Hva spiser en blogger til frokost en vanlig ukedag?

Reklame | Gymgrossisten og Arket

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Det er blitt fredag. Jeg avspaserer i dag etter at jeg måtte jobbe overtid på onsdag. Det er en flott fredag, mye bedre enn en onsdag kveld på jobb! I dag er dagen da det skal det avsløres, det som mange sikkert har lurt på, lenge.  Hva spiser en blogger til frokost på en vanlig ukedag?  Og da tenker jeg på en helt vanlig hverdag, kan være en tirsdag, en onsdag, eller en torsdag, om så en fredag, ja, til og med en mandag, utenom ferie, og tider på året da det ikke skjer utenomdetvanlige ting, altså hva en blogger spiser til frokost på en helt vanlig ordinær dag.

Jeg kan avsløre at det er sjelden jeg spiser kanape til frokost og drikker champagne.  Ja, for å være helt ærlig, så skal jeg innrømme at jeg har aldri spist en kanape til frokost, ej, heller til lunsj, middag eller kveldsmat.  For å være helt ærlig, så er det såvidt jeg vet hva en kanape er, men etter å ha googlet det, ser jeg at det er fingermat, og det har jeg vel sikkert spist.  Jeg har vel om ikke annet spist potetgull, og da spiser jeg med fingrene – bruker ikke gaffel eller spisepinner eller skje eller pølseklype eller annet.  Champagne vet jeg derimot hva er.  Men det er sjelden jeg drikker champagne til frokost på en helt vanlig ukedag.  Jeg må kjøre bil for å komme meg på jobb, og da funker det ikke med champagne til frokost.  Hadde jeg hatt kortere vei til jobben, slik at jeg kunne ha gått, ville det jo selvsagt ha kunnet stilt seg annerledes:)

Så hva spiser så en blogger som har vært nr. 9 på topplista til blogg.no på en helt vanlig ukedag?  Min personlige favoritt er brødskive med brunost og bringebærsyltetøy.  Enkelt og godt, men kanskje en litt rar kombinasjon, men det er veldig godt.

Jeg hadde utrolig lite å blogge om i dag egentlig, så da tenkte jeg at kunne fortelle litt mer inngående hvordan jeg lager en slik brødskive med brunost og bringebærsyltetøy.  Det er egentlig ganske enkelt…

Smør syltetøy på brødskiva…

Legg på skiver med brunost over.

Voila…..klart for frokost:)

Anbefaler brødskive med brunost og bringebærsyltetøy til frokost.  Jeg skal innrømme at jeg gjerne bruker misværost istedenfor gudbrandsdalost.  Misværosten er litt dyrere, og siden jeg tross alt har vært på 9. plass på denne topplista til blogg.no liker jeg jo å heve meg litt over dere andre vanlige, ordinære folk og røvere og bloggere, så da foretrekker jeg misværosten;)  Akkurat i dag var det fritt for den i kjøleskapet, så da ble det gudbrandsdalost, og jammen ble det et blogginnlegg av dette også, faktisk et ganske langt et med mange bokstaver og ord, bilder til og med.  Det er jammen ikke noe problem å blogge selv om man har absolutt ingenting å blogge om.  Husk på å klikke innom all den flotte reklamen.  Da får jeg penger slik at jeg får råd til å kjøpe misværost:)  Ha en fin dag!

Klikk på linken under og last ned skrittellerappen “Stepler”.  Da tjener du poeng når du beveger deg og går, og disse poengene kan byttes mot produkter og tjenester som ligger i stepler-markedsplassen fra for eksempel Bubbleroom, Jollyroom og mange flere.

https://steplerapp.page.link/vip

Arket//Arket//Arket//Arket//Arket//Arket

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg