauty//Briogeo

Det er et hav av fantastiske produkter å velge mellom!

Reklame | Gymgrossisten og Røhnisch

ICANIWILL//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL

Hvis man har lyst på noe nytt og fint, er det mange forskjellige ting man kjøpe seg.  Jeg har prøvd å gi tips på bloggen min om forskjellige produkter som kan være kjekke å ha, som dere kan kjøpe, og i dag blir det reprise på noen av disse innleggene.  Er ikke det fantastisk da?  Reprise på produktpresentasjoner!!!!  Kan det bli bedre?  Det tror jeg ikke faktisk!  Det er kjempespennende med presentasjoner av produkter, også reprise av disse, for da får man en ny mulighet til å sikre seg noe fint.  Og det beste av alt er selvsagt at jeg får prosenter hvis du klikker på bildelinkene i produkt-presentasjonene og bestiller direkte fra sida som kommer opp, også når det er reprise på disse innleggene.  Vi lever i en herlig kommersiell verden!!!

Det er sommer.  Det er ferietid!  Mange skal kanskje reise på ferietur.  Og da må man jo pakke en koffert eller en bag, for noe må man jo ha med seg på ferietur.  Og så kan man jo også få litt tips om ting som kan være greit å ha med seg på ferietur i sommer.  Sjekk ut innlegget “Smarte ting å ha med på ferie i sommer”.  Ha du bestilt noe herfra før, er dette en ny mulighet til å kjøpe det samme en gang til.  Er alltid greit med backup av ting.  Tenk hvor kjedelig det er om en greie eller ting blir ødelagt, og så har man ikke en tilsvarende ting liggende klar til å bli tatt i bruk.  Det er lurt å kjøpe en gang til det du har kjøpt før, og ha det liggende klart hvis du får brukt for det:)  Man vet aldri hva fremtiden bringer.

Man vet selvsagt aldri hva fremtiden bringer, men vi lever tross alt her og nå.  Og det er viktig å ta vare på kroppen og utseendet her og nå.  Det ville jo være kjedelig om dette skulle forfalle.  Jeg tør ikke tenke tanken hvor trist det ville vært.  Derfor har jeg forsøkt å tipse dere om ulike produkter man kan bruke for å opprettholde en vakkert ytre, slik at dere kan se like bra ut som bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no.  Ta en kikk på innleggene “Allan blir vakker med ansiktsmaske” og “Hvilke skjønnhetsprodukter trenger mannen?”

Det hjelper å ta vare på kroppen og utseendet ved å kjøpe skjønnhetsprodukter, og da kan man gi folket det som folket vil ha, og det kan du lese mer om her, så derfor er et lurt å kjøpe noen bra skjønnhetsprodukter.

Noe av det fineste som finnes er pidestaller.  Det finnes så mange flotte pidestaller.  Jeg er litt ekspert på pidestaller, så når jeg anbefaler pidestaller til dere, bør dere velge og kjøpe noen av de som jeg anbefaler, fortrinnsvis de dyreste slik at jeg får mest penger av prosentene når du bestiller ved å klikke på bildelinkene i innlegget og bestille fra sida som kommer opp.  Sjekk ut “En liten rundreise i pidestallenes verden”.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.  Det er kjekt med et soltak slik at man slipper og bli “grillet” av sommervarmen og kan regulere hvor mye sol som får slippe inn der man sitter hjemme på uteplassen sin.  Vi som bor i Nord-Norge vet jo alt om dette.  Jeg vet om soltak som er veldig bra, og du kan lese mer om her.

Jeg synes du fortjener å kjøpe deg et skjønnhetsprodukt i sommer, eller en pidestall, eller et soltak.  Kjekt å ha:)  Det er kjempeenkelt å bestille fra linkene jeg har oppgitt i dette innlegget.  Og husk nå for guds skyld på å klikke på bildelinkene i lenkene som kommer opp i de ulike innleggene, og kjøp direkte fra de sidene som da kommer opp.  Da blir vei alle fornøyde, dere og jeg:)  Ha en fin dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch//Rohnisch

Hvem vil ha kalender?

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

GASP//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

I et blogginnlegg for noen dager siden prøvde jeg å gi folket det folket vil ha, og det kan du jo lese mer om her.  Det omtalte innlegget hadde høyere besøkstall enn jeg har hatt på aldri så lenge, og jeg fikk flere kommentarer som alle pekte i retning av en ting.  Folket likte det de fikk!!!  Og det folket fikk var jo vakre bilder:)  Ja, en bloggleser ble faktisk helt svett og overveldet av bildene at han holdt på å falle ned fra stolen han satt på.  Når slikt skjer, når folket liker det de får, er det vel bare på sin plass at jeg spør folket om følgende:  Vil dere ha mer?  Det må dere tenke på, for nå kommer jeg til å gå ut med et fantastisk tilbud til dere alle?

Dere kan nå sikre dere en kalender for 2023 med slike bilder som på det allerede omtalte innlegget.  Jeg vil da bruke noen av de bildene som allerede er vist frem, men kanskje også andre som ikke er vist frem, av ulike årsaker, og så lager jeg en lekker, eksklusiv kalender av hele greia.  Det vil helt sikkert bli en flott kalender.  En kan følge med på tiden samtidig som en får masse spennende å kikke på:)

Ta kontakt hvis du har lyst på kalender, 90975185/[email protected].  Pris pr. kalender er kr. 200.  Bestiller du 5 kalendere, får du en gratis, og betaler da kun kr. 800.  Kjøper du 10, betaler du kun for 8.  For et tilbud og et kupp!!! Julegavetips?  Tida går raskt mot jul, og før vi vet ordet av det kommer nissen igjen;)  Er ikke dette den perfekte julegaven til noen og enhver:)  Vær ute i god tid med bestilling slik at jeg vet hvor mange kalendere jeg skal lage!

Hyggelig at du er innom bloggen min for å bestille kalender:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Braun//Remington//Kevin Murphy//Sebastian Professional

Paradise Hotel!!!! Skal, skal ikke, skal, skal ikke….?

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Det er hyggelig å kunne gi folket det folket vil ha, og det var jo nettopp det jeg gjorde i et innlegg for noen dager siden, og det kan innlegget kan du jo lese her.  På bakgrunn av besøkstallene og kommentarene etter dette innlegget, er det ingen tvil om at også bloggleserne mine likte dette innlegget, forståelig nok, ettersom innlegget var av svært høy kvalitet både litterært og visuelt sett.  Jeg fikk en kommentar fra en ivrig og trofast bloggleser som lurte på om det allerede nevnte innlegget var oppvarming til deltakelse i Paradise Hotel, ettersom de fleste influensere jo har vært innom her.  Og det er klart at når veldig mange prominente influensere jo faktisk har vært innom Paradise Hotel, så er det klart at spørsmålet om Paradise Hotel-deltakelse er noe jeg også må ta stilling til. Jeg har jo som kjent vært helt oppe på en 8. plass på topplista til blogg.no.

Paradise Hotel!!!!  Skal?  Skal ikke?  Skal?  Skal ikke?  Jeg sitter i tenkeboksen, og jeg tenker.  Og etter hvert kommer jeg nok frem til en avgjørelse.  Det er mange ting som gjør at jeg kunne tenke meg å delta på Paradise Hotel.  Det vil være hyggelig å omgås andre unge, veltrente, vakre mennesker i badebukse og bikini på et luksushotell i Mexico.  Jeg vil tenke at jeg ville passet godt inn der, adskillig bedre enn som grunnskolelærer på en liten plass langt oppe i det kalde og grisgrendte Nord-Norge, slik min status er pr. i dag, dessverre.  Så er det vel åpen bar og annet, og fri tilgang til det som måtte være tilgjengelig både natt og dag i mange dager og uker, og også dette er noe som vil tiltale meg og noe som jeg helt sikkert vil kunne håndtere, på en eller annen måte.😊  Og så blir man vel filmet og kommer på tv, og det er jo bra for en influenser med publisitet, så det vil også være bra for allansverden vil jeg tenke!  Absolutt mye bra med en eventuell Paradise Hotel-deltakelse.  Det finnes dog et aber med hele greia.  Alt man gjør blir filmet, det kommer på tv, og også konemor pleier å se på tv, og det gjør at jeg er litt i tvil om en Paradise Hotel-deltakelse vil være bra for meg.  Ja, jeg tenker fortsatt og skal vel etter hvert bestemme meg for om jeg skal klikke på linken på det der bildet over, eller om jeg skal la det være.  Vi får se.  Gi meg gjerne gode råd!  Det er en viktig, men vanskelig avgjørelse å ta på egen hånd!

Håper dere alle har en fin dag😊  Hyggelig at du besøker bloggen min:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

SACHAJUAN//Joico//Paul Mitchell//Toppik

Det er en sorgens dag for Rhodos og den stolte greske nasjon!

Reklame | Gymgrossisten og Netthandelen NO

ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//GASP

I dag er en sorgens dag for Rhodos og Hellas forøvrig, en virkelig umåtelig trist dag.  Allan Kristensen, bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har reist hjem fra ferie på Rhodos.  All good things must come to an end!  Sånn er det, dessverre.  Det har selvsagt vært stort for det stolte øyriket å ha en slik prominent blogger på besøk, men nå som bloggeren har reist hjem, må grekerne igjen ta til takke med sine fordums helter fra antikken, Sokrates, Platon, Aristoteles, Hippokrates, Pythagoras, Demokrit og resten av gjengen med disse rare navnene.  Det må jo nesten bare gå bra for grekerne selv om bloggeren ikke lenger er her, og det vil det nok, og de kan i alle fall trøste seg med at de jo kan følge bloggen til denne prominente bloggeren.

Bloggeren himself med familie har hatt flotte dager på Rhodos.  Vi har kost oss med bading, utflukter, trening, avslapning, god mat og alt som hører til en sydenferie.  Rhodos er ei flott ferieøy.

Vi skulle jo egentlig ha reist til Tyrkia, men SAS-streiken satte en stopper for det, og det kan du lese mer om her, men vi fikk jo pengene tilbake for det vi hadde betalt inn for den kansellerte ferieturen, så vi satte oss ned i all fart og fant en tur til Rhodos med Norwegian og et hotell på booking.com.  Det var vel ikke så mange hoteller igjen da vi skule bestille, og det som var igjen, var vel det som folk ikke ville ha og hadde bestilt før, eller så var det slike ekstreme luksushoteller til vanvittige priser som vel de færreste vil ta seg råd til for å være noen dager på ferie.  Så vi havnet på Maritime Apart Hotel i Kremasti litt i underkant av en mil utenfor Rhodos by.  Ikke noe luksushotell, men helt greit til den prisen vi betalte, og så var det basseng og grei avstand til det meste av det man trenger.

Det ble altså ikke Tyrkia og Alanya i sommer altså, men Hellas, men det er også en del fordeler med Hellas kontra Tyrkia som ferieland…

Som mobiltelefonkunde hos Telia og sikkert mange andre mobilperatører betaler vi ikke noe mer for mobildata i Hellas enn om vi skulle vært hjemme, men svindyrt om vi skulle brukt mobildata i Tyrkia. Og det er jo helt perfekt, rett og slett gull for en blogger som jo må være på nett innimellom at det ikke koster skjorta for å komme seg ut på det store vide internett.  En annen bra ting med Rhodos er butikkene, og jeg synes det er veldig enkelt og greit at det er fastsatte priser på ting og tang på butikker, store og små, og det er deilig og befriende i forhold til all den prutinga som jeg har erfart er i Tyrkia, hvor det blir litt slitsomt med shopping når man skal diskutere og prute og kverrulere om nesten enhver liten karamell man skal kjøpe.  Men det aller viktigste fortrinnet Hellas har i forhold til Tyrkia er dog likevel noe helt annet.  Ja, det er selvsagt det at man kan få egg og bacon til frokost i Hellas.  Det er dårlig med bacon i Tyrkia, de har ikke helt sansen for grisen der borte!  Men sånn sett er også Tyrkia et flott ferieland.  Nydelige steder, strender og flotte mennesker:)

Det har vært flotte dager på Rhodos ja. Mye god mat på restaurantene, og det kan du lese mer om her. Hvis du en gang skal til Rhodos anbefaler jeg en utflukt til korset på Filerimos. Kjempefin fottur. Klikk her for å lese om min tur opp til korset på Filerimos. Og er man på Rhodos, må man jo besøke selve Rhodos by og gamlebyen.  Her kan du lese om en bloggers utflukt til gamlebyen i Rhodos.

Alt i alt en kjempefin ferie på Rhodos. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.  Takk forresten for at du er innom bloggen min;)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere innlegg om ferie på Rhodos:

Ingen Tyrkia-ferie!  Hvor reiser da en blogger på ferie?

Livet på Rhodos

Hvordan er maten på Rhodos?

Hvis det er dette folket vil ha, så er det dette folket skal få!!!

Bilder fra en bloggers dag på Rhodos

Er Allan blitt splitter pine gal?

Opp til korset på Filerimos

Utflukt til Rhodos by

En bloggers anmeldelser av spisesteder på Rhodos

5

MAC//MAC//MAC//MAC

Det er tid for å gi terningkast til all maten på Rhodos!

Reklame | Gymgrossisten og Netthandelen NO


ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//Gorilla Wear

Vi har hatt en flott ferie på Rhodos, og vi har spist mye mat ute på restaurant om kvelden.  I dagens innlegg på allansverden skal all maten rangeres.  Det hele skal foregå nøye og grundig og vitenskapelig, og selvsagt med terningkast.  Det kan bli hyllester hvis jeg er fornøyd med restaurantbesøket, men det kan også bli nådeløse radbrekkinger av maten og restauranten hvis jeg forlater et spisested misfornøyd, altså at jeg ikke er mett.  La oss gå i gang!  Her er rangering av alle restaurantbesøkene og all maten jeg har spist ute om kveldene, og vær advart om at dette blir et langt innlegg, for jeg har spist mye mat.  Og jeg går gjennom maten dag for dag:)

Dag 1:  Chicken Souvlaki på Pegasus restaurant på Ialysos.

Vi besøkte denne restauranten første kvelden på Rhodos. Jeg var sulten og bestilte chicken souvlaki.  Det var godt, men ikke helt topp og jeg trillet terningen og den landet på….4….det ble terningkast 4 til chicken souvlakien.  Jeg har forresten blogget om chicken souvlakien et tidligere innlegg, og hvis du vil finne ut hvorfor det ikke ble terningkast 6, eller terningkast 1, kan du klikke her for å lese dette innlegget om mitt besøk på Pegasus restaurant.

Dag 2:  Giouvetsi på Valsami resturant i Ialysos.

Det var mye godt på menyen på Valsami restaurant, men jeg gikk for en tradisjonell gresk rett, giouvetsi.  Det var egentlig veldig godt, en slags gryterett med biffkjøtt, ris og saus, med ost på toppen.  Det må nesten bli terningkast 5.  Veldig god mat, god smak på hele greia!  Voldsom nasjonalistisk kelner på restauranten som roste meg for valget av noe skikkelig gresk mat, men som på spøk ikke var helt fornøyd med resten av gjengen som nok er mer kresen i matveien enn meg og bestilte noe mer kjent og kjedelig.  Har du bestemt deg for å prøve noe gresk, anbefaler jeg at du tar turen til  Valsami restaurant, nynner på en låt av Mikis Theodorakis og bestiller en “Greek specialty”, så får du fantastisk oppvartning fra en skikkelig overhyggelig kelner:)

Dag 3:  Moussaka på Platon grill taverna i Ialysos.

Jeg har ofte lurt på hvordan moussaka smaker i Hellas.  Jeg har jo spist moussaka utallige ganger hjemme, laget fra en slik Toro-pakke man kjøper på butikken, men hvordan smaker egentlig moussaka på restaurant i Hellas.  Jeg måtte prøve, finne det ut, så jeg bestilte moussaka på Platon grill taverna.  Egentlig et veldig kjedelig valg, ettersom jeg synes det er spennende å smake på ting jeg ikke har smakt på før, og moussaka har jeg jo altså spist før, men jeg kan ikke si at jeg angrer på valget.  Moussakaen var himmelsk god og mye bedre enn den jeg har spist hjemme.  Var noe med hele greia, konsistensen, smaken, krydderet som var brukt.  Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi moussakaen på Platon grill taverna terningkast 6.  En kulinarisk fulltreffer!  Og fin restaurant også.  Travle kelnere som løp rundt og ingen spesiell oppvartning, og det liker jeg, slik at jeg får faktisk tid til å vurdere maten i ro og fred og trille terningen.  Og altså toppscore på terningen for moussaka:)

Dag 4:  Kleftiko på Kostas Village Taverna i Ialysos.  Jeg gikk også i dag for noe gresk, og noe jeg ikke har smakt før, og noe jeg ikke visste hva var.  Så det ble Kleftiko, det vil si ovnsbakt lammekjøtt med grønnsaker, potet og fetaost i en gryte med saus.  Deilige smaker.  Fantastiske omgivelser, levende zorba-musikk og det rykket i dansefoten med jeg lot det være og det skal nok alle være glade for, mine døtre pustet i alle fall lettet ut. Vennlige og “rolige” kelnere.  Og Kleftiko er kjempegodt.  Jeg kan ikke si så mye annet.  Jeg triller terningen, og den lander på 6.  Terningkast 6 til Kleftiko.

Dag 5:  Grillede sardiner på Avli Garden Restaurant i Ialysos.

Avli Garden Restaurant i Ialysos ligger kjempefint og idyllisk til en hage i Ialysos der ved denne markedsgata.  Jeg hadde spist mye kjøtt i det siste, og tenkte at nå var tiden kanskje moden for å gå for en fiskerett, og da en fiskerett som jeg ikke har spist før.  Jeg har sett grillede sardiner på menyer tidligere, men aldri prøvd det, men tenkte at en gang må jeg vel finne ut hvordan disse sardinene smaker, så jeg tenkte at jeg finner ut av det nå, så er det gjort, og jeg slipper å tenke mer på de derre sardinene.  Så jeg gikk for grillede sardiner, og tenkte mens jeg ventet på maten om det er mulig at grillede sardiner virkelig kan være godt.  Maten kom, jeg smakte, og det var jævlig.  Ingen smak egentlig, bare masse fisk og småbein.  Jeg spiste opp i håp om at sardinene kom til å bli bedre når jeg fikk smakt ordentlig på dem, skyllet ned med drikke veldig mange ganger undervis i måltidet, men selv det gjorde ikke sardinene noe bedre.  Grillede sardiner er og blir terningkast 1.  Jeg har spist sardiner, men bestiller nok noe annet neste gang:)  Forøvrig er Avli Garden en kjempefin restaurant med kjempegodt mat, hvis man da ikke på død og liv skal bestille sardiner.  Fikk smake litt på maten hos konemor og døtre og deres mat var jo veldig god, og de hadde da hatt vett til ikke å bestille sardiner.

 

Dag 6:  “Greek stories” på restaurant Greek Stories i Rhodos by.

Prøvde meg på signatur-retten “Greek Stories” til restauranten med samme navn inne i Rhodos by.  “Greek Stories” er svinekjøtt i en nydelig kremet hvitløksaus med baconbiter og sopp.  Det er grønnsaker og bakt potet ved siden av.  Dette var snadder, svinekjøttet var svinaktig godt, og sausen var vanvittig god.  Kort og godt kjempegod mat, og det må bare bli terningkast 6.  Hyggelige kelnere, hvorav en hadde en fetter som hadde en venn som en gang hadde vært i Trondheim og syntes Norge var et beautiful country.  Rhodos by er forresten også et vakkert sted, spesielt gamlebyen, og det kan du lese mer om her.

Dag 7: Soutzokakia på Yiannis grill house i Kremasti.

Jeg fortsetter på lista over rare greske retter som jeg aldri har smakt før, og denne gangen var turen kommet til Soutzokakia og kelneren var ganske så imponert over uttalen min da jeg bestilte Soutzokakia, og jeg er også imponert over meg selv og at jeg nå har skrevet navnet på retten likt tre ganger, og da sannsynligvis korrekt, tror jeg.  Soutzokakia er greske kjøttboller i en slags tomat-og rødvinssaus.  Det følger med med pommes frites med grillkrydder.  Og dette likte bloggeren, ikke bare pommes frites med grillkrydder, men også disse greske kjøttbollene.  Terningkast 6 igjen.  Begynner det å gå inflasjon i antall seksere som gis…?  Men mye god mat i Hellas.  Bloggeren har det bra:)

 

Dag 8: Stifado på Kalagris restaurant i Kremasti.

Gjør meg klar for ny gresk rett, Stifado.  Stifado er oksekjøttbiter i en brunsaus/tomatsaus med sånne runde løkballer og pommes frites.  Det er godt, jeg liker det, men det er ikke det beste jeg har smakt på Rhodos synes jeg.  Det blir litt “heavy” med kjøttet og all løken og sausen.  Kunne det vært godt med noe slags tsatsiki-greie som motvekt mot alt dette tunge kjøttet og sausen og løken?  Ikke vet jeg egentlig. Jeg er ikke kokk, bare blogger, men har da også en gang vært helt oppe på 8. plass på topplista til blogg.no.  Jeg triller terning.  Det blir terningkast 4.  Jeg synes stifado var godt, men liker du ikke løk styrer du unna stifado og bestiller heller noe annet, for er mye løk i denne retten.  Kalagris restaurant i Kremasti er en rolig og fin restaurant inne i Kremasti.  Hyggelige kelnere som spanderte baklava til dessert.

Dag 9: Sverdfisk på Anthokipos grillhouse i Kremasti.

Jeg måtte jo prøve sverdfisk en gang.  Jeg bestilte og hadde store forventninger til sverdfisken etter den traumatiske opplevelsen med disse sardinene noen dager i forveien.  Og fisken den kom, men det gjorde ikke sverdfisken.  Sverdfisken kom uten sverd, og jeg fikk altså to fiskestykker, som smakte litt sånn feit fisk gjør og kanskje litt sånn omtrent som kveite, men sverdet var ikke med, og det var jo derfor jeg bestilte sverdfisk, for å spise fisken hel med hud og hår og med sverd.  Men det ble altså bare to små fiskestykker, med litt grønt, uten sverd.  En enorm skuffelse.  Terningkast 1.  Jeg bestiller noe annet på denne restauranten neste gang, for ellers har de visst god mat her.

Dag 10: Grillet blekksprut på Alkionis sportsbar i Ialysos.

Jeg har spist sardiner, jeg har spist sverdfisk, uten sverd, og jeg har tidligere spist disse rare fiskene som svømmer rundt i middelhavet, fått servert dem hel med hud og hår og tenner, men blekkspruten gjenstår.  Og i dag er dagen kommet for å spise blekksprut, grillet sådan.  Grillet blekksprut har smak av hav og sjømat, naturlig nok, det er litt salt smak, konsistensen er spesiell, veldig seigt, kan nesten minne om randen med fett på grillskivene som jeg griller.  Men blekksprut er ikke stygt.  Dog er det vel heller ikke det beste jeg har smakt.  Det blir ikke terningkast 6, det blir ikke terningkast 1, det blir terningkast 2 for blekkspruten.  Jeg freder herved blekkspruten fra spisekartet mat. Den får være i fred heretter. Den får bevege seg rundt omkring i havet, skal ikke spise den flere ganger.  Det er bedre ting man kan spise:)

Dag 11: Spaghetti Carbonara på Divan restobar i Rhodos by.

Jeg har aldri spist spaghetti ute på restaurant før tror jeg.  Jeg tenker jeg må jo prøve det, og går for en spaghetti carbonara.  Det er ikke stygt, men jeg klarer ikke helt å ta av for disse spaghetti-rettene.  Spaghetti er spaghetti, og det er grenser for hvor god og mye bedre enn hjemme det er mulig å få laget spaghetti på en restaurant.  Jeg går for terningkast 3, sånn midt på treet. Fikk forresten restaurantens beste bord av innkasteren på restauranten, altså han som står der utenfor og prøver å fiske inn turister til nettopp sitt spisested. Kanskje han kjente igjen bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, og det var derfor vi fikk restaurantens beste bord? Jeg velger å tro det. Det ville jo være rart om han lover bort beste bord til en hvilken som helst, ordinær, alminnelig turistperson, eller hva? Hva om så bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no kommer rett etterpå til restauranten, og så er beste bord gitt bort til en helt vanlig ordinær turist. Det ville vært ytterst kritikkverdig og særdeles dårlig reklame for restauranten. Nei, han kjente meg nok igjen. Han er nok innom blogg.no og følger med;)

Dag 12: Kontosouvli på Mponiatis restaurant i Kremasti

Ny dag, og nye muligheter for å bestille noe som man ikke vet hva er ute på restaurant, denne gangen på Mponiatis restaurant i Kremasti.  Jeg prøver meg på kontosouvli.  Jeg aner ikke hva det er, men det er jo det som gjør det så spennende å gå på restaurant på Rhodos.  Man vet liksom ikke helt hva man får; før man vet ordet av det får man sverdfisk uten sverd.  Kontosouvli er svinaktig godt.  Er vel noe sånn grillribbe, og det smaker himmelsk.  Det er som som å kjøpe nygrillet grillribbe på butikken på Kilpis rett innenfor finskegrensa ved Skibotn.  Men nå glemte jeg meg av, og vi er jo på Rhodos, ikke i Kilpis, og kontosouvli er nydelig grillet, perfekt grillet og krydret svinekjøtt.  Jeg angrer såvisst ikke på at vi ikke kom oss til Tyrkia og Alanya dit vi opprinnelig hadde tenkt å reise, for de hadde slitt med å lage kontosouvli like bra i Alanya, det er jeg helt sikker på.  Faktisk tror jeg ikke de hadde fått til å lage kontosouvli der i Alanya i det hele tatt.  Hurra for deilig, perfekt, grillet grillribbe, og det kommer med litt forskjellig tilbehør, pitabrød, pommes frites, tsatsiki og litt rødløk og grønt stæsj.  Dette må bare bli terningkast 6!

Så har jeg nå spist chicken souvlaki, giouvetsi, moussaka, kleftiko, grillede sardiner, “Greek stories”, soutzokakia, stifado, sverdfisk uten sverd, blekksprut, spaghetti carbonara, kontosouvli og jeg begynner etterhvert å bli mett.  Kjempegod mat på restaurantene på Rhodos! Greie priser.  De rettene jeg har spist har ligget på sånn ca. 10-12 euro, pluss minus.  Var litt overrasket over at moussakaen var så god ute på restaurant på Rhodos, og så mye bedre enn den jeg lager hjemme i Norge ved hjelp av pakke fra Toro.  Moussaka er kanskje det aller beste jeg har spist på Rhodos, men det er også veldig mye annen god mat her.  Men sardinene kan for min del bare få lov til å svømme i fred der nede i havet.  Man må ikke spise dem, man kan spise noe annet.  Og for min del kan også blekkspruten få sveve fritt rundt der nede i havet uten at vi på død og liv skal fiske den opp for å kjøre den i oss.  Største skuffelse eller negative opplevelse knyttet til maten på Rhodos og restaurantbesøkene?  Det må selvsagt være sverdfisken som kom på bordet som fisk, uten sverd.  Jeg skal høre om jeg får med sverdet neste gang jeg bestiller.

Det ble jo jammen mye matprat i allansverden i dag, men nå tenker jeg vi skal avslutte matpraten for denne gang.  Alt er spist, ikke mer mat mat å anmelde.  Jeg er mett og fornøyd:)

Takk forresten for at du er innom bloggen min på besøk!  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

 

MAC//MAC//MAC//MAC