En bloggers dag i bilder:)

God morgen Norge!  I dag er dagen dere har ventet på så lenge – dagen da dere skal få se en bloggers dag i bilder, og ingen hvem som helst slags blogger heller, selveste meg selv, med en 14. plass på topplista til blogg.no på samvittigheten😊  Jeg må vel bare først helt ydmykt komme krypende til korset og innrømme at jeg nok bommet på hvem som var nissen på maskorama i går kveld.  Det var ikke Henrik Elvestad som jeg tippet.  Da nissemaska ble fjernet, dukket plutselig Abid Raja frem, til min store forskrekkelse!  Ja, selv de beste kan ta feil, men nå heretter lover jeg at alt skal være rett på den oversikten på innlegget fra 20.11. over hvilke kjendiser som lurer bak maskene på maskorama.  Dette er selvfølgelig ikke noe jeg sier og lover for at flere skal gå inn på det maskorama-innlegget fra 20.11., slik at jeg skal få flere sidevisninger og bedre plasseringer på topplista, men vi som ligger såpass høyt oppe på denne topplista (tror vi) har gjerne litt kontakter inn mot kjendisverden og sangere og slikt, og vi vet jo noe om hvem som gjør andre ting på en lørdagskveld, og hvem som ikke gjør det, og vi kan dermed foreta ganske så kvalifiserte gjetninger og antakelser hvem som er med på maskorama og hvem som ikke er.  Så klikk dere gjerne inn på innlegget mitt fra 20.11. neste lørdag også hvis dere vil vite hvem som er med på maskorama da.  Jeg vet ikke helt hva som går av konemor – hun antyder at det er ikke helt sunt for meg å få så høye plasseringer på den topplista til blogg.no.  For noe sludder og vås!!!  Jeg skal ta igjen kokkejævelen.  Jeg mangler bare en 7.000-8.000 flere sidevisninger pr. dag sånn cirka😊

Men nå!  Gled dere!  Her følger en bloggers dag i bilder (og dagen er gårsdagen):

Kl. 0800:  Bloggeren våkner og må selvfølgelig umiddelbart finne mobilen og sjekke plasseringa på topplista for å se om han kan være oppe på 14. plass igjen, eller der omkring, eller enda høyere.

.

Kl. 0810: Bloggeren står opp. Dyrene sover fortsatt!

Kl. 0845:  Morgenkaffe lages.  Det er kaldt i dag, 15 kuldegrader.  Bloggeren synes det er godt og varmt inne.  Gleder seg til en god og varm kopp kaffe!

Kl. 0902:  Frokost.  Bloggeren spiser i dag tre brødskiver med karri-og kyllingsalat.

Kl. 0936:  Bloggeren går i dusjen. Det er viktig for en blogger å ikke skremme bort de som følger bloggen hans, så det er bare bilde av dusjen, ikke bilde av bloggeren i dusjen:)

Kl. 1114:  Picasso går tur med bloggeren.  Picasso sliter litt med å “gå fot”.  Der er så mye å lukte på:)

Kl. 1204:  Tur ut for å se på julemarked.  Vi kjøper julekaker – jønbrød, brune pinner og serinakaker:)

Kl. 1328:  Handletur!  Folk forholder seg rolig, og det blir ikke så mye oppstyr, til tross for at bloggeren som har vært på 14. plass på topplista på blogg.no er på butikken i dag.

Kl. 1500:  Julegrantenning!  Koselig og stemningsfullt!

Kl. 1549:  Bloggeren er ute og går et eller annet sted.  Husker ikke helt hvor.

Kl. 1742:  Trodde vi hadde pyntet alt ferdig til advent, men hadde jo helt glemt av Picasso.  Men nå er han også pyntet:)

Kl. 1843:  Bloggeren er på do.  Ingen flere detaljer.

Kl. 1941:  Blir taco i kveld – alt er klart:)

Kl. 2049:  Vi ser på maskorama.  Henrik Elvestad på scenen!

Kl. 2210:  Det er kaldt ute.  Vi legger en ny kubbe inn i ovnen, en gigantkubbe, kubbenes rolls royce, som sikkert blir å brenne til tirsdag:)

Kl. 2218:  Det er nok ikke alle som tenker over det, men en blogger som har vært på 14. plass på blogg.no sin topplista, og også andre prominente og viktige personer i samfunnet, må gjøre dagligdagse ting som å gå ut med søpla.  Det er egentlig for jæv%& at det skal være slik.  Jeg liker det ikke.  It’s a dirty job, but somebody’s gotta do it:)

Kl. 2308:  Julepysjamas på, avslappende stilling på sofaen, julefilm og et glass rødbrus:)

Kl. 2359:  En tur ut på altanen for å lufte meg før det er på tide og avslutte en bloggers dag i bilder:)

Ja, slik har altså dagen til en blogger utartet seg.  Som dere da ser, så er det slik at prominente mennesker, herunder også en blogger med 14. plass på topplista til blogg.no, faktisk gjør en del dagligdagse ting som dere andre også sikkert gjør. Også kongen må gå på do, statsministeren må også ta seg en dusj, og en toppblogger må gå ut med søpla.  Vi er i bunn og grunn mennesker alle sammen.  Slik er det med den saken:)  I dag er forresten den store pepperkakebakedagen i julehuset vårt.  Det skal også monteres og pyntes pepperkakehus.  Ha en kjempefin første søndag i advent:)

 

 

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg