Hvordan lage flatbrødmølje?

Hvordan lage flatbrødmølje?  Dere skal straks får oppskriften. Flatbrødmølje passer godt som tilbehør til pinnekjøtt-middag.  Og det er snadder for den som synes pinnekjøtt og ribbe ikke blir feit nok mat.  Det er jul dere!!  La oss skeie skikkelig ut.  Her er oppskrift på flatbrødmølje:)

1. Bryt opp flatbrød i passende stykker og legg i en kasserolle.

2.  Finn frem sirup og sett til side kraft etter at du har laget pinnekjøtt eller kokt rull.  Vi brukte kraft etter at vi laget og kokte hjemmelaget lammerull.

3. Bløtlegg flatbrødene med kraft etter pinnekjøtt/rull og rør forsiktig rundt.  Fyll på med mer kraft mens du rører.  Skal være så mye kraft slik at flatbrødene blir våte og slik at konsistensen etterhvert blir grøtete.

4.  Ha på svak varme under hele prosessen og bland sammen mens du fyller på med kraft.

5.  Hell oppi litt sirup mot slutten.

6.  Så står middagen på bordet, og så er det bare å fylle på flatbrødmølje alt ettersom.  Som den idrettsmann jeg er, blir det bare en liten dæsj der til høyre for kålrabistappen, på første porsjon.

Flatbrød er tradisjonsrik mat på julaften flere steder i landet.  Test ut og se om dette er noe for deg:)

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om jul:  https://allansverden.no/page-16/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg