Reklame | Gymgrossisten og Indiska
Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL
Det er torsdag, det er høstferie og livet leker:) Det er en fin morgen, en kjempefin høstmorgen! Det er fint å starte dagen med litt frokost. Du lurer kanskje på hva en slik prominent blogger som meg spiser til frokost. Ja, her kan du se hva jeg ofte spiser en helt vanlig ukedag til frokost, og her kan du se hva jeg gjerne spiser på en lørdagsmorgen, og i dag skal jeg fortelle hva jeg spiser på en torsdagsmorgen når jeg har høstferie. Og på en torsdag i høstferien spiser jeg…..trommehvirvel…..trommehvirvel….ikke kanapeer med champagne til…..jeg spiser derimot banan-granola. Og det er så godt at jeg tenkte jeg ville dele med dere hvordan jeg lager banan-granola, hvis andre skulle få lyst til å gjøre som bloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og spise banangranola til frokost.
For å lage banangranola trenger du en banan, 50 g sukrinsirup gold, 2 ss smelta ekstra Virgin kokosolje, 1 ts kanel og en klype maldonsalt. Miks hele greia med en stavmikser hvis du har, hvis ikke har, har du kanskje et lite problem, men kanskje du kan låne en stavmikser hos naboen hvis du ikke har stavmikser selv. Ta så 150 gram havregryn og vend inn i dette du har kjørt gjennom stavmikseren. Og vend også inn 50 gram hakkede mandler og 50 gram hvalnøtter. Fordel så dette griseriet utover et stekebrett med bakepapir, sett hele greia inn i en stekeovn der på midten et sted og stek hele greia på 150 grader varmluft i 30 minutter. Lurt å røre litt oppi underveis.
Under ser du forresten ingrediensene du trenger.
Åj, der var det visst to bananer ser jeg på bildet jeg tok!!!! Det kan være at jeg doblet oppskrifta da jeg lagde dette for litt siden. Jeg vet ikke om jeg husker helt, jo, jeg doblet sikkert oppskrifta for å få litt ekstra masse banan-granola. Jeg må ha vært ganske så sulten:) Husk å ta skallet av banene før du har dem oppi denne bollen:) Det er noe sånn kanel og kokosolje og kanel også der oppi. Det ser skikkelig delikat ut:)
Kjør i gang stavmikseren.
Oppi med havregryn…
Finhakk mandler og hvalnøtter
Vend inn havregryn, mandler og hvalnøtter…
For noe griseri!!! Men det smaker veldig godt når det er ferdig:) Fordel det enda mer utover enn på bildet.
Og etter en halvtime i stekeovnen ser det slik ut. Smuldre opp og ha oppi en skål med vaniljeyoghurt. Kjempegodt:)
Ha en fin dag alle sammen! Hyggelig at du er innom bloggen min. Velkommen tilbake en annen gang:)
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Les matrelaterte blogginnlegg: https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1
Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne: https://allansverden.no/page-6/
Min hjemmeside: https://allansverden.no/
Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:
verdens jævligste grønnsakssuppe
dagens middagstips: “Southern dogs”
Verdens beste hjemmelagde hamburgere
Celines vidunderlige belgiske vafler
Hurra for den store vaffeldagen!
Helstekt hjortefilet med tilbehør
Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme
Slik lager du verdens beste lasagne
Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska//Indiska