Hvordan gjøre mannen i huset lykkelig?

Reklame | Neatsvor

Alle damer vil vel ha en lykkelig mann!!!  Og hva kan så damene gjøre for at mannen skal bli lykkelig?  Ja, det er det som det skal handle om i allansverden nå, altså hva damene kan gjøre for at mannen skal bli lykkelig.  Det er selvsagt flere ting som kan gjøres!  Damene kan for eksempel springe ut på kjøkkenet og hente en iskald øl til mannen hvis han er tørst, eller så kan dama kjøpe noe fint til mannen.  Og det er en smart ting som alle menn helt sikkert vil like. Ja, dere vet vel sikkert hvor jeg vil nå, hvilken ting det er jeg tenker på…..det er selvsagt en robotstøvsuger.  Da kan mannen sitte i godstolen og nyte sin kalde øl, og han slipper å drive på med vasking og rengjøring og sånt og kan bare sitte der og slappe av mens robotstøvsugeren tar seg av rengjøringen.  Perfekt dings for mannen det!  

Hvilken robotstøvsuger bør man så kjøpe til mannen?  Enkelt!  Man velger den beste så klart!!  Mannen fortjener vel det beste?  Ja, selvsagt gjør han det.  Og den beste robotstøvsugeren er en Neatsvor X600 Pro.  Det er den kraftigste robotstøvsugere på markedet, og den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker og ting.  Og den er best i test hos overalt, for eksempel hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2, for å nevne noen som har testet denne fantastiske doningen.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.  Men det er neppe vits å lese så altfor mye og for lenge, for her vil nok andre damer være raskt ute med å klikke seg inn der det skal klikkes inn, altså her, dra visakortet, og dermed sikre seg en perfekt til gave mannen i huset.  Så mitt råd er å være raskt ute før det blir fritt for Neatsvor X600 Pro, og det kan skje før du vet ordet av det.  Har du klikket deg inn nå ja?  Flott!  Og husk å bruke rabattkoden AK15 slik at jeg får masse fine reklamepenger når du shopper med rabattkoden:)

Ha en fin kveld:)  Hyggelig er det at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allan kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

 

2 kommentarer
  1. Helt sant. Gamle Gubben Grå elsker vår. Han behøver ikke reise seg fra sofaen for å starte støvsugeren. Et trykk på mobilen er nok. så han kan lese bok eller ta seg en lur og støvsuge hele huset samtidig. Genialt, synes han.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg