Hvilke påskeklær trenger påskemannen?

Reklame | Gymgrossisten og Blivakker

GASP//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL

Det er lørdag, og det er påskeferie, og det er deilig.  Man bør starte lørdagen med et bad når en har tatt påskeferie, det er tross alt laugardagr, altså badedag. Og etter et deilig bad er det tid for påskemannen å finne frem påskeklærne.  Et blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har selvsagt påskegarderoben klar, men hvordan er det med dere andre herremenn?  Har dere påskeklærne klare?  Enhver herremann bør jo ha påskeklær, men hvis det er en herremann der ute et sted som mot formodning ikke har påskeklærne klare, er det ikke for sent.  Da er det bare å følge med på allansverden i dag, for i dag skal jeg se på hvilke påskeklær påskemannen trenger:)  Og da er det bare å sjekke ut dette innlegget og løpe og kjøpe det som trenges til påske etterpå:)

En påskemann trenger ikke så mange påskeklær egentlig.  I brunn og grunn er det påskemannen trenger en gul påskedress, så er hele påsken berget, sånn fra et fashion-perspektiv!  Gul påskedress er rålekkert, i påsken!  Påskedressen kan kombineres med crocs i alle regnbuens farger, så tar hele greia bare helt av.  Vowwwww forrrr en påskemann!!!!!!!

En gul påskedress passer til de fleste av påskens anledninger, og har man en gul påskedress, har man egentlig det man trenger.  Man trenger ikke en slik hatt som på bildet under, selv om det er litt gult i den.

Man trenger heller ikke en sånn hatt som på bildet under her, selv om det er gult i den.  Men det er også mye blått i hatten, og det blir litt vel mye svensk i den hatten, og gudene vet hva man tenkte da man investerte i en slik hatt.  Er vel ikke blant mine stolteste øyeblikk da jeg fant på å kjøpe denne hatten.

En påskemann blir ekstra flott hvis han har en “kvikk lunsj-lue” som på bildet under.  Den kan brukes til alle livets store anledninger:)

En påskegenser bør påskemannen ha, og det er fint om påskegenseren har kyllinger på seg.  Da blir den ekstra “påskete”.  Og så bør påskemannen ha “Afterski-lue” selvsagt.  Man har sikkert ski på beina i løpet av påsken, om så et par minutter bare, og det er nok til å rettferdiggjøre afterski!  Og på “afterski” er det selvsagt kult med “afterski-lue”:)

En gul alpakka-genser kan brukes som påskegenser eller påskejakke.  Kombiner med noen rare solbriller og en stråhatt, og et glass mozell i handa, så er påskemannen klar for det meste!!!

Har herremannen noen av disse plaggene jeg har nevnt i dette innlegget, så er påsken berget for påskemannen.  En blogger som har vært nr. 8 på topplista til blogg.no har selvsagt samtlige av disse plaggene:)  En ting til…påskemannen må selvsagt fikse håret til påske også, og det gjøres enkelt med å klæsje litt sånn av den greia du ser under i i håret, og vips…har påskemannen også fått sexy hair!!!!  Så kan påsken bare komme!  Ha en fin lørdag!

Anbefaler alle herremenn å kjøpe den her greia du ser under.  Bare klikk på bildet, følg lenken og kjøp!  Klæsj litt av den der rare greia i håret og få “sexy hair”.  Jeg har selvsagt testet ut.  Konemor gikk helt av hengslene!

SEXY HAIR

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg