Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL
Det er tid for nachos i allansverden!!! For de av dere som ikke helt hva nachos er for noe slags rart, så er nachos harde tortillachips, det vil si harde og tynne maisbrød av latinamerikansk type, skåret i biter. Og disse nachosene kan vi anvende som tillegg til taco, men de kan også stå for seg selv og fungere som en egen matrett, og det er denne matretten det skal handle om i allansverden i dag.
Når vi skal ha nachos som matrett, trenger vi tortillachips selvsagt, og vi trenger også taco-eller nachos-krydder, vi trenger ost, gjerne to typer av ost, vi trenger mais og vi trenger kjøttdeig eller karbonadedeig. Det siste går for det samme.
Jeg starter med å legge nachosene på et stekebrett. Husk bakepapir under. Man kan også bruke en ildfast form istedenfor stekebrett.
Stek så kjøttdeigen – stekes til den er ferdig.
Bland krydderblandingen inn i kjøttet og legg hele greia oppå nachosen.
Ha på revet ost, gjerne to ulike typer av ost. Glem ikke maisen. En stor boks, eller to mindre bokser mais burde vært nok. Maisen fordeles utover på hele stekebrettet.
Fyll på med ost, gjerne to ulike typer.
Sett i ovnen, og der kan den få stå til den er ferdig, men ikke lenger heller. Tar ca. 10 minutter, midt i ovnen, 200 grader.
Ferdig nachos! Helt perfekt!! Enkelt og godt. Et festmåltid i vente:)
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Les blogginnlegg med middagstips: https://allansverden.no/page/?pagelayer-live=1
Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne: https://allansverden.no/page-6/
Min hjemmeside: https://allansverden.no/
Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:
verdens jævligste grønnsakssuppe
dagens middagstips: “Southern dogs”
Verdens beste hjemmelagde hamburgere
Celines vidunderlige belgiske vafler
Hurra for den store vaffeldagen!
Helstekt hjortefilet med tilbehør
Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme
Slik lager du verdens beste lasagne
Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska
Nam nam – ser veldig godt ut så jeg må nok prøve denne også 🙂
Gjennom ca 20 år har jeg laget nachos-rett på fredager, men en litt annen variant.
Jeg bruker ildfast form med et tynt lag med nachos i bunn, strør på hakket løk, smårett bacon, chili-krydder og ost, gjentar dette slik at det blir 3 lag av alle ingredientsene. Lar den stå ca 12 -14 min i stekeovn, ca 200 C. Herlig “finger-TV-mat” 🙂
Men neste fredag skal jeg nok prøve din variant – takk for tips !
Takk for tips. Den varianten så kjempegod ut. Den skal jeg prøve:)