Kylling i form med masse rart!

Det er mye godt mat man kan lage av kylling.  I dag skal dere få et tips om en kjempegod kyllingrett som er lett å lage til middag.  Det er kylling, grønne saker, krydder, saus og litt hvitløk for å holde vampyrer borte, og alt mikses ihop til en salig og deilig god blanding.  Konemor fant oppskriften til denne delikate retten, kyllingform med brokkoli og paprika, på detgladekjokken.no, og vi lagde vår versjon av kyllingretten – og det ble suksess.  Kjempegod kyllingrett!  

For å lage kylling i form med masse rart trenger man litt sånn forskjellige saker og ting.  Start med å steke kylling og kutte opp grønnsaker, paprika, chilli, hvitløk, brokkoli.  Man kan også ha oppi løk og/eller stangselleri eller noe annet rart hvis man har lyst.  

Ha grønnsakene oppi stekepanna i lag med kyllingen noen minutter…

Tid for å lage saus.  Bland sammen bittelittegranne melk (0,5 dl), 1 dl kremfløte, 2 dl creme fraiche, 2 ts paprikakrydder og 1 ss maisenna.

Ha så alt sammen oppi en ildfast form med litt revet ost på toppen.

Kylling i form med masse rart stekes midt i ovnen på 200 grader til den er ferdig, og det tar ca. 20 minutter.  

Alt klart for en kjempegod middag.  Anbefales! 

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no to ganger kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

 

Er sunne bananpannekaker også gode pannekaker, eller er det æsj?

Reklame | Gymgrossisten, Shopping4net, Gina Tricot, Elskling.no og Tannrevel

GASP//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om sunn mat i allansverden, til en forandring, altså ikke bare mat da, men faktisk sunn mat!  Det skal handle om bananpannekaker.  Det er egentlig veldig godt, både til frokost, lunsj og sånn ellers når man har lyst på noe sunt og godt:)  Og det er enkelt å lage.  Følg med så skal jeg vise deg hvordan du lager denne sunne pannekakevarianten:)

Du trenger et par bananer, gjerne godt modne, 2 dl havregryn, 1 dl melk, 2 egg, og en teskje bakepulver og vaniljesukker (fra www.meny.no).

Hiv ingrediensene oppi en bolle.  Bollen trenger ikke nødvendigvis være lilla, men det går også helt fint om den faktisk er lilla.

Visp det hele sammen til en salig blanding.  Klikk her for å se hvordan den salige blandingen begynner å ta form.

Finn frem stekepanna og stek bananpannekaker.  Jeg liker å steke små bananpannekaker.  Gudene vet hvorfor, men om du vil lage noen svære monsterbananpannekaker, er nok det også helt innafor:)

Perfekt stekt selvsagt!  Stekingen foretas tross alt av en blogger som en gang har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og da blir resultatet ikke bare bra, men perfekt!!!

Og det blir mange gode bananpannekaker som man kan kose seg med:)

Lag deg gjerne noen bananpannekaker hvis du har lyst på noe sunt og godt;)  Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Les matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

Laks i form

American pancakes

Praktfull pavlova

Slik lager du verdens beste lasagne

Bloggerens fiskesuppe

Snickerskake

Oreomuffins

Fiskegrateng

Kyllingsalat

Verdens beste godteri

Nydelig nachos

Tsatsiki

Ovnstekte koteletter

Banan-granola

Herlig smuldrepai med epler

Bloggerens magiske trollkrem

Islandskake

Saltkjøtt

Ovnsristede gresskarkjerner

Beholder med tappekran,5 liter//Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 100 ml//Functional Form Bestikksett matt 24 deler 1 set//Boss The Scent – Deodorant Stick 75 ml

Endelig siste mandag i november!

Reklame | Gymgrossisten og Shopping4net

Under Armour//Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

God morgen alle sammen!  Så kom den igjen denne mandagen, siste mandag i november.  Men den er ikke her så lenge, for i morgen er det tirsdag, og da stunder det igjen mot helg.  Og ikke nok med det!  Det stunder mot desember!!  Og i desember er det så mye trivelige og koselige ting som skjer at det er fort gjort å glemme at det er blåmandag i dag.  Og vi glemmer det bare, at det er blåmandag.  Torsdag er jo nemlig første desember.  Det er første luke på adventskalenderen – nedtelling til jul:)

Hiver innpå en kopp kaffe før jeg setter meg i bloggerbilen og kjører på jobb.  Fikk slik en fin ny kaffekopp i gave på farsdagen tidligere i november, og jeg synes kaffen smaker veldig godt av denne koppen.  Jeg liker denne koppen.  Den passer så fint til en o stor prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Jeg må vel likevel si at han kongen på koppen hadde en litt vel stor krone.  Jeg synes hodet kan bli nesten litt lite og krona kan se litt for stor, høy og vid ut.  Kroner passer ikke på alle hoder, men på noen hoder passer det perfekt!

Denne uka blir det opptil flere gode innlegg på bloggen min.  Det er i alle fall planen, så får vi se hva vi får til.  Det kan fort bli bare fjas, det er aldri godt å si.  Planen er i alle fall å presentere for dere noen spennende matoppskrifter, og kanskje noe annet rart, som opptakt til det som skal skje på lørdag.  For da skjer det ting! Jeg kommer til å gi dere et tilbud dere aldri har sett maken til.  Gled dere!  Ellers er han muligens tilbake en dag denne fæle karen som pleier å dukke opp i adventstida.  Jeg tenker selvsagt på rampenissen.  Kan godt være at han dukker opp på et blogginnlegg og finner på noe jævelskap.  Man vet aldri med den karen!

Håper dere alle får en fin uke!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Beholder med tappekran,5 liter//Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 100 ml//Functional Form Bestikksett matt 24 deler 1 set//Boss The Scent – Deodorant Stick 75 ml

 

Det nærmer seg GRYXEN AWARDS!

Reklame | Gymgrossisten, Lyko, Tannrevel, Gina Tricot, Elskling.no

GASP//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL

Jeg kjenner spenningen stiger.  Det nærmer seg jo første desember, og med det går vi bloggere på blogg.no en spennende tid i møte.  I adventstida pleier nemlig GRYXEN AWARDS å gå av stabelen der blogger Gry Henriksen deler ut priser til bloggerne som har gjort seg fortjent til pris i løpet av det året som nærmer seg slutten, og det pleier å deles ut en pris på bloggen til Gry, gryende.blogg.no, hver dag fra første desember og frem til julaften.  Og Gry har antydet at det blir GRYXEN AWARDS i år som ifjor, og det kan du lese mer om her.

Jeg er selvsagt svært spent på om det kan bli pris på allansverden i år.  Det ble det ifjor, “Newbie of the year”, og det kan du lese mer om her.  Jeg er svært takknemlig overfor Gry-juryen som utnevnte meg til årets mannlige nykommer, så takknemlig at jeg glemte ikke av Gry Henriksen da jeg i et tidligere blogginnlegg utnevnte mine ministere i regjeringen Allan Kristensen.

Ja, jeg innrømmer at jeg er veldig spent på om jeg kan komme til å vinne pris i år.  Jeg kan vel neppe være aktuell for prisen som årets mannlige nykommer i år, all den jeg ikke lenger er en nykommer, men nå som jeg er en o stor prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no ser jeg for meg at jeg kunne være aktuell for å vinne flere priser.  Jeg kan lett forestille meg at en o stor prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan være aktuell for prisen som “årets blogger”, enkelt og greit.  Jeg har da også laget så utrolig mange bra blogginnlegg i året som er gått, i alle fall 10, ettersom jeg har kunnet lage en kåring av mine 10 beste blogginnlegg, og den kåringen kan du lese her eller der.  Så prisen som årets blogger kunne kanskje vært innen rekkevidde, hadde jeg nå bare selv sittet i juryen, men det gjør jeg altså ikke, for det gjør Gry Henriksen, og det er aldri godt å si hva hun tenker.  Men det er lov å håpe at hun tenker fornuftig og rasjonelt og riktig, og ikke glemmer av den o store prominente toppbloggeren himself:)

Jeg har i året som har gått forresten også laget en kåring av det verste mølet, mine 10 verste blogginnlegg, og den kåringen kan du se her eller der.  Dette var en vanskelig kåring ettersom det var så utrolig mange blogginnlegg å velge blant, og jeg kan således også tenke meg at jeg kunne være en aktuell kandidat til å vinne prisen som “årets fiaskoblogger”.  Det kan jo bli utdelt en slik pris også, og en pris er en pris:)

På hjemmesiden min allansverden.no er en oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne.  Her ligger mange blogginnlegg under emnet “intellektuelt oppbyggende innlegg”, og ettersom jeg har levert fra meg intellektuelt oppbyggende blogginnlegg er det vel ikke utenkelig at jeg kunne komme til å vinne prisen som “Årets smarteste blogger”.  Dog ligger det også mange blogginnlegg utelukkende med fjas og tull og tøys under emnet “En bloggers hverdag og utfordringer”, og når jeg ser på antall innlegg i den siste emnegruppa, ca. 70 fjasinnlegg, mot ca. 10 intellektuelt oppbyggende innlegg, kan det godt være at jeg kan ligge godt an til å vinne prisen som “Årets tullebukk” eller “Årets vasball” eller “Årets tullkuk”.  Siden jeg tross alt bor i Nord-Norge vil det være helt innafor om jeg vinner prisen for “Årets tullkuk”.  Her oppe i gokk er det tross alt rettslig fastslått at det er greit å kalle politi for “hestkuk” eller “trekuk”, så da skal nok ikke Gry Henriksen være redd for å dele ut en pris som “Årets tullkuk” til en nordlending.  Etter alt fjaset jeg har lirt av meg på bloggen det siste året, kan jeg ligge godt an til å bli “Årets tullkuk”!

Det er aldri godt å si hvem som vinner pris under “GRYXEN AWARDS”.  Jeg tror personlig jeg kan ligge godt an i flere prisklasser.  Personlig tror jeg at kommer til å vinne en pris.  En o stor prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og som nevner dette i stort sett hvert eneste blogginnlegg, opptil flere ganger, burde vel nesten vinne en pris, om ikke annet prisen som “Årets skrytepave” eller “Årets mest høytflyende blogger” eller “Årets mest selvgode blogger”, eller kanskje alle tre.  Jeg har troen på en pris eller flere!  Jeg har altså tross alt tilgodesett Gry Henriksen med en ministerpost i min regjering når jeg blir statsminister, og jeg håper da at Gry vil huske på hvem som har forært henne en ministerpost når hun nå skal dele ut nye priser i år.  Det gjør hun nok, forhåpentligvis.  Det er viktig godt samhold innad i regjeringen.  Klikk her for å se hele regjeringen Allan Kristensen.

Ikke mange dager igjen nå.  Første desember braker det løs med “GRYXEN AWARDS” (håper jeg).  I tilfelle jeg vinner pris skal jeg legge dressen klar, ha en champagne til avkjøling og legge den røde løperen øverst blant dukene i duk-kommoden, sånn for sikkerhets skyld.  Jeg er spent på hvordan det går, og det er det sikkert flere som er.  Tvi tvi og lykke til alle medbloggere – hadde jo vært morsomt om noen av dere andre også vant en pris eller to:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Lakme//Wella Professionals//Kevin Murphy//Clinique

Klart for julegrantenning og pepperkakebakedag!

Reklame | Gymgrossisten og Jotex

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Det næmer seg adventstid, i den virkelige verden og i allansverden.  I morgen er første søndag i advent, og nå begynner vi for alvor nedtellingen mot jul, ribbe, pinnekjøtt, julepølser, medisterkake, lutefisk og alt det andre som hører til denne fine høytiden.  Og i år som i fjor er vi klare for adventstiden her i bloggervillaen i Liveien, og du kan lese mer om hvordan det foregår her, i fjor som i år.

I dag er det julemarked og julegrantenning i Bardu.  Dit skal vi dra for å komme i den rette adventsstemningen.  Det er veldig koselig å være med på julegrantenning.  Så blir det også pepperkakebaking hjemme.  Vi skal bake pepperkaker, lage pepperkakehus, sjokoladehus og kanskje pynte husene såfremt ikke pynten blir spist opp før den finner veien dit den skal, ikke inn i munnen altså.  Forresten, hvis du vil lære kunsten å sette sammen et pepperkakehus, kan du klikke her.

Det er sikkert julegrantenning både her og der i løpet av helga, og jeg håper dere alle får en god helg og en fin første søndag i advent i morgen.  Har du lyst til å komme i rett adventstemning, kan du klikke på youtube-lenken, høre på “Vi tenner våre lykter” og scrolle deg nedover og se på gamle bilder fra julegrantenning i Bardu og pepperkakebakedag i bloggervillaen.  Det bare må bli adventstemning av slikt!

 

Av alle pepperkakehusene er mummihuset det vanskeligste å lage og montere, men er man fingernem og en liten pellementmaker så er det nesten ingen grenser hva man kan klare å få til.  Det er forresten ikke jeg som har satt opp det skjeve tårn i Pisa, men det kunne det kanskje ha vært.

Jeg har forresten funnet frem favorittlua til julegrantenninga.  Den kan du se her.  Og har du lyst til å høre på en til julesang, kan du klikke her.

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Tusen takk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere blogginnlegg om advent og jul:  https://allansverden.no/page-16/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

CHLEO armstol Sennepsgul//RAKEL//LUIS//BARATTI//TENHULT//HULTSFRED

Endelig kan også jeg spise ostepop:)

Reklame | Gymgrossisten, Lyko og Tannrevel

GASP//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

Hurra!!!  Endelig kan også jeg spise ostepop!  Og det er jo fantastisk bra, for ostepop er jo så godt.  Men så er det dette med disse bloggerfingrene da.  Spiser man osteopop, blir bloggerfingrene veldig grisete av ostepopen.  Det problemet er vel vi alle som liker ostepop godt kjent med, at fingrene blir grisete, men problemet er spesielt ille for oss bloggere som liker å ha rene, pene fingre når disse skal gripe tak i en lekker kanape og et glass champagne, eller at fingrene skal fare over tastaturet på pc’en slik at blogginnlegg med sjelden god litterær kvalitet dukker opp på pc-skjermen.  Kan man da ha masse ostepop-griseri på fingrene?  Nei, det skulle vel tatt seg ut med ostepop-griseri på tastaturet til en o stor prominent toppblogger!  Dette er faktisk et ganske så alvorlig lite problem? Men finnes det en løsning slik at også en toppblogger kan spise ostepop?

Ja, heldigvis!  Vi kan spise ostepop med gaffel.  Problemet løst!  Ikke mer ostepop-griseri:)  Jeg kan spise ostepop og jeg kan blogge, om så samtidig!  Hverdagslykke!!!  Klikk her for å lese om mer hverdagslykke, og da hvordan man få bort stilken fra jordbærene uten å grise til bloggerfingrene.

Gaffel er en magisk oppfinnelse.  Jeg kan ikke si annet.  Hvordan vi kunne klare oss uten gaffel er for meg en gåte.  Faktisk ble ikke spisegafler vanlig i Norge før på 1700-tallet.  Man hadde vel høygafler og slikt før den tid, både noen og enhver ja, men de ble nok brukt til helt andre ting enn å spise ostepop med.  Man spiste faktisk stort sett med hendene i gamle dager, så dere som spiser ostepopen med fingrene hadde nok klart dere bra på 1700-tallet og enda tidligere.  Det var nok mer vanlig med kniv som spiseredskap i gamle dager, men de fornemme og litt høyt på strå hadde gjerne to kniver, en til å skjære maten med, og en til å løfte den fra tallerkenen til munnen.  Det var nok slik vi bloggere fikk i oss maten og ostepopen den gang for lenge siden.

På tide å ta seg litt mere ostepop, og samtidig lage utkast til nytt blogginnegg.  Tre ganger hurra for gaffelen!!!

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Tusen takk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Klikk her hvis du er kommersiell aktør og interessert i et sponsorsamarbeid med allansverden:)

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

 

Braun//Remington//Kevin Murphy//Sebastian Professional

Nam! Nam!! Ovnsristede gresskarkjerner er jammen snadder!!!

I dag skal det handle om noe rart i allansverden, ovnsristede gresskarkjerner.  Når man huler ut gresskar til Halloween, kan man jo bruke gresskaret til mat også.  Man kan lage gresskarpai og gresskarsuppe og sikkert noe annet rart, og så kan man også bruke disse frøene som er inne i gresskaret til å lage ovnsristede gresskarkjerner.  Og det er veldig enkelt og faktisk veldig godt.  Følg med så skal jeg vise deg hvordan du lager ovnsristede gresskarkjerner.

Man trenger et gresskar.  Det kan være et stort eller det kan være et lite.  Det er dog en fordel med et rimelig stort gresskar, for eksempel på 9.520 kg, for jo større gresskar, destol mer gresskarfrø, og således flere ovnsristede gresskarkjerner.

Man må starte med å hule ut gresskaret.  Tegn på, skjær ut, grav ut gresskarfrøene.  Gresskaret kan man sette lys i og sette på trappa, men gresskarfrøene skylder man og legger til tørk på et bakepapir.

Legg så de tørkede gresskarfrøene i en bolle og finn frem olivenolje og salt.  En fornem blogger som meg selv foretrekker selvsagt maldonsalt, som er litt dyrere og mer eksklusivt enn vanlig salt, og så er dette en fin anledning til å nevne at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte på ferie i Hellas, og ferie i Hellas kan du lese mer om her, for når jeg jo nevner at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte i Hellas kan jeg jo linke til innlegg om denne ferien og få flere sidevisningstall, og i samme slengen kan jeg jo også tipse om hva du ikke bør kjøpe på ferie i Hellas og nevne at hvis du klikker her, så kan du lese mer om nettopp det.

Sleng opp litt olivenolje og salt og bland godt sammen:)

Legg så gresskarfrøene på en ovnsrist med bakepapir under.

Stek hele greia på ca. 180-200 grader 10-15 minutter til det hele ser ferdig ut:)

Disse ser sånn noenlunde ferdige ut…

Kjempegode ovnsristede gresskarkjerner!

Og ovnsristede gresskarkjerner er veldig godt, minner meg litt om brente mandler.  Kan vel spises slik de er som snacks.  Forresten kan man vel ha annet på gresskarfrøene enn salt, for eksempel chilli, paprika eller hva en måtte like eller ha lyst til å prøve.  Anbefales!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om Halloween:  https://allansverden.no/?page_id=812&pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no to ganger kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

 

Jeg hadde ikke annet å gjøre i dag enn å spise Øksfjordkake!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Jeg var litt tom i dag, lite å blogge om, ikke så mye som skjer, så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle om en kake jeg en gang har spist.  Hørtes ikke det spennende ut så vet ikke jeg!  Jo, men det er jo spennende med kake, og det er godt.  Og det er spesielt spennende med litt rare kaker, som samtidig er gode kaker.  Og Øksfjordkake er en slik kake.  Bli med meg til Øksfjord og spis kake:)  Det er vel ikke sikkert det skjer så mye spennende hos deg heller i dag, så da kan du vel likesågodt bli med på en liten kulinarisk fantasireise opp til Perlekysten der oppe i gokk et sted.

Når vi ankommer Øksfjord, tar vi inn på Loppakroa.  Det er her denne Øksfjordkake befinner seg; det var i alle fall her den befant seg da jeg var og spiste den.  Jeg har forresten vært på kafebesøk i Øksfjord tidligere, og det kan du lese mer om her.

Man tager et bord med havutsikt selvsagt, og setter seg med Øksfjordkaka og en kopp kaffe.  Jeg tror ikke denne kaka egentlig heter Øksfjordkake, men den gjør det kanskje nå når en prominent blogger og influenser har kalt kaka for Øksfjordkake.  Vi influensere skal jo tross alt brukes til noe, påvirke, sette dagsorden, og hvorfor ikke også gi navn til rare kaker.  Øksfjordkaka er litt rar.  Det noe sånn butterdeig, som i winerbrød, det er vaniljekrem, og så er det jævli godt som de ganske sikkert sier her oppe, eller det som enda saftigere er, når noe er jævli godt.

Jeg begynner å spise på Øksfjordkake.  Nam! Nam!  Jeg liker Øksfjordkake!!

Der var den borte!

Så var Øksfjordkaka spist opp, og da Øksfjordkaka ikke er lenger, er ikke dette blogginnlegget lenger heller.

Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden, og det fikk du vel helt sikkert lyst til etter å ha lest dette kjempespennende blogginnlegget: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om Øksfjord:  https://allansverden.no/page-43/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

 

Dr. Barbara Sturm//ComfortZone//Sensai//PIXI//Sisley//Synchroline

 

 

Laks i form del 2

Reklame | Gymgrossisten og Kitchentime

ICANIWILL//GASP//ICANIWILL//GASP//Gorilla Wear//ICANIWILL

Jeg er faktisk litt usikker på hvor mange Rambo-og Rocky-filmer som er laget.  Jeg er kommet litt ut av tellinga.  Når noe blir en suksess, kan det fort bli en oppfølger eller to eller tre elle flere, og i dag skal det handle om laks i form i allansverden.  Og det har det handlet om før også på bloggen min, og det kan du jo lese mer om her, men laks i form er ganske godt, det er faktisk en liten suksess, så da blir det en oppfølger.  Og oppfølgeren heter selvsagt laks i form 2, enkelt og greit!

Laks i form 2 er noe av det samme som i den første laks i form-oppskrifta, men ikke helt.  Det er litt forskjellig, noen ingredienser er erstattet med annet rart, enkelte ting er tilføyd, men til syvende og sist er det laks i form, men, og det er et men, det er laks i form 2!  Men du har kanskje laget vanlig laks i form tidligere, og er litt lei denne retten.  Da er det genielt med laks i form 2.  Send meg en melding hvis du blir lei laks i form 2, så skal jeg blogge om og legge ut oppskrifta til laks i form 3.  Men i dag skal det dog handle om laks i form 2.  Slik går du frem for å lage laks i form…..2!!!

Legg frosne grønnsaker nederst i en ildfast form.  Grønnsakene bør være kokte.  Legg så oppå kokt pasta og laksebiter.  Tøm oppi en del creme fraiche (og jeg tror jeg skrev det rett), og avslutt med noen skjeer kikkoman.

Settes i stekeovnen og stekes i ca. 30 minutter.

Ta hele greia ut av ovnen og bland ingrediensene godt sammen.

Dette ser ikke så ille gærnt ut vel?  Dette bør være noe man kan kjøre i seg for å få tilstrekkelig med næring og kunne bli mett.  Laks i form 2 er som laks i form 1 absolutt noe man kan putte i munnen og svelge.  Det kan til og med anbefales til middag:)

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Se oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Har kona, datter, kjæresten, samboeren eller en av elskerinnene lyst på en stripet genser med rullekrage til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Les matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

Laks i form

American pancakes

Praktfull pavlova

Slik lager du verdens beste lasagne

Bloggerens fiskesuppe

Snickerskake

Oreomuffins

Fiskegrateng

Kyllingsalat

Verdens beste godteri

Nydelig nachos

Tsatsiki

Ovnstekte koteletter

Banan-granola

Herlig smuldrepai med epler

Bloggerens magiske trollkrem

Islandskake

Saltkjøtt

Ovnsristede gresskarkjerner

Exxent//Gense//Rosti Mepal//Gense

Der var det jammen mandag igjen!

Reklame | Blivakker, Tannrevel, Elskling.no og Gina Tricot

Der var det fa&/&% meg mandag igjen!  Og det var ny uke, ny laaang arbeidsuke, og da er det på tide å surke litt på bloggen over at det er blåmandag og det er mørketid og det er hverdag og det er ikke så mye spennende som skjer.  Har du forresten lyst til å lese mer surking og klaging over at det er blåmandag, kan du klikke her og lese om denne fjompenissen av en blånisse som fjaser om at når dagen er blå er allting godt og når dagen er god er allting blått eller hva det nå var slags fjas og tull han egentlig drev og lirte seg.  Veldig fornuftig var det i alle fall ikke. Det var snarere bortimot ganske så provoserende!!!

Jeg hadde lite spennende å blogge om i dag, og det skjønner dere jo sikkert når jeg driver og surker over at det er blåmandag.  Men man må vel nesten likevel prøve å gjøre det beste ut av det hele, komme seg gjennom blåmandagen og fortsette dette blogginnlegget med noen flere ord og setninger slik at det kan bli et fullverdig blogginnlegg.  Og da kan jeg vel likesågodt fortelle hva som skjer i min verden på en helt vanlig blåmandag, og det tenkte jeg å gjøre, altså fortelle litt om en blåmandag i den o store prominente toppbloggerens liv.

Noe skjer det da på en vanlig blåmandag, om det ikke er så spennende.  Man kan om ikke annet sitte i en stol og bare sitte der.  Men man må starte dagen med noe annet enn å bare sitte i en stol og se lettere forspist ut.  Jeg står opp om morgenen, går på badet, pusser tennene, barberer meg og kjører noen q-tips inn i ørene.  Så går jeg ut på kjøkkenet og tar ut ting og tang ut av oppvaskmaskin og setter dette på plass.  Jeg tømmer kattedoen, ordner mat til Picasso Kristensen og Felix Askeladden før jeg går ned på badet i kjelleren og tar meg en dusj.  Så går jeg opp igjen og lager meg frokost, i morgenkåpa, og her kan du lese hva en blogger spiser til frokost en helt vanlig ukedag, og en blåmandag er i aller høyeste grad enn helt vanlig ukedag, og vel så det.  Leser litt nettaviser mens jeg spiser frokost, og etter frokost må man finne seg noen klær å ha på seg.  Det går greit, og hvis du lurer på hva slags klær en mann bør ha i sin garderobe kan du bare klikke her.  Så er det på tide å gå en tur med Picasso Kristensen, snakke litt med konemor og et bloggerbarn eller to, kose litt med katta, før jeg setter meg i bloggerbilen og kjører på jobb.

På jobb gjør jeg det som jeg er satt til å gjøre slik at jeg får utbetalt lønn, og så er det på tide å komme seg hjem.  Da er det tid for middag, gå en tur med Picasso Kristensen igjen, kose litt med Felix Askeladden og snakke litt med konemor og et bloggerbarn eller to.  Ut på kvelden gjør jeg kanskje litt arbeid, også for de nettskolene jeg jobber for, kanskje ser jeg litt på “Bloggerne” på TV2, kanskje skribler jeg ned noe på bloggen for det lager seg jo ikke selv, og kanskje trener jeg litt, løper eller og løfter tunge saker og ting, og er selvsagt påpasselig med å legge ut på facebook hvis man nå driver og trener, slik at man kan få mange “likes” og kommentarer om hvor sprek man er, og sterk!!

Eller så kan det hende jeg gjør noe annet rart som neppe heller er så spennende.  Ut på kvelden en gang blir det etterhvert tid for å legge seg, men først må man huske på å starte oppvaskmaskinen, gå en tur med Picasso Kristensen og kanskje gjør noe annet rart.  Og sånn går nå dagene, også blåmandagen, og der var den jammen over, den tunge blåmandagen.  Det var egentlig fort gjort, å få den overstått.  Og du verden for et dølt og uinteressant blogginnlegg om en blåmandag i en o stor prominent toppbloggers liv dette ble da.  Mye oppramsing av selvfølgeligheter.  Ikke særlig bra.  Tror dette innlegget kunne gått rett inn på topp 10 over mine verste blogginnlegg, det verste mølet altså, og hvis du klikker her kan du få en oversikt over det verste mølet, og da kan du klikke deg inn og lese enda mer møl.  I morgen er det imidlertid tirsdag, en noe bedre dag, og da stunder det mot helg, og mot glede:)

Ha en fin blåmandag alle sammen.  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Four Reasons//Four Reasons//Benton//Four Reasons//Four Reasons//Four Reasons