Bloggerens egen fiskegrateng

Reklame | Gymgrossisten og Blivakker

ICANIWILL//GASP//Gorilla Wear//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

I dag skal dere få et lite tips til hva dere kan lage til middag i dag.  Det er onsdag; man kan selvsagt lage lillelørdagsgrøt når det er onsdag, og hvordan du gjør det kan du lese mer om her, men man kan også lage annet til middag på en onsdag enn lillelørdagsgrøt.  Man kan for eksempel lage fiskegrateng.  Og i dag tenkte jeg at jeg ville vise dere hvordan dere kan lage bloggerens egen fiskegrateng.  Dette er en fiskegrateng som er enkel å lage.  Noen ganger er det greit at det er enkelt.  En blogger må ofte vie mye tid til bloggingen, det å skape fantastiske blogginnlegg med usedvanlig høy språklig og litterær kvalitet er noe som tar mye tid og tankevirksomhet, og da hender det noen ganger at jeg ikke har tid til å diske opp med avanserte kanapeer eller hjortesteker med spesielle sauser og rart tilbehør.  Da kan det være greit med fiskegrateng.  Og fiskegrateng er veldig godt.  Men har du forresten likevel lyst til å se hvordan du kan lage hjortestek med verdens beste rødvinsaus, kan du klikke her eller der.  Men så var det fiskegratengen. Slik ser den ut når den ligger der på fatet ferdig.  Og jammen ser den god ut – det er ikke rart når den tross alt er laget av en blogger som har vært på andreplass på topplista til blogg.no, og som også har tre åttendeplasser, og som siden august måned har vært inne på topp 20 hver eneste dag!  Ja, jeg vet det er virkelig imponerende…..men så var det denne fiskegratengen igjen.  Hvordan er den blitt så delikat der den ligger så fint på fatet?

For å lage bloggerens egen fiskegrateng, begynner du med å koke fisk.  Den kan være selvfisket, men en blogger fisker ikke, men kjøper selvsagt fisken ferdigfisket på butikken, og det funker forsåvidt fint uansett hvordan fisken er kommet til kjøkkenbenken.  Kok opp vann, hiv fisken oppi, ta kasserollen av plata og la fisken trekke i noen minutter.  Jeg bor jo i Nord-Norge så det ligger meg naturlig å vite når fisken har trukket lenge nok, men den er nok ferdig etter 5-6-7 minutter.  Den skal ikke trekke for lenge, heller ikke for kort – passe lenge altså.

Lag så hvitsaus med mel, smør, melk, muskatnøtt, salt og pepper.  Hele greia kokes opp og helles over i ildfast form, og man tilsetter så den passe kokte fisken.  Jeg anbefaler at man også koker gulrøtter og makaroni og har oppi forma, blander det hele sammen, og har så strøkavring på toppen…

Sett inn i ovnen, midt i ovnen selvsagt, 200 grader i noen minutter til den er ferdig.

Jeg vil anta at at det tar ca. 45 minutter til fiskegratengen er ferdig.  Fiskegratengen nytes med kokte poteter til.  Det er egentlig veldig godt.

Følger du denne oppskriften, er du garantert en kjempegod fiskegrateng.  Hvis den ikke er god, har du nok gjort noen feil underveis.  Lykke til!

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les blogginnlegg med middagstips:  https://allansverden.no/page/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

Laks i form

American pancakes

Praktfull pavlova

Slik lager du verdens beste lasagne

Bloggerens fiskesuppe

Snickerskake

Oreomuffins

 

Chloé//RMS Beauty//Anastasia Beverly Hills//St.Tropez//Tree Hut//Essence

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg