Følge med alle damer – jeg presenterer koreansk kvalitets-kosmetikk:)

Reklame | QKC

Fytterakkern for noen produkter!!  Og det mener jeg i positiv forstand!!  Fytterakkern for noen fantastiske kvalitetsprodukter!!  Nei, jeg tenker ikke på produktene som er tilgjengelig i Liveien5butikken denne dagen, selv om man her også finner fantastiske kvalitetsprodukter.  Jeg tenker derimot på produktene som man finner på QKoreancosmetic.no, Nordens største nettbutikk med koreansk hudpleie av ypperste premium kvalitet, og til fordelaktige priser, og akkurat nå nedsatt med 25%.  Det burde være skikkelig gladtirsdag for alle dere damer i dag.  Ta en kikk på produktene under, klikk dere inn og bestill før det blir utsolgt, for jeg tipper alle damer kommer til å gå fullstendig bananas når de ser all den lekre kosmetikke man finner på QKC.  Wow sier jeg bare, ikke til bildet av skjønnhetsbloggeren som dere ser på bildet her øverst, men til produktene som følger under bildet av den o store prominente skjønnhetsbloggeren himself, altså han som ble kåret til årets mote/skjønnhetsblogger i Gryxen Awards 2023.  Så fikk jeg nevnt det også.  Og i dag presenterer altså jeg, skjønnhetsblogger som jeg er, kvalitets-kosmetikk.  Og siden jeg er skjønnhetsblogger, og moteblogger og sånt, så kan jeg stå inne for at dette er bra saker og ting, som seg hør og bør…..scroll dere nedover da…..og klikk og ta en titt og finn frem visakortet eller vippsen eller hva man nå trenger for å skaffe seg lekre saker og ting…..

20200613_163900

Jeg starter min presentasjon av koreans kosmetikk med denne lekre greia her…..og så følger jeg bare på med enda mer kosmetikk og sånt eller hva det nå er……

Har du uren hud utsatt for kviser? Er huden din sensitiv og du ønsker å forebygge mot urenheter med en skånsom og enkel rutine? Prøv Tetraforce.

Tetraforce er en naturlig hudpleieserie som jobber effektivt mot uren hud og virker helbredende for huden: som navnet også beskriver, serien bruker KRAFTEN fra de fire «Tetra»: Centella asiatica centella ekstrakt, tea tree ekstrakt, grønn te ekstrakt og frisk mynte ekstrakt.

Disse nøye utvalgte naturlige ingrediensene samarbeider for å berolige og lindre hudproblemer som irritasjon, rødhet, akne, nupper og urenheter. Produktene i serien gir en sunn og balansert hud med naturlig glød!

Tetraforce sett passer til alle hudtyper, men spesielt egnet for deg med uren hud.

I serien finner du ytterlige produkter som spot gel behandling, kviseplaster, serum og ansiktsmasker, 7 enkle steg for en renere og sunnere hud. Disse naturlige og innovative produktene hjelper til å styrke hudbarrieren din, gjenoppretter hudens balanse, beroliger inflammasjonen, lindrer og behandler kvisene og forebygger arr. De regulerer talgproduksjonen, bekjemper bakterieinfeksjoner, fremskynder cellefornyelse og lindrer uten å tørke ut huden. Etterlater huden med en fin glød.

Tetraforce Clear Green Ampoule er et serum for fet, kombinert akneutsatt hud. Serumet fokuser på å bruke «kraften» fra fire naturlige ingredienser («tetra»): centella asiatica ekstrakt, tea tree ekstrakt, grønn te ekstrakt, og fisk mynte ekstrakt for å berolige og lindre hudproblemer: irritasjon, rødhet, overflødig olje, akne og overflødig talg.

Serumet inneholder også grønn propolisekstrakt, som styrker hudens naturlige barriere og har en helbredende effekt. Dette bidrar til å redusere oljeproduksjonen og kontrollere blankhet i løpet av dagen, slik at huden blir mindre fet og glinsende.

Med Tetraforce Clear Green Ampoule kan du gi huden din den pleien den trenger for å se frisk, balansert og sunn ut. Dette serumet er ditt verktøy for å oppnå en klarere og mer strålende hud.

Tetraforce Cica Cleansing & Peeling pads er essensrike eksfolierende og rensende bomullspads som umiddelbart fjerner effektivt urenheter og døde celler, slik at huden blir ren og glatt. De er beriket med 8 typer hyaluronsyre med lav, middels og høy molekylvekt som gir huden den nødvendige fuktigheten. Takket være ingredienser som Tea Tree og Grønn Te ekstrakter,  samt Centella Asiatica, disse fantastiske rensepadsene har også effekt mot ufullkommenheter og overflødig talg. De demper rødhet og irritert hud samtidig som de sørger for at huden er i riktig fukt balanse selv etter en effektiv rens.

Hjelper med å fjerne døde celler takket være de to ingrediensene med eksfolierende effekt, nemlig: SingGreen patentert formel rik på AHA, BHA og PHA oppnådd fra grønn papaya, drue-, eple- og plommeekstrakt og glukonolakton, en polyhydroksysyre med eksfolierende, fuktighetsgivende virkning og fuktighetsbevarende middel. Bomullspaden har to sider, en side med struktur for en eksofolierende peelingseffekt og en glatt for å jevne huden.

Fordeler:
– Dyprenser
– Anti-inflammatorisk og antimikrobiell effekt
– Fjerner overflødig talg
– Jevner ut teksturen i huden
– Gir et balansert fuktnivå etter rens

Passer til alle hudtyper.

Tetraforce ansiktskrem er beriket med nøye utvalgte ingredienser som tea tree, centella asiatica, grønn te (camellia sinensis) og houttuynia cordata-ekstrakter. Disse kraftfulle ingrediensene arbeider i harmoni for å bekjempe ufullkommenheter i huden, jobber aktiv mot urenheter, minsker porene og tillater huden til å puste. Kremen har også en fuktighetsgivende formel takket være tre forskjellige typer hyaluronsyre. Den med høy molekylvekt skaper et beskyttende fuktighetslag, den med middels molekylvekt forhindrer fuktighetstap, og den med lav molekylvekt trenger dypt inn i huden for å gi intens hydrering gjennom hele dagen.

Tetraforce krem bidrar også til å berolige og regenerere huden og er en allsidig, effektiv løsning for å opprettholde en sunn og strålende hudtone. Passer til alle hudtyper og egner seg også til sensitiv hud.

Kamuflerer og behandler kviser og ufullkommenheter på grunn av tea-tree ekstrakten. Forhindrer infeksjon i det berørte området, helbreder flekker og beskytter dem mot ytterligere bakterier og smuss. Fester seg godt til huden og holder lenge.

Denne fantastiske sheetmasken er fullpakket med de effektive Tetraforce-ingrediensene som er skapt for å gi deg en sunn og strålende hud. Ansiktsmasken har en beroligende effekt på irritert hud og bidrar til å jevne ut ujevn og problematisk hud, bekjempe ufullkommenheter og urenheter. I tillegg, gir den en mild peeling som hjelper til med å berolige og fornye huden, noe som resulterer i en jevnere og klarere hudtekstur.

Wow!  For noen lekre saker og ting!  Og det er bra saker og ting!!  Kvalitetsprodukter!!!  Fytterakkern altså!!  Kjenn din besøkelsestid og sikre deg lekker kosmetikk før alle andre gjør det og det ikke er mer igjen av alle godsakene.

Ha en fin kveld!  Hyggelig at du besøker bloggen min. Velkommen tilbake! 

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:   https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om klær og mote og sånt:  https://allansverden.no/page-15/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg