Hvor finner man fjellets gull?

Reklame | CURLI, Iviskin og Neatsvor

Fantastiske tilbud i dag: 15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 – bruk rabattkoden AK15.  10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow – bruk rabattkoden Allan10.

I dag skal det handle om fjellets gull i allansverden, og da skal det selvsagt handle om multebær, for multebær er fjellets gull.  Det kommer selvsagt av fargen.  Multer er jo litt sånn gulloransje, slik som gull, og så er det dyrt å kjøpe multer, nesten gullpris for ett kilo molter.  Vi satte kursen mot “hytta” vår oppe i Målselv Fjellandsby i helga som var, for å ha den som utgangspunkt i jakten vår etter multene.  Da er vi litt oppe på fjellet allerede.  Så gjelder det bare å finne litt våtmarksområder, for i utkanten av disse, vokser gjerne multene.  Og så spørs det jo også om multene er modne.  Hvis de er røde og ikke modne, skal man ikke plukke, men vente og håpe at ingen andre plukker.  Man kan faktisk si og skrive både “molter” og “multer”.  Jeg omtaler nok selv bærene som “molter”, med min dialekt, men jeg synes dog det høres litt finere å si “multer”, og siden jeg er blogger og har vært nr. 8 på topplista til blogg.no, så vil jeg i det følgende omtale disse bærene som “multer”.  Jeg tipper de sier “multer” i de litt finere bloggerstrøkene i Oslo, på Frogner, Aker Brygge, Kongsgården, der i området, og da er det derfor multer det handler om i allansverden i dag:)

Visste dere forresten at geitramsen faktisk kan være en liten indikator på når molt……ehhh multene kan være modne?  Jeg visste det i alle fall ikke, men jeg googlet litt “multer” og kom over en geolog som bemerket at når geitramsen får de første kransene, begynner multene å bli plukkeklare.

Jeg fant raskt ut av geitramsen hadde fått kransene sine, og da var det bare å gjøre seg klar for å dra ut og lete etter dette fjellets gull, multene, med u:)

Det var ikke en mørk og stormfull aften!  Det var en kjempefin, solfylt sommerdag, første helga i august:)

Vi gikk og vi gikk etter vår søken etter fjellets gull, opp fjell og ned fjell:)

Dette var ikke multer.  Det var noe annet rart.

Dette var en ganske fin og instagramvennlig plante med noe lilla på.

Den er skikkelig fin, men den er ingen multe.  Vi må jakte videre!!!

Jeg kom plutselig på at jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Jeg tenkte jeg burde ha et bilde av meg selv også i dagens innlegg.  Bloggerfruen har vært flink fotograf:)

Plutselig så var de bare der disse multene.  Jeg fant, jeg fant!!!  Multebær!  Fjellets gull!  Du kan binde meg fast, heise meg opp ned og forberede kinesisk vanntortur, men jeg kommer aldri til å røpe hvor jeg fant multene.  Bind meg fast til en stol og du kan true meg med å sette på reprise av fotballkamper med Liverpool, og jeg kan fortelle deg at multene var der borte på myra rett bortenfor Basecamp Nord oppe i Målselv Fjellandsby:)

Det er kveld over Månetoppen!  Jeg har funnet fjellets gull og er ganske så fornøyd med dagen:)

Hvis man har plukket multer, kan man lage multekrem!  Kjempegod dessert.  Vi pleier å ha multekrem til dessert for eksempel til jul.  Enkelt å lage multekrem.  Bare å blande multer med litt sukker, så piske fløte til krem, og så vende multene inn i den stivpiskede kremen.  Nam, nam!!

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min!  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om Månetoppen og Målselv Fjellandsby:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.  Denne koster til vanlig 3.500 kroner, men  er nå på tilbud til kun 2.490, og med rabattkoden Allan10 som gir ytterligere 10% rabatt, så koster den bare bittelittegranne mer enn et par tusenlapper.  CURLI AeroFlow er den kraftigste hårføneren på markedet og leveres med ny QuickDry ionisk teknologi.  Du kan velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for ditt hår.  CURLI AeroFlow er best i test 2024 hos dinguide.no og bestetester.no.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Husk å bruke rabattkoden Allan10 så du får 10%rabatt.  Les utfyllende artikkel om CURLI AeroFlow i DinGuide:  https://www.dinguide.no/curli-aeroflow-harfoner-best-i-test-2024/

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Ha ren og pen bolig i sommer:)  Og det får du hvis du kjøper robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og lar den ta seg av gulvrengjøringen-og gulvvasken. Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

2 kommentarer

    1. Håper du fant riktig mange multer, slik at du kan fråtse i multekrem på julekvelden. Jeg må nok gjøre som i fjor. Kjøpe frossen multe på Rema. Må jo alltid har multekrem på julekvelden.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg