En bloggers dag i bilder på Månetoppen:)

Reklame | Gymgrossisten

Nike//Better Bodies//Röhnisch//Better Bodies

Så er det blitt søndag 12. desember.  Jeg er faktisk oppe på ski-leiligheta vår på Månetoppen i Målselv Fjellandsby i helga, og jeg er ikke i Oslo og var en av deltakerne på Maskorama, hvis det var noen som lurte på om jeg kunne være en drage, en bamse eller et snømonster.  Var nok ingen av delen, sånn sangmessig ville jeg trodd at jeg kunne vært heldiggrisen, men det var jeg heller ikke, for det var Christian Ringnes.

Hvordan arter så dagen seg på månetoppen for en blogger, når han da likevel ikke har vært i Oslo?  Det er det sikkert veldig mange som lurer på, og det skal dere få se nå.  Ja, Jeg lovte jo i går at dere ville få se en bloggers dag i bilder på månetoppen i dag, og det blir dagen slik den utartet seg i går på lørdag altså. Ok, kom og bli med opp på månetoppen da vel.  Jeg har heist flagget og står der oppe på balkongen og ønsker dere velkommen til oss i Penthouse Månetoppen 38D.  Besøk oss gjerne også på facebook og instagram:

https://www.facebook.com/Pmanetoppen38d

https://www.instagram.com/pmanetoppen38d/

Kl. 0700:  Allerede tidlig på morgenen er rampenissen vår oppe og spiser frokost før vi andre har stått opp.  Egg til frokost!

0800:  Bloggeren begynner å våkne.  Opp med gardinen og ønsker en ny dag velkommen!  Oppe i Toppskaret er det ikke nok snø til at bakken er åpen.  Men barnebakken er åpen, og den kan en blogger bruke, selv om det da vil bli mye heiskjøring og korte nedoverfarter.  Jeg gleder meg dog til jeg kan begynne å blogge om mine bravader i snowpark’en, men det er for lite snø der ennå, dessverre:)

KL. 0835:  Åpning av adventskalender-pakker.  De inneholdt visst noe maskara eller eyelinere eller noe slikt.  Det var ikke min adventskalender-pakke!

0843:  Pynting av juletre på månetoppen!

Kl. 0914:  Frokost med egg og bacon

Kl. 0956:  Morgenkaffe ute på balkongen!

KL. 0958:  Sitter litt ute på altanen og nyter utsikten.  Istindan er fjellene til venstre.  Vesle-Ala til høyre.  Mellom fjellene der bak ligger Setermoen der vi jo bor, og så ser vi trolig Melkefjellet/Rivtindan (Lavangen) i horisonten langt der bak.

Kl. 1032:  Litt tv-kikking.  Dette kan jo se ut som skummel skrekk-film, men slapp av:)  Er bare en skummel scene fra dagens episode av Jul i svingen:)

Kl. 1120:  Ut å sjekke temperaturen! Veggtermometeret vårt viser forresten hvilken ski-smurning man skal bruke hvis man skal gå på bortoverski.  Er landslaget på ski klar over at et slikt veggtermometer kan fås kjøpt?  Må da være mye enklere med et slikt enn å drasse rundt på en svær smøre-buss eller verre, en smøre-trailer.  Noen bør tipse dem om dette veggtermometeret.  Vi kjøpte vårt på XXL for noen få hundrelapper;)

Kl. 1146:  Ut på nedoverski i barnebakken i Målselv Fjellandsby:)

Kl. 1240:  Belgisk vaffel i skikafeen

Kl. 1520:  Etter noen timer i ski-bakken er det på tide å komme seg inn og gjøre seg klar for afterski:)

KL. 1551:  Og så fyrer vi opp badstua!  Det begynner å bli hett på Månetoppen:)

Kl. 1631:  Picasso slapper av oppå putene sine.

Kl.  1653:  Ut å gå tur med Picasso.  Vi ser noen lys der nede – det er Bardufoss ny

Kl. 1745:  Burger og Milkshake på Basecamp NORD (det tidligere Blånisselandet):

Kl. 1920:  Datter kom ut fra toalettet med følgende observasjon:  “Pappa, trollet på do har visst samme mobiltelefon som deg pappa. Ser du pappa at mobilen til trollet har tre kameralinser der oppe på sida av mobilen, akkurat som din”? Ja, må visst bare konstatere overfor datter at det er samme mobil, men benytter samtidig anledningen og viser henne at trollet har lengre og kraftigere nese enn meg, i tilfelle hun skulle se en del likheter og tro at det er hennes far som er dotrollet;)

 

Kl. 2031:  Maskorama på tv!  Slik ser et snømonster ut!  Jeg er usikker på om jeg egentlig har lyst til å treffe på et slik i skisporet(?).

Kl. 2243:  Det begynner å gå mot kveld.  Flott kveld på her oppe i fjellet:)

KL. 2359:  En bloggers dag i bilder på månetoppen går mot slutten.  Det er snart på tide å gå og legge seg:)

Slik kan altså en dag på månetoppen utarte seg!  Har hatt en flott helg her oppe.  I morgen er det søndag og da drar vi hjem, til tonene av John Denvers “Leaving on jet plane”, med litt omskriving.  I’m leaving on a zipfy (akebrett), don’t know when I’ll be back again!  Ha en fin søndag:)

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg