Slik lager du verdens beste lasagne!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om lasagne i allansverden.  Det er jo en pastarett som vel kommer fra Italia, og den smaker veldig godt, og helt fantastisk godt hvis man får smake på verdens beste lasagne.  Og det er det jeg skal vise dere i dag, altså hvordan man kan lage verdens beste lasagne.  Det som skiller en god lasagne fra verdens beste lasagne er at sistnevnte har mye forskjellige saker og ting oppe sausen og slikt, som gjør at smaken blir ekstra.  Men hvordan lager man så denne verdens beste lasagne?  Følg med, og scrolle deg nedover så skal jeg vise dere:)

Start med å hakke litt løk.

Fres olje og løk i en kasserolle.

Kutt gulrøtter og ha oppe i kasserollen i lag med løken.  Kok til det hele blir mykt.

Oppi med tomatpure.

Litt salt og sukker må til:)

Oppi med to bokser hakkede tomater.

Mye rart skal oppi denne kasserollen, oppi med 1 ss rødvinseddik.

Oppi med litt oksekraft – kokes en time.

Og mens kasserollen med alt dette rare oppi står og koker sånn forsiktig, kan vi fortsette med å steike kjøttdeig, sånn cirka ett kilo kanskje,

Når kjøttet er ferdig stekt, har vi det over i kasserollen med sausen noen minutter før sausen har kokt en time.

Ha krydder oppi sausen.  Vi prøver med litt chillikrydder.

En blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har selvsagt en imponerende samling med krydder.  Jeg tenkte jeg burde vise dere den ettersom det helt sikkert er av stor allmenn interesse for vanlige, ordinære mennesker å se hva slags krydder en prominent blogger har i krydderavdelinga si.  Jammen var ikke Kokkejævelen der også!!!

Nå går vi gang med å lage ostesaus.  Smelt smør og ha i mel.

Spe på med melk.

Krydre med salt og pepper og muskatnøtt!!!

Oppi med 1 ss dijon-sennep!

Ha opp i en pakke revet parmasan.

Finn frem en ildfast form.  Legg lagvis med ostesaus, lasagne og kjøttsaus blandet med kjøttdeig.

Lasagnen stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Server gjerne med salat og hvitøksbaguetter.  Snadder!!!

Velbekomme!  Prøv gjerne å lage verdens beste lasagne du også:)

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les andre blogginnlegg med middagstips:  https://allansverden.no/page/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:

lillelørdagsgrøt

royal icing

sylterull

pepperkakemuffins

waldorfsalat

flatbrødmølje

chocolate crinkle cookies

pepperkake-is

kokebøkenes 10 på topp

verdens jævligste grønnsakssuppe

madelens koppkake

dagens middagstips:  “Southern dogs”

Verdens beste hjemmelagde hamburgere

Fantastisk frokost-toast

Celines vidunderlige belgiske vafler

Svensk kladdkake

Nydelige nanbrød

Konemors kanelsnurrer

Trøffelkake ala Aunegården

Månetoppen-kylling

Hurra for den store vaffeldagen!

Helstekt hjortefilet med tilbehør

Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme

Verdens beste rødvinssaus

Smoothie bowl in a coconut

Ølhøne

Celines filadelfia-nudler

Sveler

Deilig bålpannesnacks

Sjokoladesmoothie bowl

Maten på Rhodos

Pikekyss

Laks i form

American pancakes

Praktfull pavlova

 

London Grace//essence//MAC Cosmetics//Clarins

 

1 kommentar
    1. Bruker du seriøst ekstra lett melk i en lasagne – som smaker rent vann? Og eneste krydderet i tomatsausen er chilikrydder ? Da tror jeg nesten en Toro lasagne laget på rent vann smaker bedre.

      Ps: Tror du har brukt opp begrepet «verdens beste» nå , altså.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg