Min monstergode multekrem

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp Neatsvor her og Iviskin der.  Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro både her og der.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Vil du vite mer om Iviskin IPLG3 kan du klikke 3 her eller der.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.

I dag blir det dessert for alle penga i allansverden!  Jeg skal fortelle dere hvordan dere kan lage en helt aldeles fantastisk god dessert!  For å lage denne deilige delikatessen av en drømmedessert trenger man kremfløte, sukker, vaniljesukker og sist men ikke minst…..man trenger…..trommehvirvel….trommehvirvel…….multer!  Og da skjønner sikkert flere at dagens dessert er ikke karamellpudding eller noe annet rart.  Dagens dessert er selvsagt multekrem, og det jeg skal vise dere er hvordan dere kan lage min monstergode multekrem, med bokstavrim og hele greia:)  Følg godt med:)

Finn frem ingrediensene, altså sukker, kremfløte, vaniljesukker og multer.  Hvis man er prominent toppblogger og vil heve seg litt over folk flest og prøve å overbevise folk om at man faktiske tjener gode penger på denne blogginga, kan man også vise at man har kjøpt svindyr og eksklusiv multesirup som kan kan bruke i tilberedningen av min monstergode multekrem:)  Multekremen blir i alle fall kjempegod både med og uten multesirup!

Begynn med å piske en pakke kremfløte i lag med 4 ss sukker og ts vaniljesukker. 

Nå er det tid for å vise at man er prominent toppblogger – oppi med multesirupen.  Det holder med ca. 4 spiseskjeer av det dyre og eksklusive, eller så heller man bare oppi til man føler det er ok.  

Så er turen kommet til multebærene.  Multebærene kan man vandre rundt på fjellet og plukke om høsten, og det kan du lese mer om her, eller så kan man kjøpe de et eller annet sted.  Ha oppi ca. 500 gram multebær.  Hvis du er kjempeglad i multer, kan du ha oppi mer, og hvis du ikke liker multer, kan du kutte multene og heller lage min monstergode krem, da  ikke med like bra bokstavrim, men dog.      

Bland multebærene godt inn i kremen.

Min monstergode multekrem, med multesirup, bokstavrim og hele pakka!!!

Multekrem kan spises slik den er, men den passer også godt i lag med krumkaker og jønbrød.  Den passer ikke så godt med sjokoladebolle, men sjokoladebollen er veldig god, og det var plass på fatet, så den får være med, så spiser man den først og så etterpå min monstergode multekrem i kombinasjon med krumkake og jønbrød.  Anbefaler alle å prøve min monstergode multekrem, med bokstavrim, og med eller uten multesirup:)

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Neatsvor X600 Pro beveger seg oppå matter, over dørstokker og under sofaen.  Og det blir skinnende rent:)  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Hårfjerneren Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 her eller der.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg