Hvilken gave bør gentlemannen gi til kjæresten sin?

Reklame | Nordiska Galleriet, Iviskin, Neatsvor og CURLI

Rabattkoder:  AK15 – 15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3Allan10 – 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.

I dette blogginnlegget skal jeg komme med et skikkelig bra tips til alle dere herremenn der ute som grubler på hva slags gave de skal gi til kjæresten sin.  For det er ikke alltid så lett å vite hva slags gave man skal gi til dama.  Og da er det perfekt at jeg kan tre til om ikke med en direkte hjelpende hånd, så i alle fall med et hjelpende blogginnlegg, altså dette du leser nå, med tips hva man kan gi til dama:)

Man kan prøve å gi dama en kasserolle, slik at du med det kan fortelle henne at du synes det er flott at hun kan stå på kjøkkenet og kokkelere og lage mat til deg.  Skal du går for en kasserolle, vil jeg anbefale denne flotte kasserollen fra den svindyre butikken Nordiska Galleriet og den du kjøpe her:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/4423110

Pot With Lok Cook Style Steel – 3,2 L fra det franske merket Mauviel, er en praktisk og stilig kjele med tilhørende lokk. Gryten er laget av rustfritt stål og er en del av den populære Cook Style-serien fra Mauviel. Det slitesterke materialet som gryten er laget av gjør at den kan brukes på flere typer komfyrer og at den tåler å vaskes i maskin.  Pot With Lok Cook Style Steel er et kjøkkenredskap for både den erfarne kokken og den nysgjerrige nybegynneren, og den kan også funke som gave til dama slik at hun kan lage god mat til deg:)  Kasserollen fra Nordiska Galleriet er svindyr, koster tusener, og dama vil sikkert bli imponert over at du er villig til å bruke mange tusen på en fin gave til henne.

Hvis du ikke går for en kasserolle, er en hårføner et annet alternativ.  Og skal du kjøpe en hårføner til dama, bør du gå for den beste hårføneren på markedet, nemlig CURLI AeroFLOW, markedets kraftigste hårføner, med ny QuickDry ionisk teknologi.  Her kan dama velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for nettopp hennes hår.  Med rabattkoden Allan10 får du nå 10% rabatt hvis du bestiller på CURLI AeroFlow-butikken.  CURLI AeroFlow er best i test 2024 hos anbefaler.com, dinguide.no og bestetester.no og hvis du ble litt nysgjerrig og vil lese en artikkel for å vite mer om CURLI AeroFlow kan du klikke her.

Lykke til med gaveshopping!   Ha en forferdelig fin dag alle sammen!!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Her kan du lese flere blogginnlegg om blåmandager:  https://allansverden.no/page-48/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som en gang for lenge siden har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

6 kommentarer
  1. Kjøper man en kjele til kjæresten er det ikke en gave.. til henne i det minste. Du vil vel at hun skal bli glad for det hun får, noe HUN liker? Ikke noe DU liker :-D? Fordi du er sulten 😉 Kjøp da heller en føner til henne… Eller du trenger kanskje ikke kjøpe… Du FÅR kanskje? Som du kan gi bort? Eller du har i alle fall nok penger av all reklamen til å kjøpe en hvis den skulle koste deg noe også 😀 Men ikke KJELE!!

   1. Personlig vil jeg anbefale gentlemannen å smelle til med en CURLI AeroFlow til dama, nå på 10% rabatt med rabattkoden allan10 og alt det derre der. Huff tror snart jeg blir sliten av meg selv og all den reklamen..

  2. Ja, og JEG er jo ingen gentleman, så ikke noe vits å pushe det på meg. Jeg skal ikke kjøpe noe til dama 😀 Og mannen har ikke hår…

   1. Ja, men du kan jo tipse gentlemannen din at du kanskje ønsker deg noe fint, kanskje ikke en kjele men en flott hårføner:) Hvis mannen din ikke har hår, så trenger han ikke hårføner. Da kan han heller kjøpe seg en sånn robotstøvsuger:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg