Jeg smaker på den nye Therese Johaug-brunosten:)

Reklame | Sam Cook, Nordic Nest, Neatsvor, Iviskin og CURLI

Rabattkoder:  Allank15 – 15% rabatt på hele hårfjerner-shoppen hos Iviskin og hele robotstøvsuger-shoppen til NeatsvorAllan10 – 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.

Jeg skal spise brunost i dag, i allansverden, og det hender jo at jeg spiser brunost i den virkelige verden også.  Dobbelt opp med brunost, altså.  Greit nok det:)  Jeg leser på wikipedia at brunost, eller raudost eller geitost eller mysost, er en samlebetegnelse på mysoster som har brunlig farge og som har myse som hovedbestanddel, hva nå det måtte være.  Og jeg leser så videre på wikepedia at myse er noe som oppstårt når melk yster seg, hva nå det måtte bety, og jeg leser så at det at det at melk yster seg vil si at det deler seg i en relativt fast del, som er ostemasse, og en flytende del, som er myse, og det er altså myse som man trenger for å lage brunost.  Ja, vet egentlig ikke helt hva jeg skjønte av alt dette, men jeg skjønner i alle fall at man kan få kjøpt denne brunosten i butikken, og at jeg således slipper å lage den selv, og det tror jeg er like greit, og jeg vet at det finnes mange typer av brunost på butikken, herunder også fløtemysost og gudbrandsdalost, og det er den siste vi gjerne pleier å kjøpe og spise.  Koster noen kroner mindre enn de andre her på den lokale butikken, så da har vi pleid å kjøpe den, slik at vi kan bruke mer penger på champagne og kanapeer, som seg hør og bør en o stor prominent bloggkonge og alt det derre der!!  Ok så ble det litt selvforherligelse også i dette blogginnlegget, hvilket jeg tenker må være helt på sin plass all den tid jeg jo har vært nr. 1 på denne topplista til blogg.no, og har du ikke fått med deg det før, så vet du det nå, og kan hende blir du gjort oppmerksom på det senere også hvis du stikker innom bloggen min, altså at jeg har vært nr. 1 på topplista til blogg.no, i tilfelle noen skulle helt glemme det og ikke er klar over hvilken umåtelig o stor prominent kvalitetsblogg det er de da egentlig er innom og leser, selveste allansverden.blogg.no.  Ja, ja, så var det denne brunosten.  Et blogginnlegg må jo ha et innhold, ikke minst hvis det skal kunne karakteriseres som et kvalitetsblogginnlegg, og det som det skal altså handle i allansverden i dag er brunost.  Jeg skal nemlig smake på en ny brunost.  Så skal jeg fortelle dere om jeg liker denne brunosten, og jeg skal således dundre til med terningkast og anmeldelse av brunosten, hvilket igjen kan medføre en vakker hyllest av osten og alle smaker og aromaer, eventuelt en ekkel, forferdelig radbrekking hvis jeg mot formodning ikke skulle like den nye brunosten.

Jeg finner frem den nye brunosten og gjør meg klar for en smak…

Det er Synnøve Finden som står bak den nye brunosten, og den nye brunosten er ingen ringere enn Therese Johaug-brunosten.  Den kommer i feminin, lilla innpakning.  Det får så være.  Osten skal ellers være rund og god, visstnok, og skal være rik på jod og kalsium, hvilket helt sikkert skal være bra for kroppen generelt sett, og ikke minst for den som skal være sprek, slik som Therese Johaug, og slik som jeg som prøver på å gi inntrykk av at jeg er sprek med  prosjekt “Under 50 på mila 2025”.

Hvordan smaker så den nye Therese Johaug-brunosten?  Jeg finner frem ostehøvelen og skjærer noen skiver som jeg legger oppå et knekkebrød.  Og før jeg nå smaker kan jeg gjerne anbefale knekkebrød og ost for den som vil gå ned noen kilo, altså erstatte brød med knekkebrød, ikke dumt.  Det kan funke, og det kan du lese mer om her.  

Sannhetens time nærmer seg……jeg fører knekkebrød med Therese Johaug-brunost opp til gapet.  Jeg er forventningsfull og smiler lett….

Jeg tar en bit…

Hmmmmm……..det smaker brunost…..rett og slett brunost…..ikke så mye annet egentlig……

Men for all del – tommel opp for Theres Johaug-brunost!!!!  Jeg liker det jeg putter i munnen.  Jeg har litt bringebærsyltetøy på knekkebrødet før jeg legger osteskivene oppå, og da blir brunosten og smaksopplevelsen ekstra bra, og den blir på ingen måte verre med denne Therese Johaug-brunosten, snarere akkurat som med all annen brunost.   Hmmmmm jeg smeller til meg terningkast 4 for Therese Johaug-brunost.  God brunost.  Smaker som all annen brunost mer eller mindre, som jeg også gir terningkast 4 tenker jeg.  Liker du brunost, så vil du nok også like Therese Johaug-brunost.  Hvis du derimot ikke liker brunost, bør du nok heller spise noe annet.  Da vil du neppe like Therese Johaug-brunosts uansett hvor rund og god den er, eller hvor rik på ditten og datten den er, eller var det jod og kalsium.   Noe slikt var det vel!  Prøv forresten gjerne brunost, Therese Johaug-brunost eller annen, i kombinasjon med bringebærsyltetøy!!  En sikker vinner, i alle fall i allansverden, og kanskje også i din verden.  Prøv da vel:)

Ha en kjempefin dag!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:   https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg med kåringer, rangeringer og tester og sånt:  https://allansverden.no/page-19/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Er du mann og langhåret lasaron og kanskje kunne trenge en hårføner til å få tørket det lange håret ditt etter at du har dusjet?  Da bør du sikre deg den beste og kraftigste hårføneren på markedet, nemlig CURLI AeroFLOW, og det bør egentlig alle damene også gjøre slik at de kan få fønet håret sitt skikkelig bra.  Denne vidunderlige hårføner-dingsen gir resultater du tidligere bare har fått hos frisøren, og den kan brukes for modeling, diffusing og smoothing hva nå alt dette måtte være.  Men det er noe bra, det er sikkert!  3 meter lang ledning har den visst også, QuickDry™ Ionisk teknologi, bråker nesten ikke, kun 54 dB lydnivå, hva nå det måtte innebære i praksis, men bra er det, og vekta er også svært fordelaktig, den til hårføneren altså, veier kun 340 gram og det er jammen ikke mye.  CURLI AeroFLow har 12 ulike innstillinger så du kan velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for nettopp ditt hår.  Denne vidunderdingsen får du nå 10% rabatt på hvis du besøker CURLI AeroFlow-butikken og bruker rabattkoden Allan10.  CURLI AeroFlow er best i test 2024 hos anbefaler.com, dinguide.no og bestetester.no, og bare så det er sagt så er sagnomsuste Dyson Supersonic nr. 2 på disse testene, og den koster dobbelt så mye Curli AeroFlow.  Hvis du ble litt nysgjerrig og vil lese en artikkel for å vite mer om CURLI AeroFlow kan du klikke her.

Pizzaskjærere fra Nordic Nest:

Green Tool pizzaskjærer fra Eva Solo:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121392

Nicolas Vahe pizzaspade:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121393

Profi Plus pizzahjul:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121396

Profile pizzaskjærer fra Brabantia:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121399

Pilar pizzaskjærer svart:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121401

Kockums pizzahjul:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121401

Functional Form pizzaskjærer:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121415

De Buyer pizzaskjærer:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121419

Hunter pizzaskjærer:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121423

Redo pizzaskjærer svart:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/5121428

 

 

 

6 kommentarer

    1. Hadde jeg likt brunost, hadde jeg nok prøvd den osten ja 🙂 Holder meg til kvitost – god blanding av Norvegia, Jarlsberg og Synnøve 😀 Gode oster!

    2. Bringebærsyltetøy må være OPPÅ brunosten, Allan, ikke under! Men kanskje kunne kombinasjonen din blitt en slager i Sør-Korea. Der har brunost blitt knallpopulært! – Som strø på iskrem, drinker og mye annet. 😀

    3. Takk for testen. Sikkert god denne også. Jeg liker brunost og kjøper vanligvis G35, men den jeg liker best er den mørke fra Heidal. Den er kjempegod, men litt dyrere og litt vanskeligere å få tak i. Dessuten må jeg på Meny for å få en annen type som er MØRK, som heter Tine geitost STØLSTYPE. Den minner også om den gamle surosten jeg spiste i barndommen. Litt skarp på smak, og altså mørkere på grunn av litt mer brent. Så jeg må alltid ha brunost i kjøleskapet, ja🤓👌

      1. Å de har jo så mye spennende og godt på Meny, rikt utvalg, synd de ikke er her oppe i nord, tror jammen jeg må prøve de du nevner en gang jeg er sørpå. Er jo så mange gode oster;)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg