Det er en sorgens dag for Rhodos og den stolte greske nasjon!

Reklame | Gymgrossisten og Netthandelen NO

ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//GASP

I dag er en sorgens dag for Rhodos og Hellas forøvrig, en virkelig umåtelig trist dag.  Allan Kristensen, bloggeren som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har reist hjem fra ferie på Rhodos.  All good things must come to an end!  Sånn er det, dessverre.  Det har selvsagt vært stort for det stolte øyriket å ha en slik prominent blogger på besøk, men nå som bloggeren har reist hjem, må grekerne igjen ta til takke med sine fordums helter fra antikken, Sokrates, Platon, Aristoteles, Hippokrates, Pythagoras, Demokrit og resten av gjengen med disse rare navnene.  Det må jo nesten bare gå bra for grekerne selv om bloggeren ikke lenger er her, og det vil det nok, og de kan i alle fall trøste seg med at de jo kan følge bloggen til denne prominente bloggeren.

Bloggeren himself med familie har hatt flotte dager på Rhodos.  Vi har kost oss med bading, utflukter, trening, avslapning, god mat og alt som hører til en sydenferie.  Rhodos er ei flott ferieøy.

Vi skulle jo egentlig ha reist til Tyrkia, men SAS-streiken satte en stopper for det, og det kan du lese mer om her, men vi fikk jo pengene tilbake for det vi hadde betalt inn for den kansellerte ferieturen, så vi satte oss ned i all fart og fant en tur til Rhodos med Norwegian og et hotell på booking.com.  Det var vel ikke så mange hoteller igjen da vi skule bestille, og det som var igjen, var vel det som folk ikke ville ha og hadde bestilt før, eller så var det slike ekstreme luksushoteller til vanvittige priser som vel de færreste vil ta seg råd til for å være noen dager på ferie.  Så vi havnet på Maritime Apart Hotel i Kremasti litt i underkant av en mil utenfor Rhodos by.  Ikke noe luksushotell, men helt greit til den prisen vi betalte, og så var det basseng og grei avstand til det meste av det man trenger.

Det ble altså ikke Tyrkia og Alanya i sommer altså, men Hellas, men det er også en del fordeler med Hellas kontra Tyrkia som ferieland…

Som mobiltelefonkunde hos Telia og sikkert mange andre mobilperatører betaler vi ikke noe mer for mobildata i Hellas enn om vi skulle vært hjemme, men svindyrt om vi skulle brukt mobildata i Tyrkia. Og det er jo helt perfekt, rett og slett gull for en blogger som jo må være på nett innimellom at det ikke koster skjorta for å komme seg ut på det store vide internett.  En annen bra ting med Rhodos er butikkene, og jeg synes det er veldig enkelt og greit at det er fastsatte priser på ting og tang på butikker, store og små, og det er deilig og befriende i forhold til all den prutinga som jeg har erfart er i Tyrkia, hvor det blir litt slitsomt med shopping når man skal diskutere og prute og kverrulere om nesten enhver liten karamell man skal kjøpe.  Men det aller viktigste fortrinnet Hellas har i forhold til Tyrkia er dog likevel noe helt annet.  Ja, det er selvsagt det at man kan få egg og bacon til frokost i Hellas.  Det er dårlig med bacon i Tyrkia, de har ikke helt sansen for grisen der borte!  Men sånn sett er også Tyrkia et flott ferieland.  Nydelige steder, strender og flotte mennesker:)

Det har vært flotte dager på Rhodos ja. Mye god mat på restaurantene, og det kan du lese mer om her. Hvis du en gang skal til Rhodos anbefaler jeg en utflukt til korset på Filerimos. Kjempefin fottur. Klikk her for å lese om min tur opp til korset på Filerimos. Og er man på Rhodos, må man jo besøke selve Rhodos by og gamlebyen.  Her kan du lese om en bloggers utflukt til gamlebyen i Rhodos.

Alt i alt en kjempefin ferie på Rhodos. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.  Takk forresten for at du er innom bloggen min;)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere innlegg om ferie på Rhodos:

Ingen Tyrkia-ferie!  Hvor reiser da en blogger på ferie?

Livet på Rhodos

Hvordan er maten på Rhodos?

Hvis det er dette folket vil ha, så er det dette folket skal få!!!

Bilder fra en bloggers dag på Rhodos

Er Allan blitt splitter pine gal?

Opp til korset på Filerimos

Utflukt til Rhodos by

En bloggers anmeldelser av spisesteder på Rhodos

5

MAC//MAC//MAC//MAC

2 kommentarer
  1. Om du bruker Talk more , er det samme priser i Tyrkia , som i Norge . Og bacon , det får du også i Tyrkia 😊 Butikk pruting er opp til deg selv, betal det de forlanger, eller prut 😂 Jeg har selv vert mange ganger i Rhodos , fint sted , men tyrkerne er mye blidere og veldig hjelpsomme .

  2. Takk for tips med talkmore. Jeg tror vi bruker telia og er nok derfor det blir så dyrt i tyrkia. Ja, tyrkerne er veldig blide og hjelpsomme. Det er flott å være på ferie i Tyrkia også:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg