Gå ikke glipp av fantastisk 17. mai-tilbud!!

Reklame | Iviskin

Du store alpakka!!!  For et fantastisk tilbud!!!  Nå må alle fine damer kjenne sin besøkelsestig og slå til på dette fantastiske 17. mai-tilbudet!!  Det er helt aldeles fantastisk, for å si det mildt, og det gjør jeg, for jeg bruker gjerne masse meningsløse ord her og der for å lage en tekst ut av egentlig ingenting så jeg kan forsvare å kalle det for et blogginnlegg så jeg kan sprøyte på med masse reklame så jeg kan tjene meg søkke rik, slik jeg gjør i dag…..og i dag må som sagt alle damer kjenne sin besøkelsestid og sjekke ut dette fantastiske 17. mai-tilbudet i allansverden!!!  Jeg bokstavelig talt roper det ut så det gjaller, både her og der….

For i dag får 15% rabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3 når du bruker rabattkoden AK15, og det er bare så bra at det er all mulig grunn til å heise flagget helt til topps.

Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.

Og med rabattkoden AK15 får du nå altså 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min!  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg