Besøk Liveien5butikken og gjør et kupp!!!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Supertilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på disse testvinnerproduktene.  Les mer om Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 her og der.

Det er sikkert ikke alle som har hørt om Liveien5butikken, så jeg tenkte jeg ville fortelle dere litt om den i dag.  Dette er en veldig bra butikk faktisk, og jeg tenkte at den kunne fortjene litt publisitet og reklame ved at jeg gir den litt oppmerksomhet på bloggen min. Er i det gavmilde hjørnet i dag og gir faktisk Liveien5butikken gratisreklame uten å få så mye som et rødt øre igjen for det.  Det er forsåvidt enklest slik siden dette er min egen butikk, og jeg ville vel bare møte meg selv i døra, bokstavelig talt, om jeg skulle høre om jeg fikk litt reklamepenger for å skrive om Liveien5butikken på bloggen min.  Så det blir gratisreklame da – jeg er jo så gavmild og sjenerøs at:)

Liveien5butikken er forresten en bruktbutikk som fysisk sett befinner seg i Liveien 5 i Bardu, i utgangspunktet nede i deler av kjelleren i bloggervillaen, men noe gammelt mannskit og skrot befinner seg også i garasjen, selv om mesteparten her er solgt eller “fjernet”.  I Liveien5butikken kan en få kjøpt masse spennende brukte ting for en billig penge, pent brukte barneklær, sko, leker osv.  Og flere saker og ting legges ut fortløpende!  Kom gjerne innom for en kikk, eller besøk facebook-sida til Liveien5butikken:  https://www.facebook.com/liveien5butikken

Varesortiment er til enhver tid oppdatert på facebook-sida, så ta en kikk her om det ikke er noe du trenger…..

Liveien5butikken har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året, etter nærmere avtale med butikkeier.  Så det er bare å ta kontakt hvis noen er på utkikk etter noe gammel mannski……ehh gamle skatter og klenodier.  Jeg vil spesielt ønske alle skrotnisser velkommen til Liveien5butikken.  Det hadde altså vært stas om det kom en skrotnisse.  Jeg liker skrotnisser:)  

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Synes du det er gørre kjedelig å vaske huset eller leiligheta?  Hvorfor ikke heller skaffe seg en robotstøvsuger og la den gjøre jobben?  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg