Hvem skjuler seg bak maskene i Maskorama?

God morgen alle sammen!  Det er lørdag.  Det er fridag for meg og mange flere.  I dag skal vi senke skuldrene og slappe av og bare lade batteriene littegranne😊  Felix Askeladden er i full gang forresten.  Lørdag er dagen for lave skuldre, ta det med ro og filosofere over tilværelsen.  Jeg er usikker på hva far sin pusekatt ligger og filosoferer over.  Kan det være Kants etikklære?  Det er jammen ikke godt å si.

Allansvarden i dag oppnådd en fantastisk plassering på blogg.no.  Det ble 20. plass i dag, og 628 sidevisninger.  Rekord for allansverden!  Fantastisk!!!  Det er gøy med blogging, og så artig at det er så mange som er innom bloggen min!  Takk for alle besøkene og alle hyggelige hilsener i kommentarfeltet.  Jeg har lagt ut rød løper i stua – jeg er på 20. plass på topplista på blogg.no.  Jeg øver og forbereder meg på det som måtte komme:)

I kveld skal vi lage noe godt å spise og se på Maskorama.  Vi går for ølhøne i kveld.  Det er lett å lage, litt grønnsaker og stæsj nede i en ildfast form, klippe opp en ølboks og tre høna oppå.  Sett inn i stekovnen en stund, og vips…ferdig ølhøne til maskorama.  Saftig og god😊

Det er jo passende anledning å pynte seg litt på lørdagskvelden.  I dag vil jeg gå for en flaminguy-dress fra opposuits.  Jeg har egentlig slitt litt med å finne sko som matcher dressen, men nå føler jeg at jeg omsider har truffet rett!

Jeg regner med at du som er innom allansverden i dag er her fordi jeg de siste par dagene på bloggen har proklamert at jeg skal rappe og danse hiphop på lørdag, som jo altså er i dag.  Jeg prøvde å snakke om ølhøner og dresser for å kanskje få dere til å glemme hva jeg har lovet, men jeg er jo en mann av mitt ord, og skal selvsagt holde mitt løfte.  Om dere egentlig vil se det som er på linken under, er et annet spørsmål.  Jeg tror kanskje egentlig ikke det vil være så lurt å kopiere linkadressen og lime den inn i adressefeltet på en nettleser, og i hvertfall ikke trykke «enter» deretter.  Da vil dere få se rapperen Allan radbrekke ddu-du ddu-du av Blackpink på en karaoke-konkurranse i syden.  Det er sterke scener.  Det er også gjort forsøk på noen dansemoves der – hold for øynene.

https://www.facebook.com/allan.kristensen.984/videos/10157119250390901

Ok!  Det var ikke helt bra.  Men det er ikke så farlig.  Man trenger ikke ta seg selv så høytidelig.  Jeg slet nok litt med koreansken under fremføringen, og jeg sliter nok ennå den dag i dag med koreansken.

Jeg nevnte at det er maskorama på tv i kveld.  Mange har sikkert sett på og gjettet hvilke kjendiser det er som har ikledd seg kostymer og masker og fremfører musikalske nummer av varierende kvalitet.  Jeg tenkte jeg ville hjelpe dere litt – husk at en blogger som har vært nr. 20 på topplista til blogg.no har nemlig (eller tror han har) litt kontakter inn i kjendiseverdenens innerste krets, og han har selvsagt sine tips hvem som skjuler seg bak maskene.

Nå har to deltakere allerede tatt av seg maskene.  Frosken var Arve Juritzen.  Jeg mente dette var Jarle Andhøy.  Alle hintene pekte i den retning, sangstemmen også, og jeg heller til den forklaring at dette egentlig var Jarle Andhøy som hadde kledd seg ut som Arve Juritzen.

Min personlige favoritt i Maskorama er heldiggrisen.  Basert på sangstemmen ville jeg vært heldig overbevist om at dette måtte være bloggeren Allan Kristensen, men når jeg jo vet selv at jeg ikke var heldiggrisen, var mitt tips Christian Ringnes, og jeg fikk rett!!!  Dessverre ble heldiggrisen stemt ut forrige lørdag.  Jeg hadde gledet meg sånn til heldiggrisen skulle fremføre «My way» eller «Bohemian Rhapsody».

Hvem er så igjen i konkurransen?

Nissen har gode danseferdigheter.  Han er visst ikke en vanlig nisse.  Han prøvde å snakke nordnorsk.  Hei, Henrik Elvestad!

Havfruen trives i vann, har både vunnet og tapt.  Min blogger-intuisjon sier…Birgit Skarstein.

Nøkken er enkel, tok den med en gang.  Nøkken gjemte seg i en periode, det ble vist telt og friluftsliv i introen.  Dette er ikke Lars Monsen.  Men det er derimot Trine Rein.

Dragen ble vist med sjakk og ballonger.  Han har reist mye, blir kalt en luring.  Vi skjønner jo alle at dette er Magnus Carlsen.

Snømonsteret skal visstnok være en stor sjarmør, har belte rundt livet og en caps.  Merk dere at han har en stjerne i capsen og en stjerne på beltet.  Det ble hintet om mat.  Snømonsteret er flink til å lage mat, han kunne ha hatt to stjerner i Michelin-guiden, han er en sjarmør.  Dette er Viktor Johansen. Viktor tryller frem de magiske retter på kjøkkenet.  Jeg hadde aldri hørt han synge før nå, men jeg må si jeg er vanvittig imponert.  For en kraft og bredde i stemme!

Bamsen fra byen til slutt.  Jeg trenger egentlig ingen hint.  Dette er for enkelt.  Bamsen er influenser-kollega Sophie Elise.  Jeg kjenner da en influenser når jeg hører en synge.

Det blir gøy å få rett i kveld, uavhengig hvem som nå blir stemt ut.  Jeg må vel heie litt på snømonsteret i kveld.  Heia Viktor!!!!

I morgen er det søndag.  Jeg har faktisk ikke helt bestemt meg for hva jeg skal blogge om da, og det er litt stressende faktisk, for det er litt ekkelt å tenke på hva man skal blogge om i morgen hvis man egentlig ikke har noe å blogge om.  Jeg tror jeg skal legge kroppen og hodet i bløtt i dag, og håpe det kan komme til å sette i gang noe tankevirksomhet høyt der oppe i topplokket.  Men kom bare innom bloggen min i morgen også.  Det kommer til å være noen bokstaver og ord der da også.  Ha en kjempefin lørdag!

5 kommentarer
  1. Jeg klikker på bloggen din og kanskje stiger du da enda høyere opp på topp 100 😁 Gratulerer med flott plassering! Du kan være fornøyd og stolt av deg selv, mest av alt fordi du skriver godt! 🙂 Kul bukse med matchende sko, forresten. Fikk dessverre ikke sett deg danse. Funket ikke med kopi og lim inn i adressefelt her, dessverre. God Maskorama-kveld! 🙂

   1. Tusen takk for hyggelige ord og besøk på bloggen min som hjalp på plasseringen (hehe)! Det var da enda godt du ikke fikk den rappe-og danselinken til å virke, vet ikke hvorfor, fungerer på min maskin her. Ligger også på facebook sida, video fra sommeren 2019 var det vel (må vel nevne det siden jeg lovte dansing og rapping ja). Artig at du like buksa med matchende sko. I morgen skal jeg faktisk blogge om herremote, er ikke så mange andre menn her inne på blogg.no som gjør det, så tenkte jeg skulle slå til;) Vi høres!

    1. Gratulerer med ny, fantabulastisk plassering i dag! 😀 Siden jeg er bittelitt nysgjerring, og veldig glad i dans og rapping, kan det hende jeg svipper innom deg på facebook også 😉

  2. Så morsomt Allan, nå blir det enda mer spennende å følge med på Maskorama 😊👍
   Fikk ikke heller sett rapp og dans, hadde gledet meg til det 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg