Mine aller fineste bilder!!!

Reklame | Gymgrossisten og Bubbleroom

Gorilla Wear//Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal jeg ha en kåring, av et eller annet.  Jeg skal rangere noe, og kåre en vinner.  Det skal handle om bilder, mine aller beste bilder, det vil si de fineste bildene jeg har som jeg har fotografert med kamera, mobil eller hva det nå måtte være.  Gjør dere klar for å se vakre bilder, vakker natur, et vakkert menneske kanskje, vakre andre ting.  Her følger mine ti flotteste bilder:)

10. plass går til dette vakre utsiktsbildet.  At Norge er et vakkert land, er det ingen tvil om.  Har du lyst til å se flere bilder fra turer i skog og mark, kan du klikke her.

9. plass går til dette mørketidsbildet tatt oppe fra Målselv Fjellandsby.  Lyset er så fint i mørketida oppe i nord.  Klikk her for å se oversikt over blogginnlegg om livet oppe på Månetoppen i Målselv Fjellandsby.

8. plass går til dette bildet av bloggerbarn i lek med ball på en eller annen ferietur med bobilen Bob.  Her kan du se oversikt over alle mine blogginnlegg om våre turer med bobilen Bob.

7. plass:  Hurtigruta på vei inn til Øksfjord.  Fantastisk utsikt der oppe på Øksfjordfjellet.  Klikk her for å lese blogginnlegg om tur opp til dagsturhytta på Øksfjordfjellet.

6. plass:  Picasso Kristensen titter ut av vinduet oppe i Penthouse Månetoppen 38d.  Jeg får litt påskerfornemmelser når jeg ser dette bildet – her kan du se blogginnlegg om påske, eller kanskje får du heller lyst til å lese blogginnlegg om Picasso Kristensen eller Felix Askeladden, og i så tilfelle må du ikke klikke her men der.  Men hvis du bare synes bildet er fint, men ikke har lyst til å klikke verken her eller der, så går det også bra:)

5. plass:  Bilder av menneskekroppen kan være vakre, spesielt hvis det er vakre menneskekropper.  Og det er det jo på dette flotte bildet av bloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Klikk her for å lese blogginnlegg om klær og mote.

4. plass:  Vow!  For et vakkert vinterbilde.  Klikk her for å lese blogginnlegg som omhandler vinter og snø.

3. plass:  Solnedgang et eller annet sted i vår vakre verden.  Vil du vite hvor?  Klikk her for å se blogginnlegg om de fineste stellplatzene for bobil.

2. plass:  Der var han igjen, bloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Her er han visst i syden et eller annet sted.  Dette er et veldig fint bilde, og vi ser alle hva det er som gjør at bildet blir så fint.  Klikk her for å lese blogginnlegg som handler om ting som kan skje i syden.

1.plass går til dette vakre bildet av topplista til blogg.no en av de siste dagene av august måned.  Det er ingen tvil om at bildet er fint, veldig veldig fint.  Det er mitt aller fineste bilde, et fotografisk mesterverk.  Klikk her for å lese mer om dette bildet.

Jammen var det mange fine bilder i allansverden i dag, det ene finere enn det andre.  Når man tror at bildene kan ikke bli vakrere, så blir de nettopp akkurat det, bare vakrere og vakrere, inntil det kulminerer med det nydelige bildet på førsteplassen, og bildet på andreplassen er jo også umåtelig vakkert det også.

Ha en fin dag alle sammen.  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les blogginnlegg om kåringer, rangeringer og tester:  https://allansverden.no/page-19/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

 

Happy Holly//Bubbleroom Occasion//Happy Holly//Chiara Forthi//Happy Holly//Bubbleroom Care

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg