I dag skal vi spise en deilig ølhøne!!!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Supertilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er lørdag og tid for noe godt å spise igjen.  Mat må man jo ha, og i dag tenkte jeg at jeg skulle gi dere tips om en særdeles god middagsrett.  Og det er noe så kult som ølhøne.  Det høres skikkelig kult ut, smaker utrolig godt, og så er det jo også en ganske så instagram-vennlig rett, som dere ser på bildet under – absolutt noe som kan være verdt å legge ut på instagram, med mulighet for mange “likes” og smileansikter:)

Ølhøne er gode greier.  Nå tror jeg faktisk egentlig det er ølkylling det jeg har laget, men det er fort gjort å trå feil når det gjelder disse greiene med vinger.  Fugl er fugl, og fremgangsmåten er egentlig det samme om man lager ølhøne eller ølkylling, men jeg tror vi skal holde oss til dette og ikke utvide til ølkråke eller ølddompap:)

Når man lager ølhøne, eller ølkylling, så kutter man av toppen av en ølboks og trer fuglen oppå.  Sett ølhøna på en ildfast form eller et stekebrett, og legg litt grønnsaker rundt.  Kan godt ha litt olje og krydder på grønnsakene, og bruk gjerne litt av ølet fra boksen også å ha på grønnsakene.  Selve ølhøna eller ølkyllingen kan man krydre som man selv vil.  Hele poenget med ølboksen er at ikke bare ser det instagramvennlig ut, men det gjør også fuglen mørere og saftigere, og det er som er hele poenget med ølboksen!  Selve alkoholen i ølet fordamper under stekeprosessen, så man kan trygt sette seg i bilen og kjøre etter å ha kjørt i seg en ølhøne, så det er ingen fare på den måten.  Steketid og sånt?  Ølhøna stekes på passe varme til den er ferdig:)

Kos deg med en ølhøne i dag!  Anbefales!!  Ha en riktig fin dag!

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden?  Jeg kan promotere ditt produkt.  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Hvordan få ren og pen bolig?  Skaff deg robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Den fikser mens du kan sitte i godstolen og slappe av.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg