Jeg roper det ut så det hjaller!!!!!

Reklame | CURLI

Det er bare å slå til!  For dette kan ikke vente.  Det er faktisk så stort at jeg må bare rope det ut, så det hjaller, både her og der…

Er du en flott dame, jente, bestemor, oldemor, tippoldemor eller hva det måtte være og har litt lengde på håret, må kjenne din besøkelsestid i disse dager.  Det må du også hvis du er mann og langhåret lasaron, for nå er det supertilbud på den beste og kraftigste hårføneren på markedet, altså CURLI AeroFlow, nr. 1 på diverse tester der sagnomsuste Dyson Supersonic, som er dobbel så dyr, er på andreplass.  Hårføneren AeroFlow fra CURLI koster til vanlig 3500 kroner, men er nå på salg til 2490 kroner, og ikke nok med det.  Hvis du bruker rabattkoden Allan10 får du den enda 10% billigere, bare 2241 kroner for the best there is av hårfønere, selve testvinneren.

CURLI AeroFLow har 12 ulike innstillinger så du kan velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for nettopp ditt hår, og med denne hårføneren fra Curli kan du gjøre litt sånn forskjellig, både modelling, diffusing såvel som smoothing hva nå det egentlig måtte være.  Men det vet du sikkert du som har litt lengde på håret og som kan gjøre litt sånn forskjellig med håret hva gjelder styling og sånt.  Hvis du sliter med krusete hår, vil du elske CURLI AeroFlow, for den har nemlig ionefunksjon, og det vil si at den har negativt ladede ioner som nøytraliserer den statiske elektrisiteten og gjør at håret tørkes raskere og blir mindre slitt.

Jeg nevnte vel at CURLI AeroFlow er testvinner, både her og der, hos dinguide.no og bestetester.no, og som nevnt er Dyson Supersonic til 5.000 kroner nr. 2 på disse uavhengige testene.  Det er ingen tid å miste.  Bestill CURLI AeroFlow i dag, og få denne testvinneren til bare kr. 2.241 med rabattkoden Allan10 inne på CURLI AeroFlow-butikken.  Hvis du ble litt nysgjerrig og vil lese en artikkel for å vite mer om CURLI AeroFlow kan du klikke her.

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:   https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om klær og mote:  https://allansverden.no/page-15/?pagelayer-live=1

Mer info om CURLI AeroFlow:  https://allansverden.no/page-92/

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg