Mine fineste bobil-solbriller;)

Reklame | Sephora, Babyshop, Nelly og Nordic Nest

I dag skal det handle om noe som er kjekt å ha i allansverden. Og det er solbriller!!! Solbriller er fine å ha, spesielt hvis det er fint vær og det er sol. Da er det spesielt kjekt å ha et par solbriller liggende klare til bruk, for det er kjedelig å sprade rundt i steiksola uten solbriller, og livet blir alltid lettere og bedre hvis man kan ikle seg et par lekre solbriller. Som o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge har jeg som seg hør og bør flere par solbriller, og jeg tenkte jeg ville vise frem noen av disse til dere i dag.  Jeg har noen solbriller som jeg har liggende hjemme i bloggervillaen, dyre briller selvsagt som seg hør og bør en fremtidig bloggkonge, for eksempel dyre brillemerker som Hugo Boss som jeg har fått skaffet meg:)  Så har jeg noen andre solbriller som jeg har liggende i bobilen Bob og som jeg bruker når jeg ute på tur med Bob, og det er disse det skal handle om i dag, mine fineste bobil-solbriller.

Solbrillene jeg har liggende i bobilen Bob er flotte solbriller.  Dette er solbriller som er kjøpt i syden for en billig penge, men som for så vidt fungerer helt fint til sitt bruk, og jeg har flere ulike typer, så jeg kan variere etter hvilken farge og hvilken stil jeg vil legge meg på.  Det er ikke så dumt med slike solbriller.  Noen ganger har man kanskje ikke råd til de de fineste solbrillene man har lyst på, men da kan man heller kjøpe slike kjempestilige solbriller i syden for en femtilapp eller deromkring, og som ser ut som solbriller som kanskje kunne ha kostet flere tusen på en dyr merkebutikk. Og også slike billige sydenbriller kan være flotte.  De er selvsagt kopier, men er det egentlig så nøye når de ser så kule ut og det står skrevet Ray Bann eller Gucco på brillene.  Jeg synes i alle fall det er helt innafor å bruke slike solbriller, i alle fall på bobiltur.  Bare ta en kikk på hvor kule de er:)  Jeg har forresten rangert bobil-solbrillene mine, fra fine til enda finere.  Her er mine fineste bobil-solbriller:)

5. plass:  Hvitmønstrete solbriller fra Carrera

Vow!  Lekre briller.  Disse bruker jeg gjerne til en hvit t-skjorte, og jeg ser da helt aldeles smashing ut, for å si det mildt:)

4. plass:  Oransje solbriller fra Ray Ban

Jeg elsker mine oransje solbriller fra Ray Ban, kjøpt på Rhodos i fjor.  Still going strong!

3. plass:  Røde solbriller fra Ray Ban

Hva skal man si om disse dritlekre solbrillene fra Ray Ban?  Vi kan i alle fall si at vi må ikke være i tvil om at dette er Ray Ban-solbriller:)

2.plass:  Svarte solbriller med litt mønster fra Gucci

Disse er flotte, litt klassiske.  De går til det meste av antrekk:)

1. plass:  Helt nye svart-oransje solbriller fra Ray Ban med merkelappen på.

Jeg er svak for det oransje. Disse har jeg aldri brukt før, men de ligger i bobilen klare til bruk.  Da tar jeg av merkelappen:)

Mye lekre saker i allansverden i dag.  Syden-solbriller er helt greie å bruke.  De funker helt greit, og om de nå skulle gå i stykker er det liksom ikke verdens undergang for det.  Da tar jeg bare frem ett av de andre parene og bruker de.  Greit med et lite lager.  Jeg har jo fem flotte merkesolbriller i bobilen Bob til som jeg kanskje har betalt et par tre hundrelapper for.  Det kan være like så godt å ha noen slike framfor ett sett originale solbriller til mange tusen kroner som man kanskje ikke egentlig har råd til heller.  Det er vel noe å tenke på det i solskinnet:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om klær og mote:  https://allansverden.no/page-15/?pagelayer-live=1

Les flere blogginnlegg om turer med Bobilen Bob: https://allansverden.no/page-7/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg følgende produkter:

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

 

 

8 kommentarer
  1. Jeg bruker sjelden solbriller, så hvis jeg gjør så går jeg for morsomt og billig i stedet for merker i alle fall 😊 De siste var fine da 😊

  2. Jeg foretrekker merker. De går ikke i oppløsning, og de koster såpass at man tar ekstra godt vare på dem. I lengden blir det billigere, for jeg betaler jo for brillene mine såklart, det er greit for nattesøvnen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg