Jeg bringer fantastiske nyheter i dag, til glede for hele folket!!!

Jeg kan i dag dele fantastiske nyheter med dere!  Det er mange kjente og kjære og prominente skiløpere som er påmeldt til Reistadløpet 2022.  Dette er jo det tradisjonsrike skiløpet som går over fjellet fra Setermoen til Bardufoss, og som nå er en del av Visma Ski Classics.

Det er klart at Therese Johaug og Marit Bjørgen kommer til Reistadløpet, og på herresiden vet vi at en rekke storløpere har annonsert at de skal delta!  Her kan nevnes Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen, Chris Andre Jespersen, Emil Persson, Maxim Vylegzanin, Oskar Svensson, Martin Johnsrud Sundby og Didrik Tønseth, for å nevne noen.  Og nå til den fantastiske nyheten jeg nevnte jeg skulle dele, til glede for hele folket.  Det er at selveste Allan Kristensen også har planer om å delta på Reistadløpet.  Denne Allan Kristensen er forresten identisk med bloggeren Allan Kristensen, som har vært nummer 14 på topplista til blogg.no (kremt..kremt..kremt).  Det kommer til å bli folkefest når alle disse stiller til start, med masse publikum langs løypa som kommer til å heie og håpe på få å kanskje få se sine store helter og forbilder, mens de suser forbi.  Og ja, det kommer til å gå styggfort i løypa, det er klart, med alle disse fartsfantomene til start.  Det er bare å glede seg til 2. april 2022.  Da går startskuddet!!!

Jeg har gjort det før, og skal gjøre det igjen, å gå Reistadkløpet altså.  Det er fint ha et mål når man trener, noe å trene mot.  Det er motiverende!  Jeg trener mot Reistadløpet i april.

Jeg har det det mye bedre i dag forresten.  Jeg har klatret på topplista, 35. plass i går, og endte opp på 26. plass i dag.  Nu går alt så meget bedre!!!  Måtte det bare fortsette😊  «Click bait» er altså tingen.  Mandag la jeg ut et innlegg med tittelen «En blogger og hans matboks», og så et bilde av en matboks.  I ettertid når man gjør en evaluering, også nå uten bruk av interne eller eksterne fagmiljøer, må jeg jo si at det hørtes ikke veldig spennende ut.  Jeg tror neppe jeg hadde klikket meg inn på bloggen til «Per Olsen» hvis jeg hadde sett bilde av en matboks, og lest at innlegget skulle handle om matboksen til «Per Olsen».  Så interessert i matbokser er jeg faktisk ikke!  Og det er det visst flere som heller ikke er, for jeg falt jo ned til 35. plass med tittel og bilde som handlet om en blogger og hans matboks.  Dog med en litt villedende «click bait» om at jeg ikke hadde det så bra i går, klatret jeg igjen på lista, opp til 26. plass.  Og dermed kan jeg berolige dere alle om at den forbedrede plasseringen nå gjør at jeg har det veldig bra igjen.   Jeg må sette meg nærmere inn i «click bait’enes» verden.  Hvilke muligheter!!!

I dag skal jeg trene.  Jeg tror det blir en joggetur.  Gårsdagens trim var ridning.  Datter hadde omgjort stua til hinderløype for kjepphest-ridning. Måtte bare teste ut løypa;) Pappa-hesten forserte alle hinderne grasiøst, med den største selvfølgelighet, og uten riv. Man måtte jo bare la seg imponere av denne pappa-hesten – for en oppvisning av kraft, spenst og eleganse.  Jeg tror kanskje han allerede er klar for å forsere fjellet Orta under Reistadløpet i april, kanskje uten festsmurning også, bare med glider og ren skøyteteknikk.

Nå er det vel tid for en tur på jobb igjen.  Husk nå på å besøke allansverden hver dag – er bra for besøkstallene og Allans mentale helse.  Ha en fin dag alle sammen😊

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg