Jeg lager pannekaker for oss muskelbunter!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bloggerfruen anbefaler alle som ønsker å fjerne uønsket hårvekst å skaffe seg en hårfjerner fra Iviskin.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness.   Den er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

I dag skal jeg lage pannekaker.  Og det har jeg jo gjort før, altså laget pannekaker og vafler og denslags saker og ting, og det kan du forresten også lese mer om her.  Men jeg har ikke laget pannekaker for oss muskelbunter, altså for oss gutter som er litt sterke og som trenger mat for å vedlikeholde og kanskje bygge opp kroppen vår ytterligere.  Men det skal jeg lage i dag, mat for de sterke altså, og da blir det proteinpannekaker med bar.  For det er godt for kroppen til de sterke…

….og det gjør sikkert også godt for kroppen til en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge!  Jo, det er tydelig at proteinpannekaker med bar gjør godt for kroppen for noen og enhver.  Men hvordan lager man sånne annerledes, rare pannekaker som ikke er sånne vanlige tradisjonelle pannekaker.  Jo, man trenger litt andre ting og må kanskje gjøre ting litt annerledes underveis. Følg med!  Man kan gjøre slik:)

Ja, først må man vel finne frem ingrediensene, og det er 200 gram cottage cheese, 70 g hvetemel, 50 g havregryn, 2,5 dl melk, 1 egg og 1 ts bakepulver.

Og så var det denne baren.  Den må vi ikke glemme.  Den bruker vi til topping på på pannekakene.

Start med de andre ingrediensene minus baren og ha alt oppi en blender.

Når man har hatt alle ingrediensene oppi blenderen, så er det bare å kjøre i gang hele greia slik at det blandes sammen.

Tid for pannekakesteking:)

Disse pannekakene ser veldig bra ut.  Så var det baren…

Del baren i to og varm den i en kopp i mikroen til den smelter.     

Så er det bara å smøre på bar-topping på proteinpannekakene:)

Nam nam!  Proteinpannekaker med bar er godt for kropp og sjel, ikke minst for kroppen.  Prøv deg gjerne på proteinpannekaker hvis du føler deg sterk eller har lyst til å være eller bli sterk:)  Vel bekomme!

Ha en fin dag.  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Skaff deg den beste robotstøvsugeren på markedet, Neatsvor X600 Pro, best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

2 kommentarer
  1. Disse pannekakene både ser og høres knallgode ut! Jeg skal sannelig høre med samboeren min om han har lyst på slike barpannekaker! 😀 PS. Fungerer de bedre om man spiser i baris?

  2. Pannekakene er gode de!! Hvis man har sixpack og masse muskler, så passer det fint å spise disse pannekakene i baris. Hvis ikke, vil det antakelig være mer passende å ha på seg en skjorte:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg