Hurra for bursdagshunden Picasso!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

Shiseido//Remington//Babor//Remington

Hipp hipp hurra for Picasso som fyller 9 år i dag lørdag 23. april.  Bursdagshunden er klar for nok en bursdagsfeiring, med god mat og drikke og hundegodt og menneskegodterier og kanskje litt nachos chips og vannmelon og en ytrefilet og en en entrecote.  Vi gleder oss alle her hjemme til å feire bursdagen til den lille miniatyrvakthunden vår, kuleste hunden i huset vårt i Liveien, forresten også den eneste, men den aller aller beste:)

Vi har hatt mange bursdagsfeiringer for Picasso.  Slik blir det jo automatisk når man fyller 9 år.  Det har vært servert kake!

En miniatyrvakthund må selvsagt ha krone, som seg hør og bør når det er bursdag:)

Greit å pynte seg med slips når man har bursdag!  Da er man klar for å innta et bursdagsbein:)

Fire lys på oppi leverposteien må det være når man fyller fire år.  Og leverposteien er enda mer spennende enn den pakken:)

Når man er blitt fem år, er man gammel nok til å drikke øl på bursdagen sin:)

Pizza med salami & cheese kan man også spise, som alt annet!

Lukter deilig!  Pawsecco!!  Den er fruktig og god, smak av pæredrops, fersken, litt blomster og sitron:)

Herregud for en lykke!  Tenk å få en hel leverpostei-boks i bursdagsgave!  Prøv å ta en velfylt leverpostei-boks fra en bursdagsfeirende miniatyrhund – det blir et helv&&/

Når man har feiret mange bursdager, og spist leverpostei-bokser, drukket øl og pawsecco, og spist pizza, er det alltid en fare for at bunaden til 17. mai kan begynne å bli litt liten, kort og trang, og det har nå dessverre skjedd.  Det er vel en viss sjanse for at det kan bli diett og slanking med hundemat-kuler fremover mot 17. mai!  Man kan bli litt trist bare ved tanken på en slik form for diett!

Men ingen “slankekur” for Picasso i dag.  I dag er det bursdag, og da må det vel bli noe godt til prinsen vår, og det blir vel i alle fall litt leverpostei og hundekake og en liten øl:)  Picasso sier voff voff voff voff voff, og sier han er klar for bursdagsfest!  Han håper dere alle får en fin dag, og ber dere alle om å klikke på reklamen, følge linken som kommer opp og kjøpe dere noe fint, slik at husfar får prosenter og blir rik.  Man bør unne seg noe fint en gang i blant, sier han, og noe godt å spise!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les andre blogginnlegg om Picasso:

Legenden om den store vakthunden Picasso Kristensen

En dag i livet til en hund

Picasso på bobiltur

ICANIWILL//ICANIWILL//GASP//ICANIWILL

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg