Hvor god var egentlig Ole Baggis Hætta?

Reklame | Gymgrossisten, Lindex, Tanrevel, Elskling.no, Sephora, Babyshop, Nelly og Nordic Nest

GASP//GASP//GASP//ICANIWILL

Hvor god var egentlig Ole Baggis Hætta?  Det skal jeg faktisk fortelle dere i dag.  Dere skal få vite hvor god Ole Baggis Hætta egentlig var?  Ja, det er ikke mye å blogge om for tiden, så da blir det blogg om Ole Baggis Hætta for å redde meg inn med et blogginnlegg også i dag.  Ole Baggis Hætta var ikke langrennsløper, kombinbertløper, skihopper eller noe annet rart.  Jeg vet, for jeg har smakt på han!!!  Slapp av, det har ikke bikket fullstendig over for meg.  Jeg har ikke blitt kannnibal.  Ole Baggis Hætta er nemlig ikke en person, han er derimot en baguett. 

Jeg pleide å kjøpe Ole Baggis Hætta da vi var på “Hoftepluss” i Alta, denne restauranten eller spisestedet som “Kokkejævelen” en gang drev, og baguetten er satt sammen og komponert av “Kokkejævelen” himself.  “Kokkejævelen” har forresten selv blogget om Ole Baggis Hætta og de andre baguettene sine, og det innlegget kan du lese her, og om Ole Baggis Hætta skriver at han at selve navnet er “teit” navn, men er inspirert av storebroren Ole Mattis Hætta, og baguetten inneholder rein, grønnsaker, urterørte tyttebær og hvitløksdressing med røyksmak.  Det er en stund siden jeg var i Alta nå, og på nettsidene til Hoftepluss leser jeg at stedet er permanent stengt, og det er jo synd for det betyr jo at man får ikke lenger spise baguett der når man er i Alta.  

Men dere som ikke har spist Ole Mattis Hæ…ehhh mener selvsagt Ole Baggis Hætta, skal nå få vite om dere har gått glipp av en stor kulinarisk opplevelse når dere ikke har spist Ole Baggis Hætta, eller om det er like greit at dere aldri har satt tennene i han.  Jeg skal nemlig fortelle dere hvor god han var!  Og for å si det enkelt og greit.  Ole Baggis Hætta var en kjempegod baguett.  I nord ville vi nok erstattet “kjempe” med et skikkelig saftig bannskapsord, men uansett er det bare en ting å si om lillebor til Ole Mattis Hætta.  Han var god.  Terningkast:  6.  Tror han er den beste baguetten jeg har smakt.  Sånn!  Da ble det blogginnlegg i dag også.  Jeg har fjaset masse om baguetter, rare navn, fått lagt inn reklame slik at reklamepengene strømmer inn når du leser eller har klikket deg inn på dette fjaset, og kan ikke si meg annet enn ganske så fornøyd med dagen så langt.  Kanskje finner jeg inspirasjon og finner på noe mer fornuftig å blogge om i morgen.  Jeg tviler, men det er lov å håpe!  I verste tilfelle blir det bare noe fjas i morgen også.  

Håper dere alle får en fin uke fremover.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere blogginnlegg om god mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om kåringer, rangeringer og tester:  https://allansverden.no/page-19/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

 

5 kommentarer
  1. Ja, jeg merket selv at det var veldig merkelig å blogge om en bagutte i dag. Det føltes rett og slett helt feil. Det er ikke slikt man skal blogge om når det er blåmandag. Jeg burde selvsagt laget et innlegg med klaging og syting og surking over at det er blåmandag, slik jeg pleier å gjøre. Man trår dessverre feil noen ganger i livet. Men bare vent til neste mandag!!!

  2. Tips til et blogginnlegg: Se innlegg som blant annet Kari, Tom og jeg har skrevet om bloggtreffet. Det trengs markedsføringshjelp, så produser gjerne et blogginnlegg om det? 🙂 Tom tar med kokkefruen så hvorfor ikke ta med din bloggerfrue og kom dere også? La det bli en firmatur rett og slett! 🙂 Lag deg en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg