Jeg presenterer årets påskekrim på NRK og TV2!

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skal det handle om påske i allansverden!  Det begynner å nærme seg.  Palmesøndag på søndag allerede, og da tenker jeg at jeg skal gi bloggerfruen og bloggerbarna noen palmeblader som de kan stå der og vifte med når den o store prominente toppbloggeren og skjønnhetsbloggeren og fremtidige bloggkongen som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kommer vandrende ut i stua på morgenen.  Det vil være en fin hyllest til den o store på palmesøndag.  Det er ikke sikkert jeg klarer å finne så mange palmeblader her oppe i Bardu, i alle fall ikke nå i mars, men da kan de vel heller bruke fastelavnsris og stå der og vifte og hylle den fremtidige bloggkongen.  Jeg skal imidlertid ikke komme ridende inn i stua på noe esel.  Det får være grenser.  Men det er mulig jeg går i lag med Picasso Kristensen istedenfor.  Dette vil være en fin start på påsken 2024 i bloggervillaen.  Jeg skulle ville mene det ja:)

20210328_111742

OK!  Det får være nok fjas og selvforherligelse for denne gangen, men det er aldri lett å ikke bli høy på seg selv når man har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og det har i alle fall jeg ikke klart å ikke bli, eller noe sånt.  Men nå over til det som dette blogginnlegget egentlig skulle handle om, og det er påskekrim.  Ingen påske uten påskekrim!  Det hører med, og hvis du har lyst til å få vite litt om hva som går av påskekrim på tv i påsken, er det bare å fortsette å lese dette blogginnlegget, nå som jeg også har gjort meg ferdig med all selvforherligelsen:)  I dagens digitale tidsalder som vi jo lever i kan vi antakelig velge mellom 269 tv-kanaler, minst, meg jeg skal ikke ta for meg alle disse, men heller bare se på hva som går på NRK og TV2 av påskekrim.  Det får holde:)  Jeg starter med krinken…..

«I famnen til ein mordar» (The Sixth Commandment) er krimmen NRK sparker påsken i gang med.  Nynorsk tittel, som kanskje er oversatt fra bokmål til nynorsk av nobelprisvinner Jon Fosse?  Det vet jeg egentlig ikke noe om, men jeg tror det er en riktig nynorsk-oversettelse som Jon Fosse vill vært fornøyd med.  “I famnen til ein mordar” er en kriterrost britisk krim, basert på en sann historie med fæle drap.  Huff da!  Det hele sparkes i gang lørdag 23. mars kl. 2130.

«Shetland» er nok en gang tilbake på NRK, denne gangen med ny detektiv spilt av Ashley Jensen. Det blir litt rart.  Jeg blir muligens å savne han derre Perez-detektiven som jo har pleid å løse drapssakene på Shetland.  Vi får se hvordan det går med ny detektiv.  Det er i alle fall ei dame som har vært borte fra hjemtraktene i mange år som vender tilbake til Shetland på grunn av et sårbart vitne til et gjengdrap.  Huff huff, ikke bra!  Håper det ordner seg til det beste for alle parter:)  “Shetland! sendes på krinken fra mandag 25. mars ca. 21.10.

Men det er enda mer krim på krinken.  «Blue Lights» er en kritikerrost politiserie fra Belfast.  Gjennom flere episoder følger vi tre politibetjenter som alle er nye i jobben, og vi får se hvordan politilivet blir skildret fra innsida i dagens Belfast i Nord-Irland.  Kanskje har de der viktigere ting å foreta seg enn å ligge rundt i buskene med radarkontroll for å prøve å ta oss bilister som av og til kjører bittelittegranne for fort.  “Blue lights” finner vi i appen NRK TV fra 22. mars.

Og enda er det ikke slutt på all krimen.  Har ikke NRK tenkt at vi skal gjøre andre ting enn å se på krim i påsken.  Krimen “Vera” er tilbake, med både tre nye episoder og ny makker, som visstnok er Joe Ashworth fra sesong 5, hvem nå det måtte være.  Ikke aner jeg ettersom jeg ikke har sett på “Vera” før, og jeg har forresten ikke bestemt meg for om jeg skal se på “Vera” nå heller.  Men «Vera» sendes i alle fall på NRK1 fra torsdag 28.3 ca. kl. 21.10, og jeg regner med den også er å finne på denne NRK-appen også.

Men det er ikke bare skumle seriøse påskekrimer.  Krinken varter også opp med litt påskekrim-fjas, for i påsken så kommer Markus Neby med en ny reality, nemlig “Påskekrimlekene”.  Kjente folk konkurrerer i å mestre den tradisjonelle påsken på hytta, hvor de som utfører oppgavene dårlig blir drept på morbid vis.  Du store alpakka!!!  “Påskekrimlekene” har premiere 23. mars.

Så var det barna!  Det blir selvsagt “Superkrim” på NRKsuper i påsken.  Og det er jo gøy for alle å se på “Superkrim” og se om man kan løse krimgåtene.  Ja, det er mye krimgåter, og hvis man heller vi se oppklaringer av bestialske drap og parteringer vi man nok bli skuffet hvis man ser på “Superkrim”.  Men vil løse gåter er det jo gøy.  “Superkrim” består av 10 episoder og det hele smeller i gang 23. mars.

Det var NRK.  Mye spennende påskekrim på NRK i år.  Men det er det også på TV2.

«Agatha Christie: Mord er ingen sak» («Murder is easy» originalt) er basert på Agatha Christies kriminalroman med samme navn.  I serien følger vi den unge og ambisiøse Luke Fitzwilliam, som visstnok ankommer England fra Afrika et sted.  På toget til London møter han den eldre Miss Pinkerton, ei gammel kjerring altså, og får høre at det er en morder løs i den anstendige landsbyen Wychwood-Under-Ashe.  Litt av et navn å velge på den landsbyen ja!  Lokalbefolkningen tror landsbyens mange dødsfall er ulykker, men Miss Pinkerton mistenker noe annet, og tar jeg ikke mye feil, så er hun derre Miss Pinkterton inne på et eller annet.  Det hele sendes lineært TV2 torsdag 28. – fredag 29. mars kl. 2140, hva nå det egentlig måtte betyr.  Vi får vente og se:)

«Dalgliesh» er en britisk krimdramaserie basert på Adam Dalgliesh-romanene av P.D. James.  I serien følger vi etterforsker Dalgliesh og hans kolleger mens de etterforsker mye drap og jævelskap.  “Dalgliesh” er tilgjengelig på TV2 Play og sendes lineært fra mandag 25. mars – onsdag 27. mars kl. 2140.

«Professor T» kan vi også bli kjent med i løpet av påsken.  Jasper Tempest, altså professor T, er en arrogant, uforskammet og lite sympatisk kriminolog ved Cambridge University.  Professoren blir kontaktet av en av sine tidligere elever, politietterforsker Lisa Donckers, når et voldelig overfall viser seg å ha sammenheng med lignende episoder fra flere år tilbake.  Serien er tilgjengeli fra 1. mars på TV2 Play.

«Hidden Assets» var påskekrim på TV2 ifjor, og er nå tilbake med en ny sesong tilgjengelig på TV 2 Play. Denne gangen avdekker et narkotikaraid i Irland diamanter som er tilknyttet en rekke terrorangrep i Belgia.  Etterforsker Emer Berry samarbeider med den belgiske etterforskeren Christian de Jong for å komme til bunns i de sammenhengende sakene.  Og kjenner jeg dem rett så får de ordnet opp slik at rettferdigheten kan skje fyllest.  “Hidden Assets” sesong 2 ligger ute på TV2 Play.

Mye krim å velge mellom.  Jeg skal nok velge meg noe å se på om kveldene i påsken.  Koselig og spennende med krim i påsken.  

Ha en fin dag alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Den o store prominente toppbloggeren og skjønnhetsbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

(Kilde:  https://www.nettavisen.no/paskekrim/paskekrim-2024/nrk/paskekrim-2024-her-er-oversikten-over-arets-paskekrim/f/5-95-1641403)

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Fantastisk påsketilbud!  Få fantastisk påsketilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

Smeg Cooker Dolce & Gabbana:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/3746212

Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana er en del av det siste samarbeidet mellom Smeg og Dolce & Gabbana. Det er en prisbelønt kjøkkenassistent som inngår i den populære retroserien med 50-tallsstil fra Smeg og er laget av støpt aluminium, men med et ergonomisk design. Den polerte bollen i 4,8 liter rustfritt stål dekker de fleste bruksområder og er utstyrt med et håndtak som forenkler plassering og fjerning. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har ti hastigheter, en planetarisk miksefunksjon og sikkerhetsstopp som utløses når motorarmen heves eller ved overbelastning. Den har en innebygd kabelsnelle og gummiføtter som gjør at maskinen står stødig.Sicily is my Love er en fargerik samling basert på retroserien i 50-tallsstil og dekorert med mønstre og motiver inspirert av Sicilia, samt kysten og landskapet i Sør-Italia. Gylne sitroner, sitrusfrukter, fikenkaktus og knallrøde kirsebær innrammet i trekantede motiver, såkalte crocchi, er bare noen av dekorasjonene som er utviklet sammen med sicilianske kunstnere. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har 5 års garanti.  Effekt: 800 W.  Standard tilbehør:  Trådvisp av rustfritt stål, flat mikser av aluminium, deigkrok av aluminium, plastlokk til bolle.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg