Reklame | Sam Cook, Nordic Nest, CURLI, Iviskin og Neatsvor
Rabattkoder: Allank15 – 15% rabatt på hele hårfjerner-shoppen hos Iviskin og hele robotstøvsuger-shoppen til Neatsvor. Allan10 – 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.
Ny dag, nye muligheter! Og det er selvsagt mange muligheter som åpner seg på en slik fin dag som denne. Men uansett må man ha mat, og i dagens innlegg i allansverden skal dere få et lite middagstips fra meg, altså fra den o store prominente toppbloggeren. Og dagens middagstips er…..trommehvirvel……trommehvirvel…….lammestek! Tradisjonell norsk middag altså, og man kan gjerne ha lammestek til søndagsmiddag, eller man kan ha det til andre dager og andre anledninger, dog blir det vel litt for godt og for staslig å spise lammestek på en blåmandag, men sånn bortsett fra det så funker det med lammestek de fleste dager, og gjerne til høytid og fest:) Men hvordan lager du så en god lammestek? Tja, du kan sikkert google hvordan Hellstrøm og Bent Stiansen gjør det, eller så kan du fortsette å lese dette blogginnlegget og se hvordan den den o store prominente toppbloggeren gjør det. Det er sikkert lurt å bare holde seg allansverden. Jeg vil anbefale det, for da får jeg jo selv gode reklameinntekter når du er innom bloggen min på besøk og leser om denne lammesteken. Slik lager du denne deilige middagen!
Legg grønnsaker og poteter i bunnen av en ildfast form. Legg så lammesteken oppå. Krydre gjerne lammesteken med egnet krydder. Jeg synes det blir veldig godt med dette lammekrydret jeg har kjøpt på apoteket en gang.
Sette så lammesteken i ovnen med steketermometer i.
Lammesteken stekes på ikke altfor sterk varme til termometeret kommer opp i 76 grader. Da er kjøttet perfekt synes jeg, men her er helt sikkert meningene delte. Er bare å steke kortere eller lengre hvis man vil ha kjøttet mindre eller mer stekt da:)
Når kjøttet har fått ønsket temperatur, sier vi oss ferdig. Da er det bare å ta ut lammesteken, skjære den opp i passe fine skiver og servere kjempegodt lammestek:)
Lammestek med saus og poteter og grønnsaker. Dette er virkelig god mat. Kanskje en liten dæsj barbecue-saus også på fatet(?). Bon appetit!
Ha en fin dag alle sammen. Takk for at du er innom og leser bloggen min. Velkommen tilbake!
Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772
Blogginnlegg om mat: https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1
Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema: https://allansverden.no/page-6/
Min hjemmeside: https://allansverden.no/
Pizzaskjærere fra Nordic Nest:
Green Tool pizzaskjærer fra Eva Solo: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121392
Nicolas Vahe pizzaspade: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121393
Profi Plus pizzahjul: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121396
Profile pizzaskjærer fra Brabantia: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121399
Pilar pizzaskjærer svart: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121401
Kockums pizzahjul: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121401
Functional Form pizzaskjærer: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121415
De Buyer pizzaskjærer: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121419
Hunter pizzaskjærer: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121423
Redo pizzaskjærer svart: https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121428