6 ting jeg skal gjøre i september!

Reklame | Nordic Nest, Babyshop, Nelly og Sephora

Tiden går, allansverden består, og nå går nok en måned mot slutten og en ny måned står for tur. Det er siste dag i august i dag, siste rest av sommer. I morgen er det høst for alle penga, første september i morgen altså. Nå er det sikkert mange av dere kjære blogglesere som lurer fælt på hva den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen skal gjøre i september, og dere trenger ikke lure lenge, for her er 6 ting jeg skal gjøre i september.

1. Blogge om blåmandager.

Det er mange blåmandager i september, ikke en eneste helligdag eller fridag, og det er egentlig ikke med lett hjerte jeg møter den nye måneden.

2. Fjase

Det blir mye fjas på bloggen min i den måneden vi nå går inn i, som vanlig er. Intet nytt å melde med andre ord. Vil du lese gode, seriøse blogginnlegg om samfunnsaktuelle temaer må du bare finne deg en annen blogg å lese. Jeg kan ikke se for meg at det kan komme noe slikt på bloggen min i september heller, men man vet jo aldri?  Kanskje plutselig en dag så skjer det noe…..seriøst…..i allansverden.  Du bør absolutt besøke bloggen min for å sjekke….

3. Mase

Jeg skal fjase i september, som vanlig er, men jeg skal også mase, noe helt aldeles forferdelig. Og jeg skal mase om at dere mine kjære blogglesere må kjøpe dere en robotstøvsuger og en hårfjerner. Jeg kommer til å mase om dette i blogginnleggene mine stort sett hver eneste bidige dag, og jeg jeg håper dere kan stå ut med alt maset, og kjøpe de flotte produktene jeg blir å reklamere for. Jeg er egentlig ikke en masete person, jeg liker ikke å mase, men jeg maser selvsagt fordi jeg får en del penger for hvert produkt som blir solgt med den rabattkoden jeg kommer til å oppgi på bloggen min. Og hva gjør man ikke for penger? Jeg maser!  Jeg er altså truende til litt av hvert bare jeg får penger for det.  Så da vet dere det, også dere andre kommersielle aktører som er litt nysgjerrige på om dere kunne tenke dere å inngå sponsorsamarbeid med allansverden.  Jeg gjør det meste for penger, også masing på bloggen min om at dere mine kjære blogglesere bør litt av hvert slags rart.  Håper dere blir å stå ut med alt maset som blir å komme, en trøst er i alle fall at jeg blir bare å mase i september og oktober, i første omgang. Det får være en trøst;)

4. Feire bursdag

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no og som har vunnet pris i Gyxen Awards både i 2021 og 2022 har bursdag 29. september. Jeg nevner det allerede nå i tilfelle dere mine kjære blogglesere vil kjøpe noe fint i bursdagsgave til den o store prominente, så da vil dere ha god tid på dere til å finne noe skikkelig fint, og dyrt. Jeg vil selvsagt bli glad for en fin og dyr bursdagsgave, men man skal jo ikke bare tenke på seg selv, i alle fall ikke hele tiden, og jeg bryr meg jo om dere blogglesere, så fremfor å kjøpe en fin og svindyr bursdagsgave til meg, synes jeg heller at dere skal bruke pengene på dere selv….og kjøpe dere en robotstøvsuger og en hårfjerner. Det synes jeg dere fortjener som holder ut med alt fjaset på denne bloggen dag ut og dag inn. Hvis dere venter noen dager med å bestille dere en tobotstøvsuger og en hårfjerner, så skal dere få en rabattkode på det beste som finnes på markedet av slikt stæsj. Følg bare med på allansverden de neste dagene.

5. Plukke epler og kirsebær i hagen.

Jeg er spent på om det blir epler og kirsebær i hagen i høst. Jeg satser på det og at jeg kan gå i gang med innhøstingen i september.  Klikk her for å lese blogginnlegg om hagerelaterte emner og sånt.

6. Spise

Jeg skal sikkert spise noe mat også i september. Skal du også skal spise mat, men ikke helt vet hva? Her er noen samlinger av gamle og gode blogginnlegg med tips til hva du kan putte munnen.

Frokosttips

Middagstips

Gode desserter

Kaker og bakverk

Som dere ser så er det bare 6 ting jeg skal gjøre i september i motsetning til 12 ting jeg hadde planer om å gjøre i månedene i forveien, for eksempel i august. Og det lave antall ting jeg skal gjøre i september skyldes selvsagt at september er en litt sånn kjedelig måned uten en eneste fridag, feriedag eller helligdag, så da blir det ikke så mange lystige sprell dessverre, derav kun 6 ting å gjøre i september.

Jeg håper dere får en fin september måned fra i morgen av.  Velkommen på besøk til bloggen min. Jeg lover dere både fjas og mas i tiden fremover:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om en bloggers hverdag og utfordringer:  https://allansverden.no/page-23/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg følgende produkter:

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Hvordan få grillribba ekstra mør og saftig?

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

Det er jo så mye god grillmat, alskens kjøtt og fisk og grønnsaker og andre ting man kan putte på grillen, marinert i alskens gode og deilige og søte saker og ting.  Og det er det som det skal handle om i allansverden i dag, grillmat!  Dere skal få et skikkelig smart tips av meg i dag, og det er et smart tips som gjør at grillribba blir ekstra mør og saftig.  Og er ikke det et bra tips så vet ikke jeg.  Jo, det må vel i aller høyeste grad være et bra tips.  Og ikke nok med det.  Dagens smarte tips gjør ikke bare at grillribba blir ekstra mør og saftig.  Vi kan faktisk kjøpe den billige frosne grillribba uten marinade og bruke den, men likevel få et fantastisk bra resultat når jeg tar i bruk mitt smarte tips.  Nå ble dere vel litt nysgjerrige tenker jeg.  Følg med så skal jeg vise frem mitt smarte tips.  

Fyll en kasserolle med vann og ha oppi litt salt.  Kok opp vannet.  

Når vannet koker, legger jeg oppi grillribba jeg har kjøpt i frysedisken og tint på forhånd.  Jeg lar kjøttet koke opp mot en time…

 

Etter bortimot en times koking tar jeg grillribba opp og lar den tørke og smører så på American Barbecue Sauce.  Her kan man vel forsåvidt bruke den sausen man selv liker best.  

Så hiver jeg de egenmarinerte kjøttstykkene på grillen og griller dem til de er ferdig grillet.  Ikke grill for lenge heller for de er kokt på forhånd, men må jo også grille de såpass til de blir ferdige og får en fin grillfarge som på bildet under.

Klar for å spise deilig grillribbe.  Og det som man nå oppdager er at kokinga på forhånd gjør kjøttet ekstra saftig og mørt, og marinert med den grillsausen man liker best, blir dette aldeles nydelig og en virkelig kulinarisk opplevelse, også til en billig penge ettersom den frosne grilllribba uten marinade er mye, mye billigere enn de marinerte som ligger i grilldisken på butikken, og den billige og egenmarinerte, forhåndskokte grillribba smaker minst like godt som den dyre, ferdigmarinerte grillribba.

Bare prøv og test ut!  Jeg brukte grillribbe av svin, men jeg vil forsåvidt anta at man kan bruke samme fremgangsmøte med sommerkoteletter og andre kjøttvarer og få ekstra mørt og saftig og velsmakende kjøtt på grillen:)  Jeg tror jeg bare sier bon appetiti:) 

Ha en fin dag!  Hyggelig at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte julegaven til den late mannen som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Har du en slik mann, en skikkelig rotstokk altså, blir han garantert veldig glad om han får en Neatsvor X600 Pro i julegave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Er hårfjernen Iviskin IPL G3 den perfekte julegaven til henne?  Ja, det er den så utvilsomt!  Alle vil ha en Iviskin IPL G3 til jul, og du må være rask ute hvis du skal sikre deg en.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Dagens gjesteblogger forteller om sine turer med bobilen Bob!

Reklame | Gymgrossisten, Arket, Stepler, Nordic Nest. Nelly, Babyshop, Sephora

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det skje noe rart i allansverden.  Bloggeren Allan Kristensen tar seg en bloggepause og overlater tastaturet til en gjesteblogger, som skal få æren av å skrive dagens innlegg på bloggen min.  Det er jo et visst litterært nivå på innleggene mine, så det er ikke til hvem som helst jeg overlater tastaturet i dag.  Er tross alt viktig at kvaliteten på innleggene blir tilnærmet lik den kvaliteten som alltid har vært på innleggene i allansverden, selv om mesteren selv ikke velger ordene i dag, så valget av dagens gjesteblogger var således ganske enkelt.  Det måtte bli…….

Picasso Kristensen!!!!  Picasso Kristensen er dagens gjesteblogger.  Han skal fortelle litt om hvordan det er å være på tur med bobilen Bob.  Værsogod Picasso, tastaturet er ditt…..

Hei alle sammen!  Det er jeg, Picasso!  Jeg skal fortelle litt om hvordan det er å være med på tur med bobilen Bob.  Det er faktisk ganske gøy i grunnen.  Jeg liker det veldig godt.  Jeg har vært med på mange turer, både korte og lange turer, fra Lindesnes i sør til Nordkapp og Grense Jakobselv i nord og øst.  Det er fint å sitte ved vinduet i bilen og se ut.  Da kan jeg se etter fine steder og ting jeg kan gå ut og tisse og lukte på.  Flott å komme til nye steder og gå ut og tisse:)

Husfar tøyser noen ganger med meg og sier jeg likner en apekatt.  For noe sludder og vås og tull og tøys.  Jeg er en hund, en griffon petit brabancon.  Husfar sier også at jeg er en miniatyrhund.  Det stemmer ikke.  Jeg er en stor hund.

Jeg sover i menneskeseng, også når jeg er ute på bobiltur.  Det er en selvsagt ting.  Hvor skulle man vel ellers sove?  Jeg har hørt skrekkhistorier om hunder som sover i bur eller i hundegård.  Kunne dere se for meg at jeg skulle sove i en hundegård?  Ikke det nei!  Jeg hører til i en menneskeseng!

Her er jeg på Sortland i Vesterålen.  Hvis man går inn i det fiskehodet, kommer man inn til denne musikkfestivalen som heter Fæsterålen.  Dit skal ikke jeg.  Det er bare bråk som kommer derfra.  Er best å gå og lukte andre steder.

Husfar og jeg er ute og går tur.  Det vil si jeg går, mens husfar står oppå et slikt hoverboard som går av seg selv.  Her er vi i Skibotn.  Det er fint der – mange fine steder man kan gå og lukte.

Husfar er skikkelig dårlig til å balansere….

Balansekunstneren himself.  Det er anbefalt å ha fire bein når man skal balansere.  Hadde gud villet at husfar skulle balansere oppå en trestokk, hadde han skapt han med fire bein:)

Det beste med å være på tur med bobilen Bob er at husfar pleier å stoppe på en butikk.  Så går han inn der og kommer ut igjen med mat til meg, en pakke baconpølser med ost.  Det er lite som slår baconpølse med ost, kanskje bare leverpostei, biff, nachos chips og vannmelon.

Her er vi på Reine i Lofoten.  Husfar syntes det var så fint der vi stoppet rett ved havet.  Men det skjønner jeg ikke, for det var ikke mange trær man kunne gå og tisse på.  Jeg har vært på finere steder, for eksempel hjemme på Setermoen.

Får jeg baconpølse med ost, så blir jeg med, også til Hardanger og Steindalsfossen:)

Da vi kjørte over Sognefjellet, stoppet vi og jeg fikk gå og avkjøle meg i snøen.  Deilig!

Disse svære greiene der i bakgrunnen var ganske fine å gå og tisse på.

Jeg har vært helt sør i Norge, i Lindesnes.  Var oppe på toppen av dette fyret.  Husfar bar meg.  Det var litt skummelt.  Jeg trives best på bakken.

Det er deilig å bade.  Her bader jeg i Grense Jakobselv.  Jeg fikk streng beskjed av husfar om at jeg ikke måtte svømme over til andre siden, for da kunne det ha kommet en hel bataljon med sinte mennesker som ville kunne ha arrestert meg og sendt meg til en hundeleir langt inni Sibir, der man ikke kan sove i menneskeseng, og det vil jeg da virkelig ikke.  Så det holder med å vasse litt uti elva:)

Da vi var i Stavanger, gikk jeg og luktet nede ved et vann, og plutselig kommer dette forferdelige vesenet som du ser på bildet under mot meg.  Det bare for bortover vannflaten mot meg, lagde en vesende lyd.  Det kunne sikkert ha spist meg levende om det hadde fått tak i meg.  Jeg trakk meg raskt unna og gjemte meg under en benk.  Jeg liker ikke svaner:(

Jeg skal bli med på flere turer, og det gleder jeg meg til.  Men det er egentlig fint å være hjemme på Setermoen også, for der har vi ikke så mange svaner.  Nå skal husfar og jeg gå ut en tur slik at jeg får tisset og bæsjet litt.  Kanskje jeg får lov å skrive på bloggen til husfar flere ganger, så da ses vi sikkert.  Ha en fin dag.  Mvh gjesteblogger Picasso Kristensen:)

Ha en fin dag videre!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere blogginnlegg om turer med Bobilen Bob: https://allansverden.no/page-7/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Klikk på linken under og last ned stepler-appen.  Da tjener du poeng når du beveger deg og går, og disse poengene kan byttes mot produkter og tjenester som ligger i stepler-markedsplassen fra for eksempel Bubbleroom, Jollyroom og mange flere.

https://steplerapp.page.link/vip

I dag anbefaler jeg følgende produkter:

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Arket//Arket//Arket//Arket

 

Toppbloggeren har vært på Bardumartna’n i helga!!!

Reklame | Gina Tricot, Elskling.no og Tanrevel

Bardumartna’n er over for denne gang, og i dagens innlegg i allansverden skal jeg oppsummere martnan sett fra en prominent toppbloggers perspektiv.  Det må jo nesten bli slik all den tid det er prominent toppblogger jeg jo er, og all den tid det faktisk er jeg som skal gi en liten oppsummering av årets Bardumartna.  Så da blir det slik!  Det blir på min måte – it’s my way or the highway!!

Bardumartna’n startet jo på fredag, og da jeg så på programmet for martnan så innså jeg at vi ville komme til å få en spennende helg foran oss, og programmet for martnan det kan du forresten lese her.  Jeg jublet vilt og hemningsløst i bilen på vei hjem fra jobb fredag ettermiddag i vissheten om at helga stod for tur, uten jobb og slit og styr, og jeg tok meg så en tur ned på martnan som alt var godt i gang!  Og for et vær!  Sol og varmt, siste helga i august.  Slikt er det ikke hvert år, og det skal værgudene vite, og det vet de nok også veldig godt.  Og sola og det fine været holdt seg hele helga gjennom:)

Moteshow inne i martnateltet fredag ettermiddag.  Det var masse fine klær fra de lokale klesbutikkene, og hvis du klikker her, så kan du se hva slags klesbutikker og andre butikker som finnes i bygdebyen Bardu, og det er faktisk mye forskjellig.  Jeg var egentlig på utkikk etter noe fint og svindyrt fra Gucci, men slikt var det jo ikke noe av på moteshowet, så da satte jeg meg like så godt litt bak i martnateltet og fulgte ikke såååå nøye med.

Så var det fest i teltet både fredag og lørdag, men jeg var naturlig nok ikke med på festen.  Sømmer det seg en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge og drive og feste i et telt?  Nei!!!  En o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no og som har vunnet pris i Gryxen Awards både i 2021 og 2022 fester ikke telt.  Han fester på litt mer sånne fasjonable steder – ikke i telt!  Og om jeg hadde vært på fest i telt, så er ikke det noe jeg ville ha snakket høyt om, og ikke sagt at jeg hadde gjort på bloggen min i alle fall.  Tenk om Sophie Elise og Fotballfruen fikk vite at den o store hadde vært på fest i et telt!!!  Vi lar det ligge, sier ikke mer om det.

Lørdag var nok en dag på Bardumartnan og man våknet og var vel litt sliten etter alle inntrykkene fra fredagens martnaopplevelser.  Men det gikk seg til:)  Masse spennende produkter i bodene på martnan.

Og viktigst selvsagt var det at spekepølseselgerne hadde meldt sin ankomst…

Ellers var det masse flotte hatter å få kjøpt.  Jeg hadde lyst på en hatt, men bloggerfruen har trekjevle og mener jeg har nok hatter, og det kan hun kanskje ha rett i, og det kan du lese mer om her.  Dessverre var det ingen som solgte solbriller.  Det var synd, for jeg hadde hatt lyst til å få skaffet meg et par fine, moteriktige solbriller, men jeg får da bare nøye meg med de jeg allerede har skaffet meg.

Denne kunne jeg hatt lyst på, å få skaffet meg tønnebadstu.  Flott sak!  Veldig stor!! Kanskje neste gang…

En tur innom teltet for en kaffe og en vaffel…

Det nærmer seg jo kommune og fylkestingsvalg, og representanter fra de ulike lokale politiske partiene var selvsagt på plass for å fiske stemmer.  Vi velgere ble fristet med litt forskjellig på de ulike standene.  Ingen grillet og serverte rent valgflesk, men Senterpartiet serverte kaker, Arbeiderpartiet smelte til med kaffe og såpeboblemaskin, Venstre fant jeg ikke, Fremskrittspartiet serverte kaffe og partiprogram og Høyre kunne tilby drops, potetgull, miljøriktige handlenett, buttons, blyanter, ballonger, buff, såpebobler og kanskje var det noe mer der.  Det kan bli at jeg stemmer Høyre i år, men jeg må tenke litt mer før jeg bestemmer meg:)

Så var det klart for litt mat på martnan.  Og jeg gikk for reinkjøtt i pita.  Fantastisk godt!!

Flott vær hele lørdagen og flott vær hele søndagen, som allerede nevnt.  Jeg tror nok UL Viking som arrangerer Bardumartnan er fornøyd med arrangementet – var veldig mange besøkende og salget gikk nok veldig bra i finværet.

Så var det søndag, martnaens siste dag.  Og klassen til bloggerdatter ordnet til leker til ungene på martnaen, det var bokskasting, lykkehjul, natursti og ansiktsmaling.

Det var masse unger som oppsøkte lekene.  Og mange ville også bli malt i ansiktet som spiderman, sommerfugl, tiger og så videre.  Eller sjørøver!!! 

Søndag fikk bloggerfruen også plutselig trang for å gå litt for seg selv og se på martnan uten meg etter at jeg hadde vært borte hos bloggerdatter og sett hvordan det gikk med ansiktsmalingen.  Ja, hun er litt rar av og til bloggerfruen!!!

Jeg tok meg en tur innom Duttas smultringer og kjøpte….smultringer.  Jeg kom som ansiktsmalt pirat og måtte likevel betale for smultringene.  Det er litt rart.  Pirater pleier vel ikke å betale for seg.  De bare tar og røver saltmat og søtmat og penger og gull, men tidene forandrer seg åpenbart, og jeg ble pent nødt til å betale for meg.  Jeg gikk nå ellers rundt og kikket på martnan før stengetid.  Jeg tok meg en ny runde for å se om det ikke var noen som solgte solbriller, men dessverre ingen var å se:)

Så var det etterhvert slutt på årets Bardumartna.  All good things must come to an end, også Bardumartna’n. Trivelig helg i Bardu:) Ny martna neste år;)

Ha en fin dag:)  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les blogginnlegg om Bardu:  https://allansverden.no/page-45/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

 

Ventesøndag!

Reklame | Nordic Nest, Nelly, Babyshop, Sephora

Det er søndag ettermiddag og vel så det.  Det er vel snarere søndag kveld.  Jeg sitter her og venter.  Det er ventesøndag.  Jeg venter på det som kommer, og den kommer i morgen, og da vet vi vel alle hva det er som kommer.  Jeg tenker selvsagt på blåmandagen!!!  I morgen tidlig er blåmandagen her.  Det kommer til å bli tungt å våkne i morgen og vite at det er blåmandag og at det er fem arbeidsdager i vente inntil det igjen er helg.  Å huff og huff!  Dette blir ikke bra.  Morgendagen kommer ikke til å bli bra.  Det er en ting som er sikkert.  Jeg bare sitter her og venter på at jeg igjen kan klage og syte og surke over blåmandagen……

Men, og det er et men!  Og det er noe jeg må forberede dere på.  Jeg kommer ikke til å klage og syte og surke over blåmandagen på morgendagens blogginnlegg, til en forandring.  Jeg skal prøve å blogge om noe helt annet.  Jeg vet det blir rart, og jeg tror ikke det kommer til å bli en vane at jeg plutselig driver og blogger om noe annet enn blåmandag på en blåmandag, men det blir det altså i morgen.  Jeg følte jeg måtte advare dere slik at dere ikke plutselig blir helt forvirret i morgen når dere går inn på allansverden og leser noe helt annet enn klaging og surking og syting over at det er blåmandag og blir så skuffet og forbannet at dere boikotter bloggen min for evig tid.  Ja, ja, så er det sagt.  Ikke blåmandag i allansverden i morgen.  Men jeg kan nesten garantere at jeg neste mandag er tilbake med surking og klaging.  Håper det går bra.  Og vi vet jo selvsagt alle at det er blåmandag i morgen selv om det nå ikke blir surket om det på bloggen min akkurat i morgen.

Ha en fin kveld!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om blåmandager:  https://allansverden.no/page-48/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg følgende produkter:

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Intervju med en toppblogger

Reklame | Sephora, Babyshop, Nelly og Nordic Nest

Jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no!!!  Og det er det sikkert noen som har fått med seg, for det kan nok hende at jeg har kommet til å nevne det i noen blogginnlegg, men om du har lyst til å lese mer om denne fantastiske plasseringen på topplista til blogg.no, kan du klikke her.  Jeg har dog ikke nådd den ultimate bloggtoppen, det vil si førsteplassen på topplista til blogg.no.  Men det er det andre som har gjort, nådd den ultimate bloggtoppen altså, og det har ikke gått upåaktet hen.  En toppblogger nådde en gang førsteplassen og ble faktisk intervjuet av Dagsavisen eller var det Dagbladet, om det å være blogger, om det å være menneske, om oppturer og nedturer og annet fjas. 

Det var sikkert stas for denne bloggeren å bli intervjuet av Dagsavisen eller Dagbladet eller hva det nå var.  Det gir jo litt ekstra oppmerksomhet for bloggen, og det er alltid bra for besøkstall og sidevisninger.  Jeg har altså vært nr. 2 på samme topplista, ganske så nær toppen med andre ord, men ennå har ikke så mye som den lille lokalavisa der jeg bor tatt kontakt for å få et intervju, så da er det bare en ting å gjøre.  Jeg må ta saken i egne hender, intervjue meg selv, lage mitt eget intervju med en toppblogger, og det tenker jeg at skal gjøre ved å bruke samme spørsmål som ble brukt i intervjuet av toppbloggeren i Dagsavisen eller Dagbladet.  Så da blir det intervju av en toppblogger!  Jeg kan forresten nevne at også bloggeren Bunny har laget et intervju med en toppblogger, altså et intervju med seg selv ved å bruke spørsmålene fra det nevnte intervjuet, og intervjuet av toppbloggeren Bunny kan du lese hvis du klikker her.  Men nå skal det ikke handle om Bunny, det skal handle om den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen himself i egen høye person.  Her følger intervju med en toppblogger, den o store prominente altså.

Er livet på topp uforutsigbart?

Det vet jeg ikke.  Jeg er en enkel sjel, og om livet på toppen er utorutsigbart eller ikke, er ikke noe jeg har filosofert så mye over.  Det jeg kan si om livet på toppen er at det er deilig.   Jeg liker meg høyt oppe på topplista til blogg.no.  Jeg føler meg veldig hjemme der oppe, og det å ligge høyt oppe på topplista har bare gjort underverker for meg.  Det har i alle fall ikke skadet selvbildet mitt på noen negativ måte!

Gjennom tiden har du delt både hjerteskjærende og gledelige nyheter fra livet ditt på bloggen. Hvorfor har du valgt å blottlegge deg på den måte?

Ehhhh….ja, hvorfor har jeg nå det….hmmm….jo, jeg er jo her på blogg.no for å prøve å tjene meg søkke rik på blogging, og da deler jeg litt gledelige nyheter med alle mine kjære blogglesere som jeg jo er helt avhengig av for å bli steinrik, og noen ganger blir det også mer trist og hjerteskjærende nyheter fra livet, som for eksempel den gangen jeg gikk Reistadløpet på mannskit-ski og korpulente gamle gubber i fjellanorakk og ryggsekk bare gled i fra meg i nedoverbakkene mens jeg stod og staket som en gal!!!  Klikk her hvis du vil lese mer om denne hjerteskjærende opplevelsen!!!

Det har kommet en del kritiske kommentarer også, om at du skriver for personlig. Hva tenker du om det?

Jeg er den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen himself og jeg hever meg følgelig over all kritikk.  Jeg vet best!!!  Og jeg skriver ikke for personlig!!!  Jeg skriver bare fjas!!!  

Har du et mål med bloggen?

Selvsagt!  Jeg har et klart definert mål med bloggen.  Jeg vil bli rik, steinrik.  Jeg vil vasse i penger, bygge min egen pengebinge i hagen.  Jeg innser det kan bli vanskelig å vasse i penger, for det er bortimot fullstendig umulig å få tak i penger, slike sedler og mynter altså, ettersom den fysiske banken forsvant her jeg bor oppe i gokk, og butikkene nesten ikke har penger i kassa og er lite lysten på gi bort noe av det lille de har.  På den lokale Coop’en er det en grense på noen få hundrelapper man kan ta ut, hvis de i det hele tatt har noe, og det blir ikke mye å vasse i det.  Men det er også helt greit om det fylles opp på kontoen min med reklamepenger.  Klikk her hvis du er kommersiell aktør og kan være nysgjerrig på et sponsorsamarbeid med allansverden.  Jeg liker og anbefaler alt mulig rart som jeg får betalt for å like og anbefale:)

Du har tidligere sagt at du hadde som mål å komme på topplisten, hva skjer når målet er nådd?

Nei, jeg tror ikke jeg har sagt det.  Jeg har sagt jeg har hatt som mål å komme på toppen av topplista.  Det er vel og bra å være på topplista.  Det er enda bedre å være høyt oppe på topplista.  Målet må vel være å ligge høyt her oppe på topplista og så kanskje satse på en førsteplass når Tomsmatprat, som nå ligger på toppen med mange tiltalls tusen sidevisninger pr. dag, har brukt opp alle oppskriftene og ikke lenger har noe å blogge om, slik at han kan begynne å dale nedover på lista.  Han kan da vel ikke ha så mange oppskrifter igjen?

Hva synes resten av familien om suksessen?

De synes jo det er stas, men jeg er samtidig ikke helt sikker på om resten av familien har innsett hvilken o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge jeg egentlig er.  Det hender at bloggerfruen spør om jeg ikke kunne tømme kattedoen.  Burde en o stor prominent toppblogger måtte være nødt til å tømme en kattedo?  Nei!!!!!!!!!!!!

Leser du noen andre blogger?

Nei!  Jeg leser kun min egen blogg, og jeg vil anbefale alle andre å holde seg til allansverden.blogg.no.  Så hender det vel at jeg noen ganger klikker meg inn på noen av de andre bloggene på blogg.no, ingen nevnt, ingen glemt!!!

Jeg har inntrykk av at å være på topplisten, er litt som å havne i en sekt. Har du hatt noe kontakt med de andre på topplisten siden du trådte inn i rekkene?

Ja, jeg har hatt litt kontakt med de andre sektmedlemmene.  De er veldig hyggelig folk alle sammen:)

Du er jo kokk i tillegg til blogger. Hvis du kunne gitt ett råd til matlaging, hva ville det vært?

Ja, det er sant!  Jeg har jo laget så mange blogginnlegg om mat at jeg er nesten som en kokk å regne.  Hvis jeg skulle gitt et råd til matlaging, så ville nok det være at man klikker seg inn på oversikten over alle mine blogginnlegg om mat, slik at man da lett kan få inspirasjon til matlagingen.  Klikk her for en oversikt over alle mine blogginnlegg om mat.  

Hva er yndlingsmaten din?

Jeg liker mye godt, gjerne asiatisk mat.  Og sushi er godt!

Hva gjør deg lykkelig?

Gode plasseringer på topplista til blogg.no!!!  

Er det noe du angrer på?

Nei!

Hva misliker du mest ved deg selv?

Ingenting!  Jeg er perfekt!  Jeg er den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen!!!

Siste spørsmål. Hvem ville du helst ha stått fast i heisen med?

Min svigerfar!  Han er en ekte pellementmaker, og ville garantert ha fått fikset den heisen ganske så fort, eller om så av ingenting ha bygget en farkost som vi hadde fløyet ut av heisen med:)

Da er det bare å takke meg selv for intervjuet!  Hyggelig med et intervju:)

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Jeg er forbannet i dag, for å si det mildt!

Reklame | Hickap og Tanrevel

Jeg forbannet i dag, for å si det mildt.  Og det er ikke hver dag jeg er forbannet, for å si det mildt, for jeg er en rolig og avbalansert person til vanlig, men nå har TV2 gått for langt, og det sånn til de grader.  Tidligere i år, tror det var 1. april, fikk jeg en hyggelig telefon fra TV2 som kunne fortelle at den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen, altså undertegnede i egen høye person, skulle være en av deltakerne i høstens “Skal vi danse”, i lag med Erna Solberg, Gry Henriksen, Eyvind Hellstrøm, Martine Halvorsen, Frank Løke, Sondre Johansen, Jan Thomas, Greta Thunberg, Kari Engesvik, Mari Bone, Olaf Thon og Tom Martin Dahl, og alt dette kan du lese mer om i et tidligere blogginnlegg hvis du klikker her.  Og hadde det ikke blitt show hvis den o store skulle blitt med på “Skal vi danse” i lag med nevnte gjengen sin?  Det hadde blitt helt konge!!!  Det hadde blitt danset på dansegulvet og både her og der!  

Så viser det seg at alt dette er bare tull, antakelig en aprilsnarr siden jeg ble oppringt på 1. april, for plutselig her en dag kan jeg lese at TV2 har gått og offentliggjort høstens deltakere i “Skal vi danse”, der jeg ikke er med, ej heller Olaf Thon, og heller ikke resten av dansegjengen jeg var blitt forespeilet å få delta med i lag med tidligere.  Jeg er altså blitt lurt og det liker jeg dårlig.  Jeg kjenner jeg blir forbannet, for å si det mildt, og skuffet.  Her hadde jeg gledet meg til å danse i tigerstaden utover høsten, og i stedet må jeg altså gå på den vanlige jobben min.  Nedtur.no, for å si det mildt.  Har dere forresten sett årets deltakere som TV2 har presentert?  Her er de…..

Hadia Tajik (40), politiker.
Hadias dansepartner er Jone Snilstveit som er ny proffdanser denne sesongen.

Ulrikke Brandstorp (28), artist.
Ulrikkes dansepartner er Tarjei Svalastog.

Alexandra Joner (33), artist og influenser.
Hennes dansepartner er Ole-Thomas Hansen.

Trude Vasstrand (58), lærer og tv-profil.
Trudes dansepartner er Catalin Mihu.

Selma Ibrahim (28), programleder.
Santino Mirenna er Selmas dansepartner.

Myra Tucker (28), artist.
Jørgen Nilsen er Myras dansepartner.

Aslak Maurstad (31), skuespiller og gamer.
Aslak danser med Marianne Sandaker.

Harlem Alexander (35), hårstylist.
Helene Spilling er Harlems dansepartner.

Christer Rødseth (33), kokk.
Christer danser med Ida Amy Sund, som er ny proffdanser denne sesongen.

Lavrans Solli (33), tidligere svømmer.
Lavrans danser med Amalie Aune, som er ny proffdanser.

Stig André Berge (40), tidligere bryter.
Norunn Ringvoll, som er ny proffdanser i «Skal vi danse», blir Stigs dansepartner

Fritz Aanes (45), brytetrener.
Hans dansepartner er Vyara Klisurska, tidligere vinner av den vietnamesiske «Skal vi danse» og ny proffdanser denne sesongen.

(Bilde og oversikt over deltakere hentet fra https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/her-er-arets-deltakere-i-skal-vi-danse?publisherId=13318709&releaseId=17989158&lang=no )

Jeg vet ikke helt om jeg synes dette var en så veldig spennende gjeng med kjendisdansere.  Her var egentlig mye rart, for å si det mildt, og ikke en eneste blogger.  Skandale!!!  Og så frykter jeg at at her er mange unge spreke folk som antakelig har mye rytme i kroppen og som kan danse ganske bra, og det er jo ikke det jeg vil se på lørdagskvelden!  Jeg vil se kjendiser som ikke kan danse prøve seg på dansegulvet.  Det er underholdende.  Skal jeg se på perfekt dans en lørdagskveld, kan jeg sikkert finne en sånn sportskanal på tv med noe dans fra et mesterskap jeg kan se på, og det er ikke noe jeg driver og trykker på fjernkontrollen for å finne frem til på en lørdagskveld!!!  Så interessert i dans er jeg ikke!

Men, det er et men, og det er at det kan nok være en og annen av årets deltakere som jeg virkelig kunne tenke meg å se i en engelsk vals eller en argentinsk tango eller en rumba eller noe sånt.  Av årets deltakere er det ikke bare unge, spreke, rytmiske mennesker.  Her er noen andre også, så jeg tror jeg skal følge med på årets sesong likevel.  Men hvem er så deltakerne som kan gjøre det verdt å følge på høstens “Skal vi danse”?  Følg med så skal vi ta en gjennomgang av årets deltakere slik at vi kan få en pekepinn på hva vi kan vente oss på dansegulvet på tv på lørdagskveldene i høst.  Jeg vurderer årets deltakere, gir terningkast der terningkast 1 gis til en forventet toppdanser og terningkast 6 gis til en en som jeg antar neppe har rytme i kroppen og som neppe heller aldri kommer til å få ryme i kroppen.  Så justerer jeg terningkastene litt etter om deltakerne er kjendisier eller ikke, for jeg må nesten ha hørt om deltakerne hvis de i de hele tatt skal få noe terningkast, for ellers kunne man jo bare ha hentet hva som helst slags rart inn fra gata og eller fra langt der oppe på et lite sted i nord, og deltakerne må nesten ha litt sånn kjendisschwung over seg.  De må kort og godt være en kjendis.  Ok, la oss så se nærmere på årets deltakere.

  •  Hadia Tajik (40), politiker.

Jeg har store forventninger til Hadia Tajik.  Sprekt at hun stiller i “Skal vi danse”.  Og jeg har jo hørt om Hadia Tajik.  Jeg er jo ikke helt borte vekk.  Jeg følger jo med litt da.  Jeg synes det er flott at Hadia Tajik er med, og jeg tror ikke hun er noen danseløve.  Terningkast 6.

  • Ulrikke Brandstorp (28), artist.

Artister er vant til å bevege seg på scenen og mange har rytme i kroppen, så jeg er ikke helt fornøyd med at Ulrikke Brandstorp er med.  Kunne man ikke heller ha funnet en eldre stivbeint artist?  Hva med Jan Eggum?  Ulrikke Brandstorp er selvsagt en ekte kjendis så pluss for det.  Terningkast 3.

  •  Alexandra Joner (33), artist og influenser.

Jeg vet hvem Alexandra Joner, og jeg er ganske sikker på at hun er dritgod til å danse.  Jeg føler det på meg!  Terningkast 1.

  •  Trude Vasstrand (58), lærer og tv-profil.

Hva i all verden er dette?  Trude Vasstrand er mor til funkygine Jørgine Vasstrand, og da er man kvalifisert for å være med på “Skal vi danse”.  Hører du svigermor?  Jeg tror du skal bare forberede deg på at TV2 vil ha deg med neste sesong!!!  Du er jo svigermor tll en prominent toppblogger. Kan så funkygine-mor danse?  Hmmm.  Jeg vet ikke.  Terningkast 3.

  •  Selma Ibrahim (28), programleder.

Jeg vet hvem Selma Ibrahim er.  Unge programledere er ofte gode dansere.  Terningkast 1.

  •  Myra Tucker (28), artist.

Myra Tucker vet jeg godt hvem er, og jeg tipper hun er god til å danse.  Terningkast 1.

  •  Aslak Maurstad (31), skuespiller og gamer.

Selveste sjefs-forræderen himself er med i “Skal vi danse”.  Jeg heiet jo selvsagt på forræderne i tv-programmet “Forræderne”, og Aslak Maurstad er min helt – en vanvittig dyktig forræder!  Digger deg Aslak!!  Jeg føler på meg at forræderen ikke er så god til å danse.  Tror han er litt stiv i kroppen.  Føler det på meg.  Jeg gleder meg til å se Aslak Maurstad i en rumba, eller hva det nå er det heter.  Terningkast 6 selvsagt til den o store forræderen.  

  • Harlem Alexander (35), hårstylist.

Hæææ!  Har de hentet inn en frisør jeg aldri har hørt om.  Jeg har hørt om Ron som driver Ron’s salong her hvor den o stor prominente toppbloggeren bor.  Hvorfor kunne ikke heller Ron blitt med på “Skal vi danse”?  Jeg føler uansett på meg at denne Harlem Alexander er god på dansegulvet.  Føler det på navnet hans liksom.  Terningkast 1.

  •  Christer Rødseth (33), kokk.

Skulle man på død og liv ha med en mannlig kokk, burde det vært Eyvind Hellstrøm eller en av bloggkongene Tom Martin Dahle eller Kokkejæveln.  Christer Rødseth er litt for ung, han har sikkert rytme i kroppen og beveger seg antakeligvis litt smooth på dansegulvet, hva nå det måtte bety, men jeg liker det ikke!  Terningkast 1.

  • Lavrans Solli (33), tidligere svømmer.

Jeg følger ikke så mye med på svømmesporten, og vet egentlig ikke helt hvem Lavrans Solli er, men svømmere er gjerne spreke, veltrente folk som gjerne kan bevege seg noenlunde bra på et dansegulv frykter jeg.  Hvem du nå enn måtte være Lavrans Solli, det blir terningkast 1.

  • Stig André Berge (40), tidligere bryter.

En bryter!!!  Jeg har voldsomme forventninger til Stig Andre Berge!  Terningkast 6.

  •  Fritz Aanes (45), brytetrener.

En brytetrener!!!!  Nå snakker vi dere!  Dette har jeg voldsomme forventninger til.  Jeg klarer ikke å se for meg at en bryter eller en brytetrener kan danse, eller kan få til å lære seg å danse.  Jeg kan knapt vente med å se Fritz Aanes bevege seg lett og leken som en liten lerkefugl over dansegulvet til en cha-cha-cha, eller noe sånt.  Mener jeg leste på nett et sted at Fritz Aanes var aktuell for “Kompani Lauritzen”, men at han ble vraket fordi man fryktet han ville være for dominant fysisk og psykisk i forhold til de andre deltakerne og befalet.  Fritz Aanes er vel opprinnelig også fra Narvik da, ekte Narvik-gutt som kanskje har spilt på Narvik/Nor og jobbet på bolaget, som har klatret de høyeste master og dykket de dypeste fjorder, som har en ponni med pinne i panna hjemme i hagen, en enhjørning altså, og som spiser pannekake og går med panneband.  Og bare så det er sagt.  Narvik-gutter danser ikke, for de er som sagt mer opptatt av å klatre de høyeste master og dykke de dypeste fjorder.  Jeg er ikke i tvil om at Fritz Aanes vil passe perfekt i “Skal vi danse”.  Det må bli terningkast 6 til Fritz Aanes.  Nei, vent litt.  Jeg finner frem spesialterningen, det blir terningkast 7.  Schnakkes Fritz!  Hils morsan og farsan:)

Så får vi se hvordan årets sesong av “Skal vi danse” fyker av.  Jeg tror det kan bli bra, i alle fall i starten, så lenge bryterne blir med.  Og kanskje bommer jeg fullstendig her.  Kanskje kan Stig Andre Berge og Fritz Aanes danse?  Og kanskje har jeg tatt feil av Alexandra Joner.  Vi får se.  Vi får følge med på skjermen utover høste.

Ha en fin dag alle sammen:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om tv-programmer:  https://allansverden.no/page-42/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Selvbruning fra Hickap, Bronze Booster Light Self Tanning Drops:

https://c.mtpc.se/tags/link/3278152

Sminkebørster fra Hickap, Classic Face Set:

https://c.mtpc.se/tags/link/3278177

Eye shadow palette fra Hickap:

https://c.mtpc.se/tags/link/3278181

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

 

 

 

Jeg er klar for Bardumartna’n

Reklame | Nordic Nest, Babyshop, Nelly og Sephora

Juhu!  Det er fredag og det er helg og det er ikke jobb på et par dager, og det er selvsagt sjelden feil hvis det ikke er jobb på et par dager.  Selvsagt venter blåmandagen i det fjerne, men det skal vi ikke bry oss for mye med nå.  For når er det jo altså fredag, og helg og moro står for døren.  Og det blir jo litt ekstra moro i helga.  Er jo Bardumartna’n her på Setermoen i helga, og da er de mye spennende som skal skje.  Jeg er klar for hva som måtte komme, tror jeg:)

Og som seg hør og bør en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no og som har vunnet pris i Gryxen Awards både i 2021 og 2022, så skal jeg på mannekengoppvisning under Bardumartnan i dag.  Jeg regner med det blir fremvisning av svindyre merkeklær som vanlige ordinære mennesker ikke har råd til, men kan stå og se på og beundre, og som en prominent toppblogger kan kjøpe hvis det er noe han liker, og merket er fint nok.  Vi får se.  Jeg skal selvsagt også gå litt rundt i salgsbodene og se, og forhåpentligvis er det noen spekepølseselgere der slik at jeg kan få handlet inn en baconpølse og en hvitløkpølse.  Så er det fest i teltet om kvelden både fredag og lørdag.  Jeg er ikke så sikker på at jeg blir med på festen.  Det er blåmandag igjen allerede på mandag, og blåmandagen er ille nok med vissheten om at fem lange arbeidsdager står der og venter, om jeg ikke i tillegg skal kjenne på etterdønningene etter en todagers-fest.  Ja, vi får nå se hva man finner på.  Ingenting er hugget i stein.  Helga står for tur.  Man vet aldri hvor haren hopper, og man vet aldri hva helga bringer.  La oss håpe den bringer lykke og velstand og gøy for oss alle!

Håper dere alle får en god helg:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om Bardu:  https://allansverden.no/page-45/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg følgende produkter:

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

 

Nettskoler har sine fordeler:)

Reklame | Lyko

Endelig freddan igjen, og nå er det snart helg for kommuneansatt lærer Allan!  Føles deilig.  Helge-hatten funnet frem, men blir ikke brukt i hele helga, for deltidsansatt nettlærer Allan hos NKI og Campus NooA fortsetter dog å jobbe videre, også i helga.  Joda, hatten kan vel være på selv om jeg jeg skulle komme til å jobbe litt som nettlærer også i helga:)

Jeg liker nettskoler, og jeg synes det er spennende å jobbe som nettskolelærer!  Kan varmt anbefale det for andre lærere i vanlig skole😊 Min erfaring fra de nettskolene jeg jobber på er at en fra skolens side blir møtt med positivitet og følelse av å bli verdsatt for den jobben en gjør, og det er gode rutiner og struktur og orden på ting!!!  Det gir motivasjon og lyst til å holde på med nettskole ved siden av vanlig jobb.  På nettskoler der vi har studenter med fleksibel oppstart følger vi våre studenters timeplan, og jeg er mer eller mindre tilgjengelig for mine studenter 365 dager i året, 24 timer i døgnet.  Det fungerer fint for meg som er strukturert og systematisk anlagt, går nødig på do uten at jeg har en plan, og i min plan er det selvsagt satt av tider for nettskole-arbeid som gjør at det kan la seg kombinere med vanlig jobb, do-besøk, familieliv, trening, turer med Picasso, og selvsagt litt blogging også da.

Kan være at helga er et par roligere dager for en nettlærer, for noen studenter tar seg en pause med studiene i helga.  Dog pakker jeg også med laptop’en hvis vi reiser bort i helga – med dagens teknologi med digitale læringsplattformer, skype, nettmøter, e-post og digitale meldingssystemer er det også mulig å jobbe fra både her og der.  Private nettskoler lever av fornøyde studenter, og det er virkelig inspirerende å få jobbe i lag med så mange motiverte studenter som oppnår kjemperesultater på eksamen  Herlig!

Nettskoler er faktisk ganske så i vinden for tiden.  Det finnes flere typer nettskoler, og en kan vel egentlig studere det meste på de fleste utdanningsnivåer.  Det er mange fordeler med denne måten å studere på.  Du kan studere det du vil der du bor, eller om du vil flytte til Bali eller hvor det nå enn måtte være, så er ikke det noe problem.  Du kan studere der du er til ulike tider.  Du får en fantastisk fleksibilitet ganske forskjellig fra tradisjonell utdanning, og du kan selv styre fremdriften etter egen hverdag og tilpasse med jobb, familieliv, reise og annet.  Flere nettstudier har studiestart hele året, og eneste datoer å forholde seg til er egentlig tidspunktet for eksamen, ja, og så dato for oppmelding til eksamen da.  Du kan studere mest på egen hånd hvis du foretrekker det, men nettskoler tilbyr også virtuell interaksjon gjennom chat, e-post og forum slik at du kan diskutere og samarbeide med andre på det studiet du holder på med.  Og vi lærere svarer på spørsmål, følger opp underveis og gir raske tilbakemeldinger.  Ja, nettbaserte studier er et meget godt alternativ for den som ønsker å ta (videre)utdanning.  Det er helt topp med den fleksibiliteten som følger med – både for studenter og lærere.  Vi studerer og jobber hvor vi vil, hjemme eller borte, sommer eller vinter:)

På en vanlig, tradisjonell skole kan man derimot ikke jobbe når og hvor man vil, og nå er det nok bare å gjøre seg klar for en ny dag på min fysiske arbeidsplass.  Ha en god helg etterhvert!

Besøk gjerne NKI og Campus NooA:

https://www.nki.no/

https://www.nooa.no/

Hyggelig at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livets finurligheter:  https://allansverden.no/page-30/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Dr. Barbara Sturm//ComfortZone//Sensai//PIXI//Sisley//Synchroline

Jeg vandrer med freidig mot til Svartvatnet!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Sliter du med uønsket hårvekst og er lei av sånne hårfjernere som mer må betraktes som torturredskaper?  Da bør du du skaffe deg en hårfjerner fra Iviskin, sier bloggerfruen som er kjempefornøyd med sin Iviskin IPL G3.  Iviskin fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Nå er tiden inne for å kaste den gamle barberhøvelen og eventuelt andre gammeldagse torturredskaper og gå over til ny moderne hårfjernere og ny teknologi.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness.   Den er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Koster drøye to tusen en sånn hårfjerner fra Iviskin, neppe mye mer enn en salongbehandling, og med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken og da blir det vel ikke så ille gærn pris egentlig for et veldig bra produkt, som virker kan bloggerfruen fortelle.  Løp og kjøp Iviskin IPL G3, eller enda enklere, klikk og kjøp, her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

I dag skal dere få et tips til en fin tur man kan gå i skogen, hvis man skulle komme til å få slike lyster.  Og det er tur til Svartvatnet i Bardu.  Jeg gikk dit en kjempefin sommerdag, og det er absolutt en tur jeg kan anbefale andre å ta.  Det er faktisk en veldig lett tur, og den foregår i fine omgivelser.

For å komme til startpunktet for turen til Svartvatnet må man kjøre fra Setermoen i Bardu kommune opp mot Rohkunborri nasjonalpark, men man skal ikke kjøre langt av gårde inn i svarteste villmarka.  Man kjører bare 5 kilometer fra Setermoen sentrum oppover og parkerer bilen ved Ranheim grendehus i Øvre Bardu.

Når det svindyre gliset av en bloggerbil, tilnærmet nyvasket for anledningen, er parkert, går man 250 meter tilbake mot Setermoen før man bare svinger inn på en skogsvei eller traktorvei eller sti hva man nå skal kalle det der man skal gå opp mot Svartvatnet.  Jeg har akkurat svingt inn på der man skal gå oppover og ser meg tilbake.  Ja, jeg jeg vet, jeg er kommet godt i gang.

Er du blogger og skal gå til Svartvatnet anbefaler jeg å la bloggerbootsene eller penskoene fra Gucci ligge igjen hjemme og ta på tursko, for dette er ikke som å gå på røde løpere på fine premierer.  Men det er slik det gjerne er å gå i skogen.  Man blir skitten på skoene, og det er ekkelt, men slik er det når man skal gå i skogen.

I dag smeller jeg forresten til med solbriller fra Rossignol.  Jeg fakturer dere i ettertid dere i Rossignol for dere trodde vel ikke dere skulle få gratisreklame hos den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen.  Nei, det kan dere jo selvsagt ikke få:)

Løypa opp til Svartvatnet er merket med røde merker.  Bare å følge disse…

Og ikke nok med at løypa er merket med røde merker.  Det er også malt og dekorert med motiverende ord på blogg-og instagramvennlige steiner på vei oppover.

Inspirende med litt oppmuntrende ord på vei oppover.  Jeg føler det kommer godt med.  Turen til Svartvatnet er på en drøy kilometer eller noe sånt, og vi skal opp 127 meter over havet.

Bardudøler er kjent som sindige og trauste karer som drikker melk og løfter store stener, og jeg håper ingen av dølene føler seg krenket nå som jeg skjærer dem alle under en kam ved å hive ut en slik gammel stereotypi av dølene, men her har vi alle fall ett eksempel på at ikke alle døler er sindige og rolige karer, men at også en døl kan bli kokforbanna og rive opp et stort tre ved rota.  Jeg traff ikke på en eller flere andre døler på vei opp til Svartvatnet, ej heller han som hadde revet det nevnte treet opp ved rota, og jeg tenker det er kanskje like greit:)

Nå nærmer jeg meg Svartvatnet…vi ser det der bak i det fjerne et sted….

Og endelig var vi der…..Svartvatnet:)

Svartvatnet er forresten ikke svart.  Det er blått og fint:)

Her på benken kan man hvile legemet:)

Det er en fin liten tur å gå til Svartvatnet.  Turen er forresten en av turene i TellTur, friluftsrådenes elektroniske postkassetrim der man kan finne turmål, registrere resultater og konkurrere med seg selv eller med andre turgåere om å nå flere mål.  Det er bare å hive seg rundt å gå:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om friluftsliv:  https://allansverden.no/page-10/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.