Bobilen Bob – kåring av tidenes verste bobiltur:)

Nå har jo Felix Askeladden og Picasso Kristensen blitt omtalt på bloggen.  Det er vel da bare på sin plass at også bobilen Bob må få litt oppmerksomhet.  Bob er en flott bobil.  Vi gav han navnet Bob.  Det stod mellom Bob eller Bodil, men vi endte opp med Bob. Besøk gjerne Bob på Instagram: www.instagram.com/bobilbobben

Bobilen Bob er en challenger genesis 43 2008-modell. Han har vært hos oss siden 2014, og vi har vært på veldig mange turer i lag.  Det har vært korte turer, og det har vært lange turer.  Vi har vært fra Grense Jakobselv og Nordkapp til Lindesnes, på kryss og tvers i Norge, og vi har også vært på turer i Sverige, Finland, Danmark og Tyskland.  Den store Europa-roadtripen kommer en gang den også;)

På bildet er Bob på Vestlandet et sted – Låtefossen heter det vel.  Bob er en evighetsmaskin.  Han går som ei klokke.  Alt stort og smått, både knyttet til bil og bodel har alltid fungert slik det skal.  Eneste var at det en gang gikk en sikring til en del av bo-enheten, men når Bob har en handyman til sjåfør, tok det ikke mange timene før den sikringa ble skiftet og alt var i skjønneste orden igjen. 

“Jeg tar meg den frihet.  Der ligger hemmelighten med frihetens vesen.  Man tar seg den.  Ingen gir oss frihet, vi må ta den selv”, skrev Jens Bjørneboe en gang.  Vi tok den selv, friheten, da vi kjøpte Bob.  Det å ha bobiler er frihet!  Det er en en fantastisk måte å reise på tur eller ferie med. Og vi har opplevd så mye med å kunne dra på bobiltur.  Jeg tror nesten jeg må fortelle om noen turer etter hvert?  Beste tur? Flotteste sted?  Kanskje jeg skulle lage en slik kåring på bloggen? Vi får se.  Største skuffelse?  Ja, vi starter med største skuffelse, altså stedet der jeg på forhånd hadde størst forventninger å komme til, men som viste seg som noe helt annet enn jeg hadde forestilt meg. Det er et enkelt valg! Some people call it Havøysund, I call it Hawaiisund;)  Jeg lette etter beach’en med barene og strandpromenaden med alle restaurantene. Jeg lette etter hula-danserne. Jeg lette på begge sider av brua. Jeg fant ingenting av det jeg trodde jeg skulle finne. Jeg holdt på å fryse i hjel.  Har vært i Hawaiisund.  Been there, done that!!!  Jeg kommer ikke tilbake!!!  Forsåvidt en sjarmerende plass og flott natur, men jeg hadde liksom forventet noe helt annet.  En annen gang skal jeg heller fortelle om steder som innfridde forventningene til fulle.  Vi høres i morgen;)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg