Kåring av Allans beste boksershortser!

Reklame | Gymgrossisten

Pierre Robert//Anarchy//CLN ATHLETICS//Barbell Apparel

Finnes det ingen grenser for tull og tøys, og hva man kan blogge om når man virkelig ikke har noen verdens ting whatsoever å blogge om?  Jeg skal prøve å svare på det spørsmålet, og jeg skal svare kort og konsist:  “Nei”.  Det finnes åpenbart ingen grenser i så måte.  I dag skal Allan kåre sine beste boksere.  Hold for øynene og klikk dere ut mens dere ennå kan, før det er for sent!  Her er Allans flotteste boksere:)

5. plass:  Rød bokser fra diesel.  Fin farge!  Jeg liker rødfargen, og så gir det jo litt status at det er diesel da:)

4. plass:  Merkelig bokser fra dette rare boksermerket som gjør at jeg nesten føler meg som dyslektiker.  Jeg liker jo farger, og her var det mye av det meste:)

3. plass:  Bokser fra Tommy Hilfiger.  Nok et statusmerke, Tommy Hilfiger, og bare det gjør jo at bokseren må komme høyt på lista.  Men den er litt trang og når ikke helt opp.  Det skal tross alt være plass til ting der inne, så boksere må være litt stor.  Det er absolutt en fordel:)

2. plass:  Bokser fra Calvin Klein.  En forferdelig farge og et grusomt mønster, men tross alt Calvin Klein!! Og et pluss at det står Calvin Klein rundt hele bokseren, slik at det kommer tydelig frem hvilket merke denne bokseren er. Og det er plass til ting innenfor!  Det er tross alt viktig!

1.plass:  Bokser fra Moods of Norway.  Dæven førr en kul bokser.  Det er farger, det er symboler, traktorer, ingenting glemt.  Den vakreste bokseren ever!  Derfor passer den så godt til nettopp meg:)  Og den er romslig med god plass!

Min neste boksershorts blir en en slik mummi-boksershorts med Stinky som dere ser under.  Den skal jeg kjøpe neste gang jeg må gjøre oppgradering i bokser-skuffa.  Gjør som bloggeren Allan Kristensen, en gang nr. 10 på topplista til blogg.no.  Klikk på bildet under, følg linken og bestill deg et par slike boksere du også:)

Mummi Stinkysar Boksershorts 2-P 1 set 110-116 CL

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg