Kåring av den beste musikkfestivalen!

Det er sommer!  Det er festivaltid!  Og det finnes mange flotte musikkfestivaler!  Men hvilken er den beste?  I dag skal jeg ha kåring av beste musikkfestival i allansverden!  Så vet dere hvilke festivaler som det er verdt å besøke i sommer, og hvilke man kan styre unna.  Hvor finner man de beste artistene som oftest?  Hvor er den beste atmosfæren?  På hvilken festival finner man de beste forfriskningene?  Altså, hvilken er den beste og kuleste festivalen?  Det er selvsagt mange å velge mellom, men jeg har funnet frem til de 6 beste.  Følg godt med…..her følger rangering av beste musikkfestival:)

6. plass:  Rossfjordrocken

Det er i Rossfjorden det skjer.  Denne lille bygda utenfor Finnsnes i Senja kommune har klart å lage en egen musikkfestival.  Har vært mange bra artister her.   Bra festival, og en rekke kjente personer har da også besøkt Rossfjordrocken, herunder også bloggeren som en gang har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.

Felles for alle festivaler – det er alltid dårlig vær!!!

D.D.E. har vært på Rossfjordrocken!  Til tross for regn, tåke og 4 varmegrader føler Bjarne Brøndbo for å lufte magen:)

5. plass:  Fæsterålen

Herlig festival på Sortland i Vesterålen.  Det hele foregår inne i sentrum ned mot havet.  Tiltrekker seg mye bra artister.  Kul festival der “fesk” og hav og denslags gjennomsyrer konseptet.

Man må passere fiskehodet for å komme inn på Fæsterålen.  Ja, man må jo ha billett også da!  Jau, jau feskarhau!

Som om det ikke er nok av måser fra før på Fæsterålen, har man også en stor, oppblåsbar en.  Kult!

Luxus Leverpostei på Fæsterålen!

4. plass:  Bakgården

For en kul festival!  Det hele foregår inne i en bakgård i Harstad sentrum.  Intime og spesielle omgivelser.  Og det er alltid bra artister på Bakgården!

Inn der bak et sted er det at det hele foregår.  Når det er festival om kvelden i Harstad sentrum, er det også “liv” i Harstad sentrum om kvelden, den helga i august:)

Violet Road på Bakgården.

3. plass:  Buktafestivalen

Herlige Buktafestivalen.  Rock, øl og sjømat i Telegrafbruka på Sør-Tromsøya.  Det er noe eget med Buktafestivalen.  Buktafestivalen må oppleves, atmosfæren, musikken, ølet, maten, omgivelsene.  En kjempebra festival!

En blogger spiser fiskeburger!

Aldri en festival uten regnponcho!

2.plass:  Roskildefestivalen

Roskildefestivalen foregår i Roskilde litt utenfor København i Danmark.  Og det er deilig å være norsk i Danmark og på Roskilde!  Roskilde er 8 dager med musikk, kunst, aktivisme, camping og frihet, slik de skriver på nettsidene sine.  Legendarisk festival, Nordens største og tiltrekker seg store artister selvsagt.  Flere scener.  Fantastisk atmosfære.  Roskilde er en egen liten verden.  Må oppleves!

The Korn spiller på Roskilde.

Blir det regn, blir det vått, og hvis det regner i 8 dager uten strekk, blir det et gjørmehelvete uten like.  Og på festivaler regner det, også på Roskilde!!!

Selv en blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan bli sliten etter 8 dager i telt i et gjørmehelvete med musikk.  Men du verden for et vanvittig eventyr!!!!!  For noen konserter!  For noen fester – kuleste gjengen!!!

Og vinneren er………

Altanfestivalen (har ikke fått egen nettside enda)

En fantastisk festival!  Verdens beste festival!!  Eneste minus er at den har ikke fått egen nettside enda.  Foregår på altanen i Liveien 5 i Bardu.  Det er sol og fint vær når altanfestivaler arrangeres!  Hvis det er dritvær, arrangeres heller ikke altanfestivaler, og det er dessverre ikke ofte det er altanfestivaler, og det er jo litt synd ja.  Det er ingen kø for å å få tak i forfriskninger på en altanfestival, det er ingen kø for å gå på do, man blir ikke våt om det skulle falle noen regndråper, og hvis det blir kaldt, kan man bare fyre opp terassevarmeren!

Og for noen fantastiske artister som kan dukke opp på en altanfestival, for er mange artister inne på den ipod’en med 160 gb lagringskapasitet, enn så gammel og utrangert den er.  Postgirobygget spiller gjerne på en altanfestival.  Det passer så fint når det er sol og sommer, og utover kvelden på en altanfestival så dukker de gjerne opp de opp de store verdensstjernene som svært fra andre festivaler klarer å få tak i.  U2 har spilt her, det samme har Bruce Springsteen!  Og ikke nok med det.  Janis Joplin har spilt her, Jim Morrison og The Doors har liret av seg noen toner, og Elvis kan dukke opp!!!!!!  Hvilke andre festivaler klarer å få tak i slike artister.  Jeg bare spør!  Lite slår en skikkelig bra altanfestival:)

Mye bra festivaler i allansverden i dag ja.  Og skal du på festival i sommer, krysser jeg fingrene for at du får fint festivalvær:)  Jeg har forresten ikke lagt noen festivalplaner for sommeren, men få se det an etterhvert.  Blir nok i alle fall en altanfestival eller tre vil jeg tro:)  Vi får se!

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du besøker bloggen min!  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg