Hvilken dag er det i dag????

Reklame | Lindex, Tanrevel og Elskling.no

Det er fint å starte en ny dag med en liten trall, i alle fall i dag…..tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det mandag?  Nei!!!!  Tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det tirsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det onsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det torsdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det fredag?  Nei!!!!  Tralala…hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det lørdag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det søndag?  Nei!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det blåmandag?  Nei, så laaangt derifra.  Det er sånn til de grader ikke noen jæv&% blåmandag!!!!!!  Hvilken dag er det i dag?  Hvilken dag er det i dag? Er det gladmandag?  Ja, det er akkurat det det er!  Det er gladmandag i dag!!!  Og det er sånn til de grader gladmandag!!!!!

Jeg sier som Petter Stordalen sier det i dag!  Endelig mandag!!  For mandag er for Petter Stordalen starten på en ny uke, med nye muligheter for å tjene seg enda mer søkke rik enn det han allerede er, i den grad det er mulig.  Men jeg sier altså også også “endelig mandag” i dag, for jeg har jo ferie, jeg er på ferie i syden, og her i sydenlandet er det gladmandag hver mandag, eller det er glad-dag hver eneste dag, for her lever vi et luksusliv i sus og dus, en prominent toppblogger verdig.  Det er sol og varmt og fint vær og deilig og fine omgivelser og livet leker, og at er så fjernt fra en sedvanlig blåmandag for eksempel i oktober da man gjør seg klar for å dra på den jæv&% jobben og en uendelig lang arbeidsuke venter, og det er på sin plass å klage og syte og surke over det som venter en stakkars arbeidsmaur.  Men ingen klaging og syting og surking og uffing i dag.  For i dag er gladmandag, og det er gladmandag i Alanya i Tyrkia, og da er det gladmandag med stor G, for å si det mildt.

For vi har det veldig bra her på ferie i Alanya.  Dagen starter en eller en annen gang på formiddagen med god frokost.  Så er det bading og trening utover dagen, lunsj inntas et eller annet sted, det blir mer bading og gøy og kanskje litt trening, kanskje blir det en utflukt et sted, og mot kvelden går man etterhvert inn og dusjer og gjør seg klar for å gå ut og spise om kvelden.

Det er forresten mange bra spiseplasser i Alanya og mye god mat.  Og det er gøy å prøve ut nye ting….

Helstekt sjøbrasme for eksempel.  “Sea bream”, oversatt av han eller ho google til “sjøbrasme” er en av de fiskene man kan kjøpe ute på restaurant i Alanya, og man kan også få den helstekt med hud og hår og hva mere måtte være, og med tilbehør, som poteter, french fries, salat ogvdressing.  Spennende å prøve.  Og det er sjelden at mat man aldri har smakt før er direkte stygt, og sjøbrasme er helt greit det.  Det smaker fisk, og fisk er godt det, så det er bare å teste ut sjøbrasme hvis du er på en sydenplass og hvis det svømmer sånne fisker rundt omkring der du er, og de serverer det på restaurant.  Egentlig ganske godt.  En god fiskerett!  Så god er den at ødelegger ikke en gladmandag hvis man er i godt humør, uansett av hvilken grunn.  Jeg spiser gjerne sjøbrasme, med hud og hår, og mere til.  Nam nam!!

Jeg skal sikkert spise noe annet i morgen.  Det må ikke nødvendigvis være noe med hud og hår, det kan være noe annet også.  Jeg får se hva morgendagen bringer:)

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Har kona, datter, kjæresten, samboeren eller en av elskerinnene lyst på en stripet genser med rullekrage til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tanrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg