Hvilke skjønnhetsprodukter trenger mannen?

Reklame | Lyko

I dag er det onsdag.  Jeg skal ikke spise lillelørdagsgrøt til middag i dag.  Jeg er søkkelei av den lillelørdagsgrøten, som jeg har sagt et eller annet om de fleste onsdager i måned etter måned på bloggen min.  Det blir noe annet til middag i dag, jeg vet ikke hva, men det blir ikke lillelørdagsgrøt, et eller annet annet!!!

Det er fint å leve sunt og trene.  Jeg er flink å leve og sunt og trene i allansverden!  Jeg er imponert over meg selv, i allansverden!  En vakker herremann kan av og til trenge et skjønnhetsprodukt eller flere, for å holde skjønnheten ved like.  Det gjelder også for en blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no.  Men hvilke skjønnhetsprodukter trenger egentlig mannen?  Jeg skal se litt nærmere på det på bloggen min i dag.  Følg godt med alle herremenn der ute, spesielt dere som føler dere kunne kunne trenge litt vedlikehold eller oppgradering av egen skjønnhet:)

En god ansiktskrem er fint å bruke for å holde huden fuktig og fin.  Grå hår er noe dritt!  Men også her finnes løsninger, en buff for eksempel:)

Jeg vil gjerne anbefale en god krem dere kan smøre inn i ansiktet.  Denne som dere kjøpt fra nettbutikken lyko er en av mine favoritter:

“SYNCHRO SKIN SELF-FRESHING TINT”, en vektløs fuktighetsgivende, tonet dagkrem som blir ett med huden din. Gir en lett dekning, jevner ut hudteksturen og gir en frisk, naturlig usminket finish som varer hele dagen. Fuktighet i 24 timer” (fra Lyko.no).

Shiseido

Denne ansiktskremen bør alle skaffe seg. Den gir jo en fin lett dekning og jevner ut hudteksturen, og det er jo bare helt flott!  Og det som er enda bedre og mer fascinerende er at den er vektløs, som det står i omtalen.  Det er nesten helt ubegripelig fascisnerende.  Det må dere bare prøve.  Hva skjer når dere smører dere inn med en vektløs ansiktskrem?  Det bør dere faktisk finne ut av selv.  Klikk på bildet over, følg linken og bestill, gjerne flere:)

Det er lurt å ta vare på huden.  Hvis man aldri bruker ansiktskrem, men bare lar ting skure, kan man lett få et trøtt, slitent og bekymret ansikt.  Det tar seg ikke så bra ut, spesielt ikke hvis man er blogger og har vært nr. 8 på topplista til blogg.no.

Det er viktig med shampo, og balsam!  Man bør bruke begge deler når man vasker håret.  Under er mine favoritter når det gjelder hårpleieprodukter:

“OGX Kukuí Oil Shampoo bevarer fuktigheten i håret. Shampooen demper frizz, beskytter håret mot fuktighet utenfra, og etterlater håret silkemykt!  385 mlOGX Kukuí Oil balsam pleier og bevarer fuktigheten i håret.” (fra Lyko.no).

Ogx

Klikk på bildelinkene over og bestill deg et par supre hårpleieprodukter.  Merk deg at at shampoen demper frizz, og det er vel helt sikkert veldig bra for oss alle, hva nå det måtte bety.

En siste ting!  Når konemor begynner å hinte at en blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har begynt å få grå hår, er det på tide å gjøre noe.  Man bør ta grep!  Man bør omgående få bestilt en time hos optiker for konemor slik at hun kan få sjekket fargesynet sitt og således få dette fikset, eller i alle fall bekreftet at ikke alt er som det skal være med fargesynet!

Skulle man likevel ha lyst på en litt sprekere hårfarge en stund, kan man gå for en slik greie som på bildet under.  Dette er:

“Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien.” (fra Lyko.no).

Manic Panic

Hårfarging er kult, spesielt en slik som denne over, som  jo “glows under black light”.  Må være fin å bruke i mørketida spesielt!  Bare klikk på bildet over, følg linken og kjør igang bestilling!  Flotte greie for en sprek herremann!  Jeg anbefaler, selv om jeg aldri har prøvd selv, men jeg får jo prosenter og penger hvis noen kjøper fra de reklamelinkene jeg legger ut, så jeg anbefaler derfor alt mulig rart hva nå enn det måtte være:)

Skjønnhetsproduktene jeg har anbefalt i dag kommer alle fra Lyko.no.  Hvis noen vil ha tips om enda flere skjønnhetsprodukter, har jeg tidligere anbefalt flotte ansiktsmasker fra blivakker.no.  Klikk her for å se innlegget om ansiktsmasker.  Også i dette sistnevnte innlegget kan en klikke på bilder av det en har lyst på, følge linken og bestille.  Enklere kan det jo nesten ikke være, for dere å bestille, og for meg, å tjene penger.  Håper alle får en fin dag, og lykke til med skjønnheten og utseendet alle dere herremenn der ute:)

Obs:  Under følger enda flere lekre saker og ting fra Lyko.no.  Klikk og kjøp:)

Biolage//Ida Warg//Sensai//Kokie Cosmetics//Babor

PS:  Meld deg gjerne inn i facebook-gruppa til allansverden, og bli med allansverden opp til toppen av topplista til blogg.no  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg