Reklame | CURLI, Iviskin, Neatsvor og Sam Cook
For en deilig kylling-middag vi lagde her hjemme i bloggervillaen her ganske nylig!! Kylling ganskemyerart!!! Den tenker jeg at jeg vil dele med dere i dag på bloggen, for å¨være snill, og for at jeg skal kunne legge inn noe reklame i innlegget så jeg skal kunne tjene mneg steinrik og flytte til Sveits. Og hvis du vil se hvordan du lager deilig kylling og ris i form med deilig saus, så er det bare å scolle seg nedover, og hvis dul vil hjelpe meg å bli søkke rik, så er det bare å klikke på noe av reklamen og kjøpe et eller annet du har, eller ikke har bruk for. Alle monner drar…..mot Sveits!! Jeg tror jeg velger meg Lugano. Men først var det denne kyllingen da…..
Du trenger litt sånn forskjellig stæsj, kyllingfilet, ris, litt bacon og litt sånn rare saker og ting til sausen, det vil si matfløte, creme fraiche, sambal oelek og sursøt chillisaus, og som ikke det var nok, så kan du sikkert smelle til med annet rart oppi sausen også for den som måtte ha lyst til det. Vi hadde ikke lyst til det, så da ble matfløte, creme fraiche, samba oelek og sursøt chillisaus.
Vi starter med begynnelsen, og det må vel nesten bli å kutte opp og steke kylling, samt koke ris….passe mye ris…
Hiv på litt kyllingkrydder på den stekte kyllingen….og stek noen skiver bacon……
Og så mens kylling og bacon stekes og ris kokes, eller hvis dette er ferdig, så lager vi saus….
Oppi en bolle med 1 desiliter matfløte 3, spiseskjeer crème fraiche, 2 teskjeer sambal oelek og 2 spiseskjeer chillisaus….det man måtte ta mer eller mindre av disse ulike ingrediensene, gjør at sausen endrer smak og karakter, så det er vel bare å ekseperimentere for den som måtte ønske. Det ønsket ikke vi, så da holdt vi oss til 1 desiliter matfløte 3, spiseskjeer crème fraiche, 2 teskjeer sambal oelek og 2 spiseskjeer chillisaus.
Finn så frem en ildfast form og fyll den kokte risen først oppi forma.
Ha så oppi kyllingkjøttet og sausen…
Og stek så hele greia i ovnen på passe temperatur inntil den er ferdig, sånn cirka 200 grader i ca. 20 minutter eller noe sånt er neppe mye feil. Det funket i alle fall greit for oss:)
Og så når det hele er ferdig danderer man med noen baconskiver på toppen…
Dette blir en helt aldeles nydelig middag. Den bør dere prøve å lage. Anbefales:)
Ha en fin dag alle sammen! Takk for at du besøker bloggen min:) Velkommen tilbake en annen gang:)
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Blogginnlegg om mat: https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1
Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne: https://allansverden.no/page-6/
Min hjemmeside: https://allansverden.no/
Allansverden på Zezam: https://zez.am/allansverden
Fantastiske produkter fra CURLI – få 10% rabatt på alle produktene med rabattkoden Allan10. Sikre deg hårføneren CURLI AeroFlow, best i test hos anbefaler.com, dinguide.no og bestetester.no. Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt på hele hårfjerner-shoppen hos Iviskin og hele robotstøvsuger-shoppen til Neatsvor Robotstøvsugerne til Neatsvor er testvinnere både her og der. Neatsvor X600 Pro er best i test hos Tekguide, Hjem og hage, Forbrukerliv, Beste.no og Side 2, og Neatsvor X650 Pro er best i test hos Moderneliv.no, Forbrukervalg.no, Testekspert og Nettavisen.
Takk for tips. Dette ser godt ut, og var helt sikkert det også😋
Veldig god kyllingrett;)