En lørdag på månetoppen!

Deilig å våkne opp en lørdagsmorgen på månetoppen.  På med morgenkåpa, ut på kjøkkenet for å lage en kaffe og så ut på verandaen for å kjenne på været i dag.  Det er luftig her oppe med med utsikt til alle de flotte fjellene rundt oss – balsam for sjelen. 

Vi får se hva vi finner på i dag, blir vel en tur med Picasso Kristensen oppover eller nedover.  Vi får se, kanskje en tur innom skikafeen eller basecamp nord.  Mulig det blir en joggetur og badstu, kanskje litt brettspill eller karaoke.  Jeg har jo briljert med karaoke her oppe tidligere, sunget «My way» og «Bohemian Rhapsody».  Ingen glass på kjøkkenet sprakk, ingen sinte naboer kom og hamret på døra, ej heller politi, så da må man jo si seg fornøyd med egen innsats. Blir det brettspill, bør jeg nok holde meg unna “Risk”. Jeg ser jeg blir lett maktsyk, opptatt av verdensherredømme, krigslysten og lite lojal i forhold til inngåtte allianser. Det er nok helt greit for alle at jeg i virkeligheten ikke er statsleder med makt og tilgang til en atomknapp, skjønt det kunne vel dessverre være noen land der ute, som vi ikke liker å sammenlikne oss med, som kunne tenkt seg mine tjenester hvis de hadde sett min CV i “Risk”!

I kveld må vi vel se på enten finalen i «skal vi danse» eller «maskorama». Personlig synes jeg det blir mindre interessant med «skal vi danse» ettersom det bare blir flinke dansere igjen. De første programmene er de beste. Det er da underholdningsverdien er størst. 

Det blir spennende å se om vi kan finne ut hvilke syngende kjendiser som skjuler seg bak kostymene i «maskorama». Det kan være en artist, men kan også være en annen kjendis, for eksempel en idrettsutøver, programleder eller en blogger.  Jeg er altså på månetoppen i helga, så hvis dere tenker på om det kan skjule seg en blogger bak en av maskene, så kan dere jo i alle fall utelukke meg.

Vi skal vel lage noe godt å spise til i kveld. Det blir ikke lørdagsgrøt, ej heller lillelørdagsgrøt, men derimot hjemmelaget pizza.  Så skal jeg vel sitte oppe litt i kveld med noe godt i glasset, på verandaen kanskje, eller i sofaen i lag med Felix Askeladden, og se på mørket, lysene fra Bardufoss-byen der nede, fjellene rundt.  Livet lever! 

Ha en fin lørdag:)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg