Mine 10 beste innlegg er kåret!!!

Reklame | Gymgrossisten og Jotex

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I går handlet det om det verste mølet i allansverden.  Jeg kåret mine 10 verste blogginnlegg siden jeg startet å blogge 27. oktober 2021, og den kåringen kan du lese om her.  I dag skal handle om noe annet på bloggen min.  Jeg skal kåre mine 10 beste innlegg!  Det var vanskelig å finne frem til det verste mølet, mine 10 verste innlegg altså, og det skyldes selvsagt at det er så uendelig mye møl og dårlige innlegg å velge blant.  Men det er også svært vanskelig å skulle kåre mine 10 beste innlegg, minst like vanskelig som å kåre mine 10 verste, og det skyldes selvsagt at det er så få gode innlegg å velge blant.  Det er nok høyst tvilsomt om det i det hele tatt kan finnes opp mot 10 gode innlegg i det hele tatt, og da må man nesten bare lete blant det verste mølet og plukke det beste av det verste!  Men det går an det også.  Og jeg har klart det, utrolig nok, å trylle frem 10 innlegg fra alt mølet som jeg da vil kåre til mine 10 beste innlegg.  Og de kommer her.  Les de gjerne en gang til ved å klikke på de.  God fornøyelse!

10. plass:  “Knut Berg, Johnny Rotten, bloggeren Allan og samfunnet rundt”

Et innlegg uten så mye fjas.  Faktisk et forsøk på å lage et bittelitt seriøst innlegg, et lite samfunnsfaglig innlegg for å få frem i hvilken grad man kan se at trekk fra kunst-og kulturformer kan ses i sammenheng med utviklingen i samfunnet og den tid den aktuelle kunst-og kulturformen oppstår i.  Ja, ja, sånn går nå dagene.

9. plass:  “Dagsturhytta på Øksfjordfjellet”

Det var en kjempefin dag for en tur til dagsturhytta på Øksfjordfjellet.  Nydelig vær, nydelig utsikt!  Alt lå til rette for et fantastisk bra blogginnlegg med usedvanlig høy visuell, språklig og litterær kvalitet, og det ble det jammen også.  Godt at jeg kom over dette fantastiske innlegget blant alt mølet.

8. plass:  “Hvem er mine helter?”

Hva er en helt?  Er det en fotballspiller som tjener to millioner kroner i timen eller deromkring for å springe rundt på en gresslette etter en ball, er det en rockeartist som lager tøffe sanger og som holder tidenes fest på hotellrommet etter konsertene?  Det er verken den ene eller den andre.  Jeg slår et slag for hverdagsheltene?  De er de ekte heltene!!!

7. plass:  “The day a team died”

Et blogginnlegg om Manchester United måtte selvsagt være med.  Nok et forsøk på et seriøst innlegg!  Dem er det ikke mange av, så greit å krydre topplista litt med noen innlegg der jeg faktiske ikke går inn for å fjase hele tiden.

6. plass:  “Hvis jeg var statsminister”

Jeg var så fornøyd med sammensetningen av den nye regjeringen min, så dette innlegget måtte bare være med på topplista.  Er ikke dette tidenes regjering, så vet ikke jeg!!!

5. plass:  “Det er tid for å gi terningkast til all maten på Rhodos”

Det har vel sjelden vært gjort en grundigere og mer vitenskapelig gjennomgang av maten på et feriested enn dette.  5. plass til maten på Rhodos!!!

4. plass:  “Drømmepåske på Månetoppen”

Det var en slik fin påske, og et eller annet innlegg måtte jeg liksom ha på 4. plass, så da blir det drømmepåsken på Månetoppen.

3. plass:  “Mine aller fineste bilder”

Mye vakkert, noe lekkert.  Et ganske bra blogginnlegg, sånn visuelt sett!!

2. plass:  “Hvis det er dette folket vil ha, så er det dette folket skal få”

Jeg var lenge veldig i tvil om dette innlegget burde være høyt oppe på topplista over mine beste innlegg, eller på topplista over det verste mølet.  Innlegget havnet her, på 2. plass!  Ikke verst!

1. plass:  “Sjekk topplista til blogg.no”

Et minneverdig blogginnlegg med et sjeldent bra innhold!  En verdig vinner!!!

Da vil jeg bare få gratulere meg selv med 10 fantastisk gode innlegg, og tusen takk for det!!!  Jeg har nå kåret det verste mølet og mine beste innlegg, som vorspiel til det som skjer i morgen, da det er på dagen nøyaktig ett år siden allansverden så dagens lys.  Alt klart for stort jubileums-innlegg i morgen altså, og da skal jeg virkelig hylle meg selv etter et begivenhetsrikt første år som prominent toppblogger:)  Gled dere til den store morgendagen:)

Håper dere alle får en fin dag!  Hyggelig at du besøker bloggen min!

Her kan du forresten melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

KALLE//NEPTUN//KARA//HENNY//DAYTON//HENNY

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg