Mannen, myten, legenden, et fotballag og en tekopp!

Reklame | Gymgrossisten

Star Nutrition Gear//Goodlife//Smartshake//ICANIWILL

Hei igjen!  Det er fredag og jeg skal nå avsløre svaret på gårsdagens gåte!

“What’s the difference between a tea-bag and Aston Villa?”

Ja, hva er altså forskjellen på en tepose og Aston Villa?

Og svaret er:

“The tea-bag stays longer in the Cup” (ha ha ha haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

For mandag kveld røyk jo Aston Villa ut av FA-Cupen. Og teposen ligger da lenger “in the cup”, for Villa røyk jo veldig tidlig ut.  De tapte for et bedre lag.  Flott scoring av Scott McTominay!  Jeg tror vi vinner FA-Cupen i år!  Glory Glory Man United!

Jeg fortalte jo vitser i går, og vitsene var jo så gode, og det var jo så gøy.  Vi tåler en til, gjør vi ikke?  Jo da, det gjør vi!

“This Man U fan dies and goes to heaven. There he meets Matt Busby (legendary United-manager). He’s talking to Matt, about how well MU have done, doing the double again and so on, when he sees this guy wearing the number 7 Man Utd jersey, he looks closer and recognizes him, it’s Eric Cantona. Gob-smacked he turns and asks Matt ‘Is that Eric Cantona ?’. ‘No’ replies Matt, ‘that’s God, he thinks he’s Eric Cantona’.”

Gud vandrer altså rundt og innbiller seg at han er Eric Cantona!  Mannen, myten og legenden!!  Eric Cantona var en fransk fotballspiller som ble ble gud i Manchester United.  Han spilte for United på 1990-tallet, fra 1992 til 1997.  Det var noen fantastiske år!  Trofeene rant inn, champagnen flommet (oh yes!!!!) og Eric Cantona var katalysatoren bak suksessen.  Eric Cantona var en en fantastisk, en vidunderlig fotballspiller! Han var kreativ, teknisk, gåtefull, lidenskapelig, arrogant, målscorer, vinner, individualist, poet, filosof og kunstner, karismatisk, konge og gud!!!  Han var alt dette, og mere til!  Eric Cantona var så annerledes alle andre fotballspillere, den vanvittige karismaen, de rare svarene på pressekonferansene om måker, trålere og sardiner, de vakre målene han gjerne søkte å score fremfor de enkle! Hele pakken!  Vi elsket han!  Han var kongen!  Guden vår!  Jeg så Eric Cantona spille på katedralen Old Trafford i 1996.  Det var en allmektig opplevelse!  Fansen forgudet han, og han leverte de mest fantastiske forestillingene og scoret de mest utrolige målene, og han gjorde det i de store kampene, når presset og forventningene var som størst, fallhøyden likeså, når bare de største spillerne har det i seg å stå frem, og han avgjorde cupfinaler og ligamesterskap, gang etter gang, med brystkassa frem og oppbrettet krage, bokstavelig talt!  Så bare dro han!  I 1997!  Han la opp, mens han var på topp, bare 30 år gammel!  Han hadde oppnådd det som var å oppnå – det var ikke mer igjen!  Han forlot Old Trafford, drømmenes teater, og han gikk over til å bli…skuespiller!  Hans United-karriere var egentlig en film, en Hollywood-film, for utrolig til å være sann! Ennå i dag synges sangene hans på Old Trafford, og han er en levende legende for oss United-fans!  Han er den største av de store!!!

Eric Cantona vandrer også rundt i Liveien 5 på kampdager!  Her er han observert i kjellerstua!  Når man tilhører menigheten, er det jo greit med en Cantona-maske!  Jeg må imidlertid holde meg litt unna Picasso, han er livredd den maska!!!

Det nærmer seg helg.  Det blir fint.  La oss gå inn i helga med noen visdomsord fra herren over, altså han som er på maska, fotballfilosofen Eric Cantona, hentet fra boka “La philosophie de Cantona” (fin julegave til Liverpool-supportere).

“Without spontaneity, you can’t succeed”

“A good goal is one which is important and beautiful”

“I don’t play against a particular team.  I play to fight against the idea of losing”

“What really interests me is the next match I have to play”

“I know only one way to take penalties: to score them”

“An artist, in my eyes, is someone who has the gift to light up a dark room”

“Anyone who is different from the ordinary is considered crazy, and I am happy to be considered so.  And proud!”

“Okay, listen, give to others, take from others, but always be yourself.”

Dette var jammen kloke ord å ta med seg inn i helgen.  Ha en riktig god helg alle sammen:)

Noen som er på jakt etter ny kjøkkenvekt?  Sjekk ut disse verdens kuleste kjøkkenvektene fra gymgrossisten (se under):

Beurer

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg