Reklame | Netthandelen No og Gymgrossisten
ICANIWILL//GASP//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL
I dag skal jeg vise dere hvordan dere lager tsatsiki. Det er jo en god dressing som man kan bruke til litt av hvert, og tsatsikien er veldig populær i Hellas og Tyrkia, og fint er det jo at både grekere og tyrkere kan være enige om tsatsikien, for ellers har de vært en god del uvenner Hellas og Tyrkia, men da er det jo godt at de kan enes om noe, altså at tsatsiki er en god dressing som kan brukes til litt forskjellig mat.
Det er enkelt å lage tsatsiki. Vi trenger sånn ca. en og halv agurk, litt salt, 2 hvitløksbåter, 3 desiliter gresk yoghurt og bittelitt pepper. Start med å rive agurk på råkosthjernet og dryss på salt. La så dette trekke i ca. 10 minutter og press så ut vannet. Bland så sammen agurk med finhakket hvitlløk og gresk yoghurt. Smak til med pepper:)
Herlig med tsatsiki! Kan brukes til mye forskjellig mat, og setter en litt ekstra spiss på måltidet når man har tsatsiki med som tilbehør. Jeg nevnte at tsatsiki er mye brukt i Hellas, og hvis du klikker her, kan du lese mer om maten i Hellas og på Rhodos, mange gode matretter med tsatsiki, og mange gode uten;)
Ha en fin dag alle sammen! Hyggelig at du er innom bloggen min. Velkommen tilbake en annen gang:)
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Les matrelaterte blogginnlegg: https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1
Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne: https://allansverden.no/page-6/
Min hjemmeside: https://allansverden.no/
Se også flere matoppskrifter og matrelaterte innlegg under:
verdens jævligste grønnsakssuppe
dagens middagstips: “Southern dogs”
Verdens beste hjemmelagde hamburgere
Celines vidunderlige belgiske vafler
Hurra for den store vaffeldagen!
Helstekt hjortefilet med tilbehør
Røykalaks på lonpe med eplekompott og rømme
Slik lager du verdens beste lasagne