Hvem vil ha kalender?

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

GASP//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

I et blogginnlegg for noen dager siden prøvde jeg å gi folket det folket vil ha, og det kan du jo lese mer om her.  Det omtalte innlegget hadde høyere besøkstall enn jeg har hatt på aldri så lenge, og jeg fikk flere kommentarer som alle pekte i retning av en ting.  Folket likte det de fikk!!!  Og det folket fikk var jo vakre bilder:)  Ja, en bloggleser ble faktisk helt svett og overveldet av bildene at han holdt på å falle ned fra stolen han satt på.  Når slikt skjer, når folket liker det de får, er det vel bare på sin plass at jeg spør folket om følgende:  Vil dere ha mer?  Det må dere tenke på, for nå kommer jeg til å gå ut med et fantastisk tilbud til dere alle?

Dere kan nå sikre dere en kalender for 2023 med slike bilder som på det allerede omtalte innlegget.  Jeg vil da bruke noen av de bildene som allerede er vist frem, men kanskje også andre som ikke er vist frem, av ulike årsaker, og så lager jeg en lekker, eksklusiv kalender av hele greia.  Det vil helt sikkert bli en flott kalender.  En kan følge med på tiden samtidig som en får masse spennende å kikke på:)

Ta kontakt hvis du har lyst på kalender, 90975185/[email protected].  Pris pr. kalender er kr. 200.  Bestiller du 5 kalendere, får du en gratis, og betaler da kun kr. 800.  Kjøper du 10, betaler du kun for 8.  For et tilbud og et kupp!!! Julegavetips?  Tida går raskt mot jul, og før vi vet ordet av det kommer nissen igjen;)  Er ikke dette den perfekte julegaven til noen og enhver:)  Vær ute i god tid med bestilling slik at jeg vet hvor mange kalendere jeg skal lage!

Hyggelig at du er innom bloggen min for å bestille kalender:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Braun//Remington//Kevin Murphy//Sebastian Professional

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg